Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lyra a Will zkoumají nový svět. Magisterium přijímá opatření v souvislosti s minulými událostmi a Lee Scoresby se vydává na misi. (HBO Europe)

Recenze (4)

hygienik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rok som čakal na 2. sériu s nádejou, že bude optimistickejšia, výstavnejšia, proste krajšia ako tá prvá. Aký bol môj dojem? Ako keď zakopnem o prah dverí a padnem na hu... ale nie od nadšenia. 1. Nič sa v tej časti nestalo. 2. Za každým rohom stojí iná silná žena. Je ich tam nejak priveľa. 3. Z pani Culterovej tu urobili psychopatku bez akýchkoľvek zábran. 4. Lyra sa tu tvári ešte viac zakabonene ako v 1. sérii. ()

Axident 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se po vydařené první sérii velmi, ale z úvodní epizody jsem jednoznačně v rozpacích. Působí prázdně, bezradně, jakoby existovala ve všech směrech jen z nutnosti, nevím, snad se to rozhýbe. ()

Reklama

CinemaRanger

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle mi chybělo. Můj oblíbený seriál roku 2019 je zpátky. Bohužel, jak jsem se obával, tak se stalo. Moc se toho během těch 50 minut nestane a chvílemi je to i natahované. Uvidíme v dalších epizodách, jestli to ňák rozjedou. Jinak vizuálně opět parádní. Město je fakt pěkně udělaný. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria začína presne tam, kde prvá končí a ihneď sa aj rozbehne. Postupne spoznávame tajomné mesto na oblohe, kde sme sa chceli pozrieť hneď od začiatku a tvorcovia nás doňho pozývajú už v úvodnej časti tejto série. Zaujímavé to je aj na iných frontoch a nebudem klamať, atmosféra celého diela ma uhranula už od začiatku a podobne je to aj v pokračovaní, dokonca mám dojem, že som vďaka nej ešte viac "in". ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama