The Cave
Dobrodružný / Fantasy
Velká Británie / USA, 2020, 50 min
Dobrodružný / Fantasy
Velká Británie / USA, 2020, 50 min
Česko-Slovenská filmová databáze © 2001-2021 POMO Media Group s.r.o. Všechna práva vyhrazena.
Provozovatel a redakce | Reklama a marketing | Všeobecné podmínky užívání a ochrana osobních údajů | Vývojáři | Napište nám
Server hosting zajišťuje VSHosting s.r.o. | Doporučujeme: překlady, reklama
Khalia
Čekala jsem skoro půl života, než někdo bude mít „koule“ na to zfilmovat HDM tak, jak si trilogie zaslouží. Tohle byl dokonalý díl a fakt jsem spokojená. Nemůžu se dočkat pokračování. :)(18.11.2020)
leo430
Oproti prvnímu dílu jsme se tady dočkali mnoha kvalitních scén po stránce scénáře i hereckých výkonů.. Ale upřímně nevím proč, ale první série mě bavila trochu více.. Nevím čím to je.. Snad zase chytnu slinu na další díly.(20.11.2020)
Anderton
Druhá séria sa javí viac sci-fi ako tá prvá, ktorá bola fantasy. Je to dané samozrejme tým, že jeden vesmír je taký a ďalší zasa onaký, pričom práve v tom akože našom sa odohráva práve oná science fiction časť. Ako celok ide ale nakoniec o sci-fi, i keď uvidíme, kam to pôjde ďalej. Som totálne in, druhá epizóda bola ešte lepšia než tá prvá a dúfam, že stúpajúca tendencia kvality neopadne.(9.12.2020)
sedlo03
Jako čtenář musím říct, že tato epizoda byla bezchybná(15.11.2020)
hygienik
Také prudké dejové zlepšenie som nečakal a som nadšený. Aj tá pozemská linka, ktorá v knihe nebola tak kľučová, je tu po jej rozvinutí zaujímavá. Najdôležitejšie ale je, že postavy začali vyslovovať svoje emócie a dokonca, světe div se, obhajovať svoje konanie. Škoda, že až v 2. sérii.(20.11.2020)