Reklama

Reklama

Tom a Jerry: Film

  • USA Tom and Jerry: The Movie (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

TOM a JERRY, slavný kočko-myší tým ztratil díky neustálým honičkám svůj domov a oba naši hrdinové se ocitli na ulici. Tam potkali nové přátele a také ROBYN, malou ztracenou holčičku, která hledá svého tatínka. Tom s Jerrym jí přeochotně nabídnou pomoc a hrdinsky se pouštějí do pátrání až jsou polapeni strašnou Robyninou tetou pí. FÍKOVOU a jejím úlisným právníkem. Ocitají se ve zvířecím vězení, kde vládne potrhlý doktor JABLÍČKO. Samozřejmě že Tom s Jerrym naplánují grandiózní útěk, při kterém osvobodí své nové zvířecí přátele - psa BROKA a blechu FRANKIEHO. Společně s Robynou se potom vydávají na divokou cestu plnou napětí a dobrodružství, jaké jste nikdy neviděli. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (66)

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání. Tohle už opravdu není ani trochu tím, čím byly krátké grotesky, ty jako 7-mi minutové gagy fungovaly báječně. Ale většinou to, co v pár minutách zaujme, dopadne roztažením na celovečerní stopáž tragicky. Film Tom a Jerry je toho důkazem. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Ještě pořád si musim zpívat tu písničku, co Tomu předvedl Brok a jeho blecha Frankie. Jako málá jsou Tom s Jerrym milovala a tenhle film byl zahrnut mou dětskou neutuchající láskou. Pořád se usmívám :-) ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Průměrná epizoda s desetinásobnou stopáží. Plná muzikálových čísel, prosta tradičního vzájemného ultranásilí, lidem jde vidět do obličejů a hlavně - ti dva mluví! Být místo nich v hlavních rolích Čuk a Gek, Itchy a Scratchy a nebo Koko a Tchoř, nemělo by to na celkové vyznění žádný vliv, protože s duchem klasických cartoons o kocouru a myšákovi to mělo pramálo společného. Na druhou stranu, jak tady s oblibou proklamuji u rodinných animáků, jsem už x let vzdálen skupině, která mozečky doposud nezatíženými nepěknou realitou našeho světa rozhoduje, co je dobré a co ne, takže ze své pozice mám do toho těm nejmenším lejno co kecat. Ostatně, oni taky nehodnotí pořady na Hustler TV, či Private Gold. Aspoň doufám… ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Hltal jsem všemožné animované filmy, které mne dokázaly na nějakou chvíli s bratrem pobavit. Tento kousek donesl jednou večer otec na kazetě, a viděl jsem jej tolikrát, až jsem si tento průměrný příběh Toma a Jerryho obrovsky zamiloval. Neskutečně dramatický konec! ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

ano, pro všechny fanoušky starých dobrých krátkometrážních grotesek je tohle opravdu dost velké zklamání, vyjímaje snad jen nenáročná děcka obdivující barevná pohybující se zvířátka... nadměrná dávka sentimentu a písniček je občas prostě nesnesitelná, gagy jsou na úkor dopředu jasného děje s přemírou ukecaných dialogů utlačeny a nebýt tradičně pěkné hudby a animace, asi bych to ani nedokoukal. zbytečná křeč. 30% ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Roztomilý filmeček, který nedělá seriálu ostudu ani v nejmenším. Děj byl pro celovečerák zvolen výtečně, přechod od němé grotesky ke klasickému mluvení byl nenucený a nevadilo mi ani časté prokládání jednoduchými (přesto velmi povedenými) písničkami. Normálně totiž písničky ve filmech moc nemusím, i když pár výjimek by se asi našlo (viz. "Ukradené Vánoce Tima Burtona", "Mrtvá nevěsta Tima Burtona", "Poslední jednorožec", "Terkel má problém" atd.)...;-) ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

A víte co? Já dám plný počet. Tenhle film jsem jako dítě prostě miloval. Je jasné, že teď bych se na to koukal už jinak, ale tehdy jsem byl skutečně pohlcen příběhem a viděl jsem to snad stokrát... ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

I když na tomhle filmu spolupracoval jeden z tvůrců původních cartoonů jako kreativní konzultant, postavy vycházejí spíše z Toma a Jerryho vz. Chuck Jones, což je škoda. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Animák o holčičce sirotkovi, která je týraná svou tetou a jedna kočka s myší jí jdou pomoci dostat ji k otci, který náhodou přežil. A “shodou okolností” se kočka s myší jmenují Tom a Jerry. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem tak miloval Tom a Jerry mi přirostly k srdci byli celý moje dětství :))) a když vznikl tenhle film tak jsem na to furt koukal je to sice smutný ale má to fakt skvělej příběh a vždycky když si na tohle vzpomenu skoro mi ukápne slza protože tohle je prostě nostalgický až ztoho má člověk mráz na zádech..ty postavy, ty písničky prostě srdcovka :'-))))) ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Hmm... tak co s tím? Snímek na motivy legendárního seriálu není úplně nudný či úplně špatně nakreslený. Dokonce i scénář je vcelku kvalitní a pro děti přináší poutavý příběh. Po delším uvažování (asi dvě minuty) Vám ale dojde základní odlišnost. Zatímco ze seriálu sálá nadšení a neotřelost, tenhle film nedokáže skrýt svoji konvenčnost. Ale dívat se na to dá. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Pokusy o prznění Toma a Jerryho by se měly utnout už v zárodku něčím hodně ostrým. Víte, že Tom byl překvapenej, že Jerry mluví? Víte, že Jerry byl překvapenej, že Tom mluví? Víte, že já byl překvapenej, že všechna zvířátka mluví? A víte, že jsem vůbec nebyl překvapenej, že to byla stupidní americká rodinná komedie, dobrá tak akorát pro děti, co z toho ještě nemaj rozum, a pro retardy? Největším peklem byly muzikálový vložky. WTF? Jak se Tom s Jerrym mohli upsat k vystupování v takovém sentimentálním a ukecaném blábolu o přátelství? ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Fakt radši seriál to příběhové a dlouhé vyprávění nudí celkem ten rychlý minutový honič je lepší. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Oproti animovanému seriálu, obrovský pokles ako v kvalite animácie ( človek by povedal, že rokmi to bude dokonalejšie ), tak v kvalite humoru. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Velice zlé, pokud srovnávám s tradicí seriálového Toma a Jerryho. Všechno zle, všechno jde proti klasice - lidem jsou vidět obličeje, moc se zpívá, oba hlavní protagonisti mluví!! Začátek je svižnej, zbytek stojí za zlámanou grešli. [TV] ()

Reklama

Reklama