Reklama

Reklama

Tom a Jerry: Film

  • USA Tom and Jerry: The Movie (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

TOM a JERRY, slavný kočko-myší tým ztratil díky neustálým honičkám svůj domov a oba naši hrdinové se ocitli na ulici. Tam potkali nové přátele a také ROBYN, malou ztracenou holčičku, která hledá svého tatínka. Tom s Jerrym jí přeochotně nabídnou pomoc a hrdinsky se pouštějí do pátrání až jsou polapeni strašnou Robyninou tetou pí. FÍKOVOU a jejím úlisným právníkem. Ocitají se ve zvířecím vězení, kde vládne potrhlý doktor JABLÍČKO. Samozřejmě že Tom s Jerrym naplánují grandiózní útěk, při kterém osvobodí své nové zvířecí přátele - psa BROKA a blechu FRANKIEHO. Společně s Robynou se potom vydávají na divokou cestu plnou napětí a dobrodružství, jaké jste nikdy neviděli. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (66)

MM11 

všechny recenze uživatele

Hmm... tak co s tím? Snímek na motivy legendárního seriálu není úplně nudný či úplně špatně nakreslený. Dokonce i scénář je vcelku kvalitní a pro děti přináší poutavý příběh. Po delším uvažování (asi dvě minuty) Vám ale dojde základní odlišnost. Zatímco ze seriálu sálá nadšení a neotřelost, tenhle film nedokáže skrýt svoji konvenčnost. Ale dívat se na to dá. ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Sem tam to vtipné bylo. Ale jinak to bylo víceméně legrací o ničem. Aspoň že se Tom a Jerry rozmluvili, jinak by to bylo asi ještě horší. Jako zábava pro děti to je asi super. Vymysleli jim příběh, kdy se musí skamarádit, aby společně pomohli malé holčičce, kterou utiskuje její vychytralá teta. Budu muset někdy zase mrknout na nějaký krátký díl, abych mohla porovnat obsah epizod oproti tomuhle filmu. Neurazilo to, ale ani neoslnilo. Škoda, že se Tom a Jerry nedočkají opravdu kvalitního nadupaného zpracování, abychom na ně mohli jít do kina stejně jako se chodilo na Hledá se Nemo, Ledové království a další. Byla by to taková pocta téhle fenomenální dvojce. ()

Reklama

hippyman 

všechny recenze uživatele

ano, pro všechny fanoušky starých dobrých krátkometrážních grotesek je tohle opravdu dost velké zklamání, vyjímaje snad jen nenáročná děcka obdivující barevná pohybující se zvířátka... nadměrná dávka sentimentu a písniček je občas prostě nesnesitelná, gagy jsou na úkor dopředu jasného děje s přemírou ukecaných dialogů utlačeny a nebýt tradičně pěkné hudby a animace, asi bych to ani nedokoukal. zbytečná křeč. 30% ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Pokusy o prznění Toma a Jerryho by se měly utnout už v zárodku něčím hodně ostrým. Víte, že Tom byl překvapenej, že Jerry mluví? Víte, že Jerry byl překvapenej, že Tom mluví? Víte, že já byl překvapenej, že všechna zvířátka mluví? A víte, že jsem vůbec nebyl překvapenej, že to byla stupidní americká rodinná komedie, dobrá tak akorát pro děti, co z toho ještě nemaj rozum, a pro retardy? Největším peklem byly muzikálový vložky. WTF? Jak se Tom s Jerrym mohli upsat k vystupování v takovém sentimentálním a ukecaném blábolu o přátelství? ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Roztomilý filmeček, který nedělá seriálu ostudu ani v nejmenším. Děj byl pro celovečerák zvolen výtečně, přechod od němé grotesky ke klasickému mluvení byl nenucený a nevadilo mi ani časté prokládání jednoduchými (přesto velmi povedenými) písničkami. Normálně totiž písničky ve filmech moc nemusím, i když pár výjimek by se asi našlo (viz. "Ukradené Vánoce Tima Burtona", "Mrtvá nevěsta Tima Burtona", "Poslední jednorožec", "Terkel má problém" atd.)...;-) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Začátkem 60 let spolupracoval na seriálu český výtvarník,animátor a režisér, Václav Bedřich. (M.B)

Reklama

Reklama