Reklama

Reklama

Píše se rok 2200. 20ti letá válka mezi Zemí a koloniemi se blíží ke konci. Země je zdevastována po neustálých vojenských útocích kolonistů, vedených despotickým generálem Tunisem. Ale v poslední rozhodující bitvě jsou Tunisova vojska poražena a generál uniká v kosmické lodi vybavené generátorem času na Zem do roku 1998. Z budoucnosti je vysláno komando tří specialistů, kteří mají úkol za každou cenu generála zlikvidovat. Avšak tento úkol nebude jednoduchý. Generál má jednu šílenou schopnost přetransformovat se do libovolné lidské bytosti. A rozhodne se pro budoucího prezidenta Spojených států... (Davay Home Video)

(více)

Recenze (8)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Další film kde Bradley po bojové stránce nic moc nepředvedl a jeho herecké schopnosti už jsem zmínil. Nicméně tady je aspoň vidět i trochu snahy natočit lepší film, než je v těchto produkčních podmínkách zvykem a tak mě to nijak nepohoršilo. Na jedno nezávazný shlédnutí ještě v pohodě.40% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Průměrná konina od Rotha který má za sebou horší filmy ale zároveň zábavnější. Tohle je jen hloupá kravina kde parta odpadlíků jde do minulosti kvůli knize! Ano kvůli knize a jejímu spisovateli. Jinak je to kalsika hlavní hrdina se zabouchne do ženský a snaží se zachránit svět. Nebylo to tak špatný jak jsem čekal, akce je tu poměrně dost a film nijak moc nenudí. Jen je opravdu strašně hloupej. Navíc mezi záporákama se tu objevý Kretschmann v jeho prvních větších rolí. Celkem zábavná konina. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Achjo.. a to to ze začátku vypadalo tak slibně.. no to byl zase tyjátr. Bradley se vrací do minulosti aby našel týpka, co napsal knihu, která zbůsobila nukleární válku. Jak už jsem psal tak začátek vypadal fakt super, takovej scifi akčnák ve vesmíru, i ty vedlejší postavy celkem ušli. Pak se ovšem vráti v čase do úplně nezajímavý doby (bohužel) a stává se ztoho nezáživná nuda. Bitky jsou sestřihaný uplně na prd, záporaci nudný, nezajímavý, Bradley skoro nic nepředvedl jenom tam mává tou svojí scifi zbraní a ten konec taky dost na shit.. prostě nuda. PSwithSPOIL: ty dva vězni co se vrati s Bradleym do minulosti chcípli tak nezajímavě, že jsem si to pak musel přetáčet, kde a jak že to vlastně umřeli.. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tiez ma najviac bavili sceny vesmirnych bitiek z buducnosti, ktore sice tiez neboli bezchybne, ale kedze asi mam v tomto smere male naroky, tak boli na dostatocnej urovni na to, aby sa mi pacili. Potom sa buhuziaľ zapletka presunie do sucastnosti a aj ked nemozem povedat, zeby sa kvalita spracovania zrazu nejak vyrazne zhorsila, ale uz ma to bavilo ovela menej. Proste sa to zmenilo na nudne patranie s obcasnymi prestrelkami nevalnej urovne a jednym efektnym vybuchom. Akurat je smutne, ze chudak Bradley, ktory nikdy nebol ziadny velky herec, nema okrem jednej kratuckej sceny moznost predviest to jedine, co ovlada dobre. Bojove umenie. Vysledok je proste neurazajuci, znesitelny mierny podpriemer. 4/10. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Po celkem nesmyslném začátku o jakémsi manželství se děj přesouvá do Vesmíru. Sledujeme zde něco jako "hvězdné války" v uvozovkách. Bohužel to působí velice uměle a odfláknutě. Jenom jsem čekal, kdy kamera vyjede o půl metru výše a já uvidím ty kulisy, ve kterých herci běhají. Připočtu-li naprosto otřesnou hudbu je dojem z příběhu skoro nulový. Pak se přidá stupidní dialog a mě to přestalo bavit. Tvůrci tu sáhli na kdejaký známější sci-fi film, něco málo z něho "vybrali" a vytvořili Total Reality Shit. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nejak som si nevsimol, zeby roku 2018 bola tato planeta bojovym polom ... no nic, reziser a herci vsak tvrdia, ze je .. tak potom kej je, tak je. Len ma nebavil ten koncept niekoho vyslat v case aby zmenil .. co vlastne ? Sak ani neviem, cele to bolo take zamotane, Bradley Cooper hrta nevie, par rvacek potesilo ...a vydalo na sivy, sedivy priemer . 50 % ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Triky v úvodní vesmírné bitvě sice vypadají jako něco z Červeného trpaslíka a režijní schopnosti Philipa J. Rotha jsou dokonce i pod úrovní Filipa Renče, jenže co si budeme nalhávat - mému mladému já to úplně stačilo. Trochu se to stydím přiznat, ale kdyby si celý film udržel téma a úroveň, tak by mi to možná stačilo i dnes. Bohužel rozpočet nebyl nafukovací, takže se záhy děj přesunul do míst, kde nebylo potřeba stavět drahé kulisy a plýtvat penězi na speciální efekty. Producentům to asi udělalo radost, divákům asi tolik ne. ()

Eigis 

všechny recenze uživatele

Bečkový Sci-fi film o cestování do minulosti za účelem změnění přítomnosti respektive budoucnosti. Děj začíná na konci války mezi vládou a povstalci. Během poslední bitvy se dva povstalečtí důstojníci vydají do roku 1998, aby odstranily zakladatele současné vlády, proti které bojují. Vláda za nimy posílá komando vězňů, které má 40 hodin na to aby je přivedlo, nebo explodují čipy, které mají implantované v zátylcích. Ani jedna ze dvou válčících stran není kladná,obě dvě mají v čele bezohledné lidi ochotné udělat pro vítěztví cokoliv. Tento základní námět vypadá sice slibně, ale jeho realizace je bohužel horší. Pronásledování uprchlíků na zemi mohlo být rozhodně nápaditější a více akční. Další mínus jsou herecké výkony, které působí až příliš hraně a nepřirozeně. Také filmové triky nejsou příliš propracováné. Sečteno, podtrženo jedná se o spíše podprůměrný film. ()

Reklama

Reklama