Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Whittier Smithová právě nastoupila na kalifornskou univerzitu. Děkan Sebastian při uvítacím projevu oznámí studentům, že kvůli napjatému rozpočtu ruší veškeré mimoškolské aktivity s výjimkou fotbalového družstva a týmu roztleskávaček, který trénuje Tina Hammersmithová. Každá z nových studentek se snaží dostat do družstva. Záhy se Whittier od Tiny dozví, že by se mohla stát hlavní roztleskávačkou, a doporučí jí, aby se stýkala jen se členy fotbalového družstva. Whittier se věčné Tinino komandování nelíbí a společně s kamarádkou Monikou se rozhodnou založit nový tým roztleskávaček Renegáti. Pustí se do tréninku a požádají DJ Dereka, se kterým se nedávno seznámila, aby jim připravil hudební doprovod. Tina vše sleduje s nevolí a neustále se snaží jejich výkon shazovat. Nakonec Whittier řekne, že univerzitu stejně může reprezentovat jenom jeden tým, a to je ten její. Kapitánka nového týmu neváhá a navrhne děkanovi, aby o tom rozhodli sami studenti, respektive studentská rada. (TV Nova)

(více)

Recenze (22)

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Děj to má povšechně pitomý, ale pro kombinaci tance a akrobacie ve vystoupení roztleskávaček mám jen slova nejhlubšího obdivu. Muži musí ocenit i dokonale vysportované postavy ženského osazenstva, tedy, ocenit to musí i ženy, mužům to probudí představivost v kategorii erotického snění. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

První Bravogirls byly dějově podobně přihlouplé, přesto si zachovaly jistou důstojnost a především jsem se mohl kochat pohledem na Kirsten Dunst. Tady je vše dohnáno do extrému, příběh musí nudit i desetileté dívky snící o kariéře zámořské roztleskávačky a v hlavní roli je ramenatá mužatka, co to má bejt?! ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 3/10 Děj 5/10 Hudba 8/10 Efekty 3/10/// +občas originalní děj -herci a dabing/// Tak trochu jiná teen komedie, která se zaměřuje především na prostředí roztleskávaček. Romantická stránka zde jde stranou a určitě se smíchy válet nebudete. Když pominu podprůměrný začátek a absenci lepších herců tak musím přiznat, že jsem se trošku i bavil, hlavně ke konci kde jsem zhlédl dvě výborná vystoupení./// Celkem 49%/// ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Změna příběhu a celkového dojmu na film potěšila dost hodně a já se konečně v podání skákajících žen dobře bavil. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý ma tentokrát upútal svojím dejom a miernu naivitu prekryli roztomilé postavy a príjemný pocit z deja. Nechápal som prečo si môj brat kúpil kazetu s týmto filmom, ale v konečnom dôsledku to za veľmi zlé vyhodenie peňazí nepovažujem, lebo sa na to dalo pozerať, samozrejme trhák nečakajte, ale nie je to až také príšerné, opakujem nie je to až také príšerné. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Fakt strašná kravina! Myslím mi tvůrci můžou děkovat, že jsem to po 10 minutách nevypnul a to jen protože dodržuji tradici dohledět film pokud to jde. Jedna hvězda za těch málo vtipných hlášek a ta druhá za krásné holky a jejich těla. Až příliš šlo vidět, že ve velkém finále jsou i tak neschopní herci zastupováni profesionálními roztleskávači, nemožné! ... Ve škole panuje logický řád: Na vrcholu žebříčku jsou fotbalisti, hned pod nimi basketbalisti... ... Já jdu taky. Gregu, ty přijdeš o svoje stipendium. Jo to je fakt, zůstávám tu, ale pod mračnem hanby. ... Musíme je rozdrtit, musíme jim strčit hlavy do bláta a pak jim pěkně dupnout okovanýma botama na záda a přejet je džípem Cherokee. ()

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Kirsten a Elizu nahradíme nezajímavýma béčkařkama a můžem pokračovat. Není to uplně nejhorší, pár vtipných momentů se najde, ale už to působí příliš levně a občas i trapně. ()

Diego 

všechny recenze uživatele

Dokud to vypadalo jako parodie na roztleskávání, tak jsem bavil..pravda byla krutá..klišovitá..splaškovitá..ale zasmál jsem se..dvakrát. ()

Wendy 

všechny recenze uživatele

Ano, začala jsem se díval jen kvůli Felicie, stejně jako mě na jedničku přilákala Eliza, a nějak nechápu ostřejší hodnocení oproti předchozímu dílu. (Že by "nám" vadili méně známí herci?) Já jednoznačně preferuji dvojku, kde se příběh odvíjel trochu nečekanějším směrem, soustředil se na outsidery místo na slečny a pány Populární a celkově mě bavil mnohem víc. Opět byl krásně popřen obvyklý stereotyp, že roztleskávání je dívčí (a tudíž) podřadný sport. Jak film ukazuje, v obou případech je opak pravdou. Co oceňuji nejvíc je absence "prcičkového" a všeurážejícího humoru, což je ale zároveň důvod, proč mají právě Prcičky nebo jiné výmysly hodnocení o něco vyšší. Pokud na film pohlížím v měřítcích jiných "teen", "sportovních" "komedií", Bring It On mě příjemně překvapilo. Again. ()

KASUGI odpad!

všechny recenze uživatele

Z Ameriky pochází velká kupa dementností a debilit a mezi ně bezesporu patří roztleskávačky. Cvičení a tréning ve stylu armádního výcviku a křičení trenérky ve stylu uřvaného zeleného mozku (mimochodem taky debilita pocházející z USA) bylo opravdu utrpení. Ano, vím, že se jedná o komedii, bohužel nebylo to dost crazy a spousta trapných scén bylo myšleno vážně. Třeba vypískání nového roztleskávacího týmu, aby vzápětí po pár vteřinách hlasitě aplaudovali... Bylo utrpení sledovat tu typickou americkou mentalitu téměř v každé scéně. ()

Pablinho 

všechny recenze uživatele

Pomalu celej svět se zajímá o vysokoškolský roztleskávačky a životy všech se týkaji jenom toho :) Jinak to ale nebylo zas tak špatný, občas se dalo zasmát, nějakej vtípek se docela vydařil. ()

zzuzi 

všechny recenze uživatele

Příběh za moc nestojí, je to jen snaha o pokračování celkem úspěšné jedničky... Jediný, co je v tomhle filmu dobrý, jsou ty vystoupení ;) ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda. Nutno ale říci, že lepší, protože dozajista existují i horší filmy. Na todle jsem koukal jen z toho důvodu, že jsem měl po nočním pívu a čekal jsem, až mi dovezou oběd a nic jiného v TV nebylo. Tak jsem seděl a zíral. A nestačil se divit. Příběh, pokud se to tak dá říci je 100x viděn. Dialogy jsou opravdu "tupé" a trapné, což již 100x viděné téma ještě více sesouvá. Naprosto to samé platí o různých situacích a scénkách. Naprosto chybí jakýkoliv humor - ne, byl tam, asi 2x vlastně. Nicméně, to nic v tomto případě nezachraňuje. V podstatě se nedalo koukat ani na pěkné holky, protože tam žádné nebyly. Když todle vše sečtu, je to opravdu tragédie a nevím, proč takovéto filmy vůbec někdo točí a strká do toho peníze. Howgh! ()

Rehooo 

všechny recenze uživatele

Z celé Bring it on série jsem tenhle díl viděl jako poslední. Čekal jsem, že už se to bude všechno vlastně jeno opakovat a tudíž to nebude nic moc. Popravdě, kdybych se v tom šťoural tak je to podobné. Ale mě to nějak nevadilo. Tyhle gymnastické kreace se mi prostě líbí pořád. Ať už je to v prvním nebo v posledním dílu. ()

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Vážně nevím, kde vyhrabali tyhle extrémně nesympatické (ne)herce. Děj ve filmech pro puberťáky tisíckrát omletý (loseři nakopou zadky hvězdám), ale vyhnaný do extrémní naivnosti (nevadí, že jsi dřevo, stačí se pár dní snažit a natřeš to profíkům). Zpracování obšlehnuté od jedničky (začátek sen, konec duel), akorát na vtipy nějak pozapomněli, nebo nevím, proč tomu teda říkaj komedie. A chápu, že všichni nemohou být nádherní, ale na hlavní klučičí postavu by se prostě mělo dát koukat. ()

LeneaV 

všechny recenze uživatele

Bring it on se mi líbilo, nebylo to ještě tak moc trapné. Bring it on: All or nothing bylo o něco slabší, ale bylo fajn, že tam hodili street dance. Ale tohle je trapné už od první minuty. Přiznávám, že jsem se nedodívala. Možná to bylo tím dabingem, možná trapností hlavní postavy. Vlastně ne možná, ale určitě. Trapnost za trapností. A úplně jsem se zhrozila, že jsou ještě dva další díly Bring it on. Prostě stačil první. Hvězdičku to má možná tak za Bethany, ikdyž ta byla v tomto filmu taky šílená. Tak ani nevím...asi mi bylo líto dát tomu odpad! ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mi připomíná osud Velmi nebezpečných známostí. Jednička je originál a dvojka byla lacinej remake. O trojce nemluvim. Zpátky k Bravo girls - jednička byl solidní "sportovní" film, kde jsme viděli, jak to může jít, dvojka je teenagerská klasika s velmi naivnim příběhem a pro mě bez konce, mimo jiné, taková změna záporačky k lepšímu během vteřiny? Hloupost. Hlavní hrdinka nemastná. Ale já ty další díly nějak vydržim :-D ()

Reklama

Reklama