Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

S Anou se rozejde muž, kterého si chtěla vzít. Přidá se proto ke skupině nezadaných žen, které hledají manžela. (Netflix)

Recenze (5)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mexičani mile překvapili. Komedie je to sice hodně bláznivá, i když v rámci realistických mezí. Pořád jsem se u toho zasmál natolik, že si to tři hvězdy zaslouží. Navíc je to ale námět spíš pro dámy, než pro pány. Doporučuji tedy především dámám a jejím pánům otevřít pivko a užívat si chvíli pro sebe, zatímco se manželka bude dobře bavit. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Príjemný mexický komediálny závan, ktorý svojim uvoľneným štýlom pôsobil oveľa príjemnejším dojmom ako obdobné filmy z americkej produkcie. Miestam síce trochu mdlé, ale väčšinou v mnohých ohľadoch skutočne vydarené. A čo oceňujem snáď najviac, že si na mnohé situácie vystačili tvorcovia s takým prirodzeným dôvtipom a nemuseli až tak tlačiť na pílu kadejakými primitívnosťami (ktoré často vídame práve v USA). Hlavná postava občas pôsobila ako keby mala bipolárnu afektívnu poruchu, no napriek tomu som s ňou relatívne často sympatizoval (miestami mi dokonca pripomínala mňa v občasne zúfalých stavoch). Celkovo hodnotím film ako príjemnú oddychovku, ktorá vôbec nemala ďaleko od 4* (ale predsa len tomu chýbalo trochu viac dramatizácie). ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Otázka pro mladé dámy. Chcete se vdávat, ale máte problém najít ideálního muže? Ten nejhlavnější problém bude asi ve vás a tak není nic jednoduššího, než navštívit kurz pro ženy, kde se naučíte vše podstatné. A šanci máte opravdu všechny. I ty, co jsou v jádru duše sobecké až hanba, což dokazuje právě tento snímek. Příběh vypráví o Aně, která by zasloužila za své chování akorát tak pár facek, než nějakého partnera. Sice nechtíc, ale v jádru přesvědčení do kurzu začne chodit a opravdu se naučí mnohé. Ano, cesta to sice je vlivem vlastního charakteru trnitá, ale výsledky se dostavují. I když je tu ale samozřejmě i jedno malé ale. Jestli nakonec dojde svého snů je otázka, kdy záleží na divákovi, jak vyhodnotí samotný konec. Ale ano, jako u každé správné romantické komedie i tento příběh končí svatbou, jenomže je právě tady to jedno malé ale. Představitelka Any Cassandra Ciangherotti předvedla přesvědčivý výkon, kdy ji na začátku skutečně budeme nenávidět a přát jen to nejhorší, ale na konci, i když se sebezapřením, se i ta lítost projeví. Růžově slaďounký film, jak jsme zvyklí vídat z Hollywoodu, to rozhodně není. Úsměvné situace se dějově sice vyskytují, ale vyloženě o plnohodnotnou komediální zábavu se také nejedná. Vlivem použití romantické šablony, a nijak zvlášť složitého příběhu, je děj předvídatelný, ale to je nakonec neduh snad každého romantického filmu. Tradičně snímek spíše pro ženy na téma sebepoznání a snahy o změnu, ve které se mnohé snad i najdou. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Naprosto zoufalá bláznivá holka, která touží jen po svatbě, začne navštěvovat kurzy “Jak si najít manžela”. A celou dobu se chová nelogicky, ubližuje lidem kolem sebe, je sobecká, aby nakonec prozřela. Toliko k ději, který je solidně klišoidní. To by mi nevadilo, protože občas jsem se i zasmála. Co mi vadilo, to je to, že tenhle námět by mnohem víc fungoval jako romantická komedie než jako rádoby komedydrama o hledání sama sebe. ()

Reklama

Reklama