Reklama

Reklama

Recenze (11)

LosNegros

všechny recenze uživatele

Po pěti dílech absolutní spokojenost. Nekompromisní bojovník za demokracii bez přívlastků, jemuž novolevicový softfašismus ohlodal charakter na kost. Nelze jím opovrhovat, ale bezmezně ho obdivovat. Nejdůležitější ale je, že Ailesovo snažení nepřišlo vniveč. A jeho sexuální apetit nemá smysl příliš řešit, někdo rád holky, někdo vdolky. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilot ma nijak zvlášť nenalákal, možno je to aj tým, že udalosti v ňom by vydali v podstate aj na celú sériu, ale zase tu nemáme žiadnu typickú seriálovú omáčku. Od začiatku je jasné, že ide o one man show Russella Crowea. Jeho hrdina zatiaľ nie je priamo nesympatický, proste sebavedomý chlapík, ktorý chápe, ako to v živote a v biznise chodí a darí sa mu. Len tá atmosféra deväťdesiatok tu podľa mňa chýba. ()

Reklama

Script 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

K pilotní epizodě bych rád dodal, že ne každý se hned chytne. Tato epizoda je zaměřena na dobu před zahájením vysílání televizní stanice Fox News se svojí vizí o moderování a sdělování informací občanům USA. Jako úvodní epizoda to bylo docela super. Pro mě to probíhalo svižně, protože mám rád politikařinu. Na to, že to trvalo jednu hodinu, tak to docela uplynulo rychle. Uvidíme co přinesou další epizody. Nic méně doporučuji se aspoň na to podívat. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cakala som nieco ako mix The Newsroom s House of Cards a s realitou Kevina Spaceyho ako bonusom. A ono to cosi take asi aj je, ale s minimom Newsroomu. Roger je stary slizak a dnes je aj Fox castym tercom posmeskov, ale aj tak som mu tak nejak drzala palce, nech im to vyjde. Asi naozaj ale len pre tu predstavu pribuzenstva s The Newsroom. Crowe-a rada nemam, (ale) pripada mi, ze tato rola mu krasne sedi. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cesta vlivného mediálního konzultanta na další z vrcholů. Léta páně 1995 se totiž ujímá vedení zpravodajské televizní stanice Fox News, respektive sledujeme pozadí vzniku budoucí zpravodajské konzervativní bašty. Právě stanice se totiž stala za dob vládnutí ambiciózního egomana Rogera Ailese jakýmsi propagandistickým kanálem Republikánské strany. Ale o tom až později. Muži v jeho okolí musejí být zabijácké šelmy, dámy nejlépe vyniknou v krátkých sukních. I přesto, o jaké téma se jedná, jde o svižný a atraktivně uchopený otvírák, vnímáme postupné broušení nápadů velkého stratéga, který je zároveň silně autoritativním a vulgárním hovadem. Nekompromisní Russell Crowe herecky exceluje, radost sledovat. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama