Reklama

Reklama

Nejsilnější hlas

(seriál)
  • USA The Loudest Voice (více)
Trailer 1
USA, 2019, 5 h 51 min (Minutáž: 46–54 min)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Tato sedmidílná minisérie je inspirovaná bestsellerem o Rogeru Ailesovi (Russell Crowe), zakladateli Fox News. Abychom porozuměli událostem, které vedly k vzestupu současné republikánské strany, je třeba nejprve pochopit Ailese. Seriál se soustředí primárně na minulé desetiletí, v němž se Ailes stal de facto vůdcem strany. Dotýká se také klíčových okamžiků v Ailesově životě včetně jeho zkušeností se světovými leadery, kteří stáli u zrodu jeho politické kariéry, a obvinění ze sexuálního obtěžování, jež vládci Fox News nakonec zlomilo vaz. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele Script k tomuto seriálu (3)

1995 (2019) (E01) 

K pilotní epizodě bych rád dodal, že ne každý se hned chytne. Tato epizoda je zaměřena na dobu před zahájením vysílání televizní stanice Fox News se svojí vizí o moderování a sdělování informací občanům USA. Jako úvodní epizoda to bylo docela super. Pro mě to probíhalo svižně, protože mám rád politikařinu. Na to, že to trvalo jednu hodinu, tak to docela uplynulo rychle. Uvidíme co přinesou další epizody. Nic méně doporučuji se aspoň na to podívat. ()

2001 (2019) (E02) 

Začátek byl v plném rozjezdu. Děj začne vysíláním katastrofy o 11.září 2001. Pěkně nastínili drama o útoku. Běhal mi z toho mráz po zádech. Co už byl pro mě trochu problém bylo to, že jsem čekal, kdy dojde na to otevření toho rozporu, zda za tím stála americká vláda, nebo zda za tím stáli nepřátelé. To je věc, která mi hodně vadila. Bohužel tam ukázali pouze strannost Foxu k americké vládě a to je trochu problém. ()

2008 (2019) (E03) 

Děj je zaměřen na předvolební dobu kandidátů Baracka Obamu a Johna McCaina. Děj poukazuje jak Fox si udělal terč z budoucího prezidenta USA. Zase jako u předchozích dílů nemůžete od toho odtrhnout oči, ale prostě něco vám brání udělit tu poslední hvězdu, protože víte, že něco tomu chybí. Problémem je že někdy nevíte co. Nic méně se tu konečně objevila Naomi Watts. Už bylo na čase. ;) ()

Související novinky

Sebastian Stan bude Donald Trump

Sebastian Stan bude Donald Trump

30.11.2023

Nominant ceny Emmy a Zlatého glóbu Sebastian Stan si po svém výkonu v roli Tommyho Lee z chválené série Pam & Tommy zahraje další excentrickou postavu, známou mimo jiné pro své na veřejnost… (více)

Kleopatra mění režisérku

Kleopatra mění režisérku

07.12.2021

Režisérka Patty Jenkins (Wonder Woman, Zrůda) v krátkém časovém horizontu opouští již druhý velký projekt. Po zprávě, že se filmařka vzdala svého Star Wars projektu Rogue Squadron tak přichází… (více)

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama