Reklama

Reklama

Recenze (4)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čím je Roger zarputilejší a fanatickejší, tým je jeho okolie vzpurnejšie a odvážnejšie mu vzdorovať. Už je cítiť, že Ailesov svet sa začína pomaly rozpadávať a že už prešiel pomyselný breaking point, kedy už niet návratu späť. Možno ak by toho chudáka Obamu čo len o trochu menej nenávidel, mohol byť stále v cajchu. Ono totiž keď sa postavia na odpor už aj dlhodobo ponižované ženy, tak to neustojí ani takýto typ arogantného ego máča. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdykoliv předloží nějaké téma, budou oponovat. Démonický ostrostřelec Roger Ailes byl v minulosti poradcem několika republikánských prezidentů Richarda Nixona, Ronalda Reagana i staršího z Bushů, a nyní (listopad 2012) doufá, že Obama neobhájí svůj úřad na další čtyři roky. Bouří se ovšem jeho novinářská ovečka Joe, s prostorem před kamerou není spokojená Gretchen „ten váš zadek je magnet na ruce“ Carlson (Naomi Watts) a na dohodu bude muset přistoupit i jeden z jeho letitých nejbližších spolupracovníků Brian (Seth MacFarlane). Holt u Rogera i tady platí to, co v případě vypouštění zpráv – žádné smíření, žádné smlouvání. ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento diel je venovaný postupnému odpadávaniu Rogerových spolupracovníkov, ktorí sa pre jeho správanie dostávajú do neľahkej životnej situácie - ženy, alebo postupne im dochádza chorobnosť ich správania - novinár, riaditeľ pre médiá. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama