Reklama

Reklama

Chladnokrevný odkaz

  • Francie Cold Blood Legacy - La mémoire du sang (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V chatě, na břehu jezera uprostřed lesů, žije nájemný vrah Henry. Jednoho dne zachrání život mladé ženě, která měla těžkou autonehodu na sněžném skútru. Několik dní se o ni v chatě stará. Netuší však, že ona tu není jen tak náhodou... Mladá žena jede lesem na sněžném skútru, má ale nehodu a padá bezvládně k zemi. Když se probere z bezvědomí, doplazí se k chatě, kde pobývá Henry, který ji odnese zraněnou k sobě do chaty a řekne, ať spí. Dívka se Henrymu představí jako Melody. Na otázku, co v lese na skútru dělala, odpoví, že chtěla přejet Skalnaté hory. Henry jí ale nevěří. Následně vidíme Malcolma, který přijíždí také do Skalnatých hor a v půjčovně skútrů se ptá majitele, jestli viděl onu dívku. A domluví se s ním, aby mu zavolal, jestli zachytí GPS signál jejího skútru. Malcolm mu za to dá úplatek. Policisté mezitím stále hledají Kesslerova vraha a advokát Brigleur je stále jedním z podezřelých. Proto prohledávají seznam jeho hovorů a zjistí číslo, které patří Malcolmovi. Kappa navštíví Kesslerovu nemocnou manželku v léčebně, protože jí chce předat hodinky po manželovi. Od ní se Kappa dozvídá, že s Kesslerem neměla syna Charlieho, ale dceru Charlie. Davis mezitím oznamuje Kappovi, že ho převeleli jinam. Kappa je povýšen a stává se šerifem. Henry žádá po Melody, aby mu sdělila důvod, proč by si ji u sebe měl nechávat, protože nemá sebemenší chuť se o ni starat. Chtěl jí pouze zachránit život. Po pár dnech se Melody pokusí Henryho zabít. Ten ji ale přechytračí a vražda se nepovede. Henry pak Melody přinutí, aby se přiznala, co tam dělá. Melody ví, kdo Henry je, čím se živí, co provedl a přijela ho zabít… (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (55)

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Hned z kraje jsem tušil,že tady to půjde k ledu.Už prvně zmatečný střihy,který mají navodit pocit,že se vše dozvíme později,jsou na přesdržku.No jeden by si řekl v pohodě,ale postupem času jak film plyne,se Vám leda dělají těžký vrásky na čele,možná i na zadku.Film projel trailerem a Jean Reno a příroda na mě trochu nahodila nostalgickou notu,že by to možná mohlo být jak Purpurové řeky.No jestli ty někdo měl rád a nepochopil je,tak tenhle film nepochopíte jednáním už vůbec a ještě je hroznej.Režisér a zároveň patlal scénarista Frédéric nakopal diváky do prdele a vysolil vskutku bestiální kriminální zločin pro diváky,kteří musí přetrpět tak hrozný námět a nakonec zpracování,že bohužel ani hudba s kamerou nemůžou zachránit vodopád blbostí,kdy policie pátrá a hle,to je ono.Pak tam nájemný vrah udělá čtyři absolutní krávoviny a spatlaný gulášek po vzoru Jirky Babici je dokonán.25% ()

Aladin777 

všechny recenze uživatele

Jak projebat solidní materiál. Jean Reno, pěkná sparingpartnerka, nádherná příroda....a výsledkem: sračka. Film na mne působil tak, že ho na závěr sestříhali tak o 1/4 a to zcela náhodně. A náhoda tomu chtěla, že to místy nedávalo smysl a museli jste zapojit hodně fantazie, abyste rozuměli motivaci a činům postav. Na druhou stranu, kdyby tenhle škvár trval ještě o půl hodiny déle a to ve stejné "kvalitě", asi bych to vypnul. 20% za snahu Rena. ()

Reklama

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak se nám Jean Reno připojil k vyhaslým akčním hvězdám minulého století a objevuje se v čím dál tím větších nízkorozpočtových akčních sračkách. Tentokrát se jedná o velký, opravdu velký průser. Po celou dobu trvání filmu se divákovi dostane pouze pohled na nic neříkající herce, stupidní děj a totální absence jakéhokoliv příběhu a atmosféry. Jestli tohle má být thriller, pak bych doporučoval filmařům buď vyhledat pomoc nebo změnit prášky. Nic, absolutně nic zde nefunguje a nedává smysl. Totální odpad a ztráta času. 0/10. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Legendární písničkách (Jean Reno) je v důchodu v izolaci divočiny severní Ameriky. Když zachrání ženu z nehody, zjistí tajemství. Osamělá dívka hledá marně vřelé srdce. V tomto thrlilleru jsou nudné postavy a nedostatek vzrušení. Reno z tohoto scénáře bez života s nedostatkem představivosti a soudržnosti s hroznými dialogy vytváří co je v jeho silách. ()

Mukade 

všechny recenze uživatele

Po chvíli som začal preskakovať všetky miesta mimo tých so Sarah a Renom, tie ma z akéhosi dôvodu (Reno - nostalgia, Sarah - eye candy plus akési divné srandovné herectvo-neherectvo) bavili na úrovni 3** :). Mimo to to bolo zväčša za 1-2**, bullshit. Záver, od výstrelu toho černocha na chatu, bol odpadový smiešny a trápny. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama