Reklama

Reklama

Chladnokrevný odkaz

  • Francie Cold Blood Legacy - La mémoire du sang (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

V chatě, na břehu jezera uprostřed lesů, žije nájemný vrah Henry. Jednoho dne zachrání život mladé ženě, která měla těžkou autonehodu na sněžném skútru. Několik dní se o ni v chatě stará. Netuší však, že ona tu není jen tak náhodou... Mladá žena jede lesem na sněžném skútru, má ale nehodu a padá bezvládně k zemi. Když se probere z bezvědomí, doplazí se k chatě, kde pobývá Henry, který ji odnese zraněnou k sobě do chaty a řekne, ať spí. Dívka se Henrymu představí jako Melody. Na otázku, co v lese na skútru dělala, odpoví, že chtěla přejet Skalnaté hory. Henry jí ale nevěří. Následně vidíme Malcolma, který přijíždí také do Skalnatých hor a v půjčovně skútrů se ptá majitele, jestli viděl onu dívku. A domluví se s ním, aby mu zavolal, jestli zachytí GPS signál jejího skútru. Malcolm mu za to dá úplatek. Policisté mezitím stále hledají Kesslerova vraha a advokát Brigleur je stále jedním z podezřelých. Proto prohledávají seznam jeho hovorů a zjistí číslo, které patří Malcolmovi. Kappa navštíví Kesslerovu nemocnou manželku v léčebně, protože jí chce předat hodinky po manželovi. Od ní se Kappa dozvídá, že s Kesslerem neměla syna Charlieho, ale dceru Charlie. Davis mezitím oznamuje Kappovi, že ho převeleli jinam. Kappa je povýšen a stává se šerifem. Henry žádá po Melody, aby mu sdělila důvod, proč by si ji u sebe měl nechávat, protože nemá sebemenší chuť se o ni starat. Chtěl jí pouze zachránit život. Po pár dnech se Melody pokusí Henryho zabít. Ten ji ale přechytračí a vražda se nepovede. Henry pak Melody přinutí, aby se přiznala, co tam dělá. Melody ví, kdo Henry je, čím se živí, co provedl a přijela ho zabít… (TV Nova)

(více)

Recenze (55)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Dnes bych opět rád obohatil laickou veřejnost o další vysoce odborný terminus technikus z expertního filmově teoretického slovníku, a sice „Přiblblá impotentní pičovina“. Takže, „Přiblblá impotentní pičovina“ vzniká poměrně složitým destruktivním procesem plným zmaru a debility. Ten vesměs začíná u nějakého totálního dementa, který usilovně vytlačí kdoví odkud tupou a naprosto alogickou změť náhodně losovaných vět, tvořících z jeho retardovaného pohledu totálně úžasný, velký hnědý příběh, mocinky moc zasluhující pořádné zfilmování, samozřejmě s dementem i na režisérské židli. Co na tom, že to celé nápadně připomíná logopedické cvičení pro děti s mozkovou obrnou, vrcholící vyprsknutím zpola sežvýkaného rohlíku s nutelou do xichtu ošetřovatele, náš milý nesoudný dement má buď bohatého strýčka, skvěle slintavě kouří (ať už strýčkovi nebo jakémukoliv jinému mecenáši dementů ve vatě), anebo mu prostě vysolili řádně macatou pojistku po té nehodě při těžbě dřeva na otop, kdy chudák úplně nešťastnou náhodou umístil pilu na špatnou stranu větve, na níž seděl, a zhučel z deseti metrů rovnou na hlavu. Kapitál je prostě na světe, tak plňme mentálně zaostalé sny, a zbývá pouze vykopat z hrobu nějakou dávno hnijící hereckou mrtvolu, co o kloudnou roli zavadila naposled před šestnácti lety, když Držela hubu, a děsně tak touží po exhumaci. Té pak nakecat něco o vzkříšení Leonů a raději s ní natáčet dekompozičně a nesousledně na přeskáčku, aby jí i přes pokročilý věk náhodou nedocvaklo, jaké ještě hlouběji pohřbívající megasračce se to vlastně upsala. A voilá, „Přiblblá impotentní pičovina“ je na světě v celé kráse své vyčerpávající definice. K tomu si samozřejmě ještě připočtěte naprosto prefíkaný a dokonale míchou promyšlený závěrečný zvrat(ek), co vás srazí do kolen (zoufalstvím plačící). Kdyby to alespoň překvapivě vyvrcholilo tím, že by byl Žán ve skutečnosti přeoperovaná transgenderová sestřenice hlavní hrdinky, jménem Klér, a ta nesympatická slizká kráva se teď bytostně touží Klér pomstít za to, že si tajně nechala přišít čuráka jejího nade vše milovaného, nedávno tragicky zesnulého strýce Klóda, byl by to dokonalý matroš na večerní trhák opičího výběhu TV Loppatov. Ovšem tohle patrně otráví i solviny a senilní důchodce. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

V lednu ideál na kouknutí, hned je člověku  tak nějak tepleji. Horší je to s filmem a postavama je to jako blbej a ještě blbější. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

To jsem si zase naběhl... Jsem si říkal, hraje tam Reno, bude to koukatelný, ale pro krista, to byla slátanina. Scénář na hovno, časová linka katastrofální, herecké výkony-žumpa a ty kulisy.... bože. Frajer bydlí v horách ve srubu a ten srub vypadá jako by byl stavěnej do podmínek někde u moře v Maroku.. slabá 1* a 24% ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Vůbec nechápu účel a existenci tohoto snímku. Co to má jako bejt? To mě chtěl zas někdo nasrat, tak tuhle zdechlou nudnou sračku na horách vysmrkal do světa. Asi Leon 2. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Legendární písničkách (Jean Reno) je v důchodu v izolaci divočiny severní Ameriky. Když zachrání ženu z nehody, zjistí tajemství. Osamělá dívka hledá marně vřelé srdce. V tomto thrlilleru jsou nudné postavy a nedostatek vzrušení. Reno z tohoto scénáře bez života s nedostatkem představivosti a soudržnosti s hroznými dialogy vytváří co je v jeho silách. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Prvých 10 minút vo filme nepadne ani slovo. Až som trieskal do bedny selfie-tyčou, či to je nejaká porucha. Obsah TV Nova sa nakoniec ukázal obsažnejší než to, čo sa v tom filme reálne stane. Za pekný sneh a ladnú hudbu aspoň hviezdička. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Mizerná variace na vynikajícího Leona, kterého evokuje hlavně přítomnost Jeana Rena, který také musí platit nájem a na tomto základě brát i podobné projekty. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Hrozné, proste niečo hrozné. Celý film sa v malej chatke vykecáva starý zabijak Reno s nejakou ženskou u ktorej nie je isté čo je zač a čo od neho chce. No a to sa dozvedáme z množstva flashbackov, ktoré sú tak stokrát nudnejšie ako tie už tak dosť nudné rozhovory. Debilný koniec filmu už len nasadil definitívnu korunu sračky. Jedinú hviezdičku dávam za pôsobivú kameru Thierryho Arbogasta, ktorou nesnímal peknú prírodu. Ale to je na dobrý film sakra málo. Výsledkom je ďalší zbytočný film s Renom. 2/10. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak nebylo to zas tak hrozný, jen jsem čekal od toho konce víc. Film má zajímavý začátek a člověk čeká co z toho vyleze. Za mě 30% :( ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

No do prdele, to kam zas Jean Reno /leon, Godzilla, Purpurove Reky/ vliezol ? No strach a hroza, ostatni to uz okomentovali i za mna ....6 % za snahu ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Nevim,ale lidi co tomuhle dali odpad toho zřejmě asi mnoho neviděli.Reálně tohle je čistejch čtyřicet procent,tudíž dvě hvězdice.před třiceti lety by to na vhs byla pecka,ale dnes už ne.Dost kostrbatej děj,bez špatky napětí,s jasnym koncem.Celý podivný.40%. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Na to, ako sa to tvári sofistikovane, je ten scenár až veľmi jednoduchý a neprináša nič, čo by spravilo poriadnu zápletku a potešilo diváka. Neprospieva tomu ani fakt, že úvod je pomerne dlhý a bez slov, čo je v konečnom dôsledku na škodu, lebo efekt sa vytráca. Orientačný beh lesom je síce pekný, ale nefunkčný. Tým, že nevieme, kto je kto nás ich utrpenie v tom snehu a zime nejak nevzrušuje. Celý čas to tak pohybuje medzi serióznym thrillerom a bezduchým Bčkovým výplachom do sobotnajšej noci v telke. Ako podmaz fajn, pri plnej pozornosti je to ale stráta času. 2 z 5 ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Zestárlý Léon, t. č. po profesionálně odvedené prácičce vegetující na samotě v zasněžené divočině, se ujímá mladé ženy, která v blízkosti jeho srubu (SPOILER: fingovaně smrtelně!) havarovala se sněžným skútrem. Nějak mi konání a záměry těch pár postav brzy přestaly dávat elementární smysl; motiv osobní pomsty sice beru, jenže "tajnosnubný" scénář ani neodhalil, kdo a proč si koho na koho najal… Ve výsledku tedy dost o ničem, ale úplně jsem se nenudil a ty hvězdičky si obhájím za kameru a přírodu. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Slabý thriller o nájemném vrahovi. Mělo to mít překvapivý závěr, ale nemělo, vlastně to bylo celé průhledné od začátku. ()

klima777 

všechny recenze uživatele

Viktor Čistič v loji aneb Gerontovy běsi (tohle je hnusný, ageistický komentář, jenž se však hodí ke slabomyslnému počinu páně Petitjeanově). ()

Reklama

Reklama