Reklama

Reklama

Ze zlatnického krámu vybíhá zákazník a na ulici omdlí. Zlatník je posléze nalezen ve svém krámku mrtvý. Cenné svědectví přináší soudní úředník Hemala (Z. Řehoř), který si všiml, jak z krámu odcházejí dva muži – jeden hodně malý, druhý hodně velký. Díky zprávě v novinách se policii přihlásí taxikář (J. Beyvl), který ty dva vezl do Berouna. Inspektorům Brůžkovi a Mrázkovi je okamžitě jasné, kdo ti dva byli. Zbývá ovšem nelehký úkol je dopadnout a usvědčit... (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

Willy Kufalt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Zvláštní vydání... popsat dvě stránky, aby se nakonec člověk stejně nic nedověděl – tomu se říká velkej kumšt!" Většinu dílů Hříšních lidí mám spojených s nějakým konkrétním hercem v hlavní epizodní roli, zde tomu tak výjimečně není... O to víc si s odstupem času užívám skvostně zahrané, leč obsahově méně výrazné roličky. Josef Beyl jako taxikář-svědek u výslechu, Zdeněk Řehoř v roli soudního úředníčka, mladý akční Jiří Zahajský v uniformě, ale třeba i hospodskou Mařku v podání Luby Skořepové. Poprvé se objevuje taky Gustav Nezval, opomíjený to protagonista tohoto kultovního seriálu, v němž sehrál menší, ale v rámci vyšetřování pokaždé důležitou postavu policejního lékaře, jehož zjištění mnohdy určí lépe směr pátrání. Taky sehnali pěkná individua pro ty dva exotické vrahy :o). ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čumsem a tlustej Venca – dva zlodějíčci, kteří ovšem tentokrát zajdou daleko a zůstane po nich mrtvola. Druhý díl se zpočátku nesl v celku poklidném duchu, který Marvana neskutečně vytáčel – stejně jako akční a neodbytný novinář. Naštěstí tu máme pozorné občany, kteří mordpartu přivedou na žhavou stopu. Filipínští tenisti – to jsem se nevydržel pousmát, asi stejně jako při té přestřelce na vlakovém nádraží a následně na louce. Tlusťoch sice nebyl ostrostřelec – ale rozhodně si vedl lépe, než nahánějící policajti. Jen měl tu smůlu, že padl do rukou vojákům na pochodu… ()

frantisekly 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatýkanie Tlustého Venci bola tá najšialenejšia zatýkacia scéna, akú som kedy videl. Venca vystúpi v Plzni z vlaku - nenápadný je asi ako orangutan na tej stanici. Postupne, ,,nenápadne"takmer tanečným krokom k nemu pristúpia hroch, slon a nosorožec - traja plzenskí policajti. Tlustej Venca vyberie kvér a začne - utekať! To aby tí traja nedonosení magori pochopili, že je Tlustej Venca a že má zbraň. A oni to pochopili - čo je takmer neuveriteľné. Začali hvízdať na píšťalke a zrazu ich bolo plno! Samé ,,stůj!", ,,stůj"! Šialená scéna pokračuje naháňačkou po nákladnom vlaku a Venca skolil svojou 200-ranovou búchačkou policajta, ktorý mu najkrajšie zapózoval. ()

Monicina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Najlepšia scéna boli samí šikmookí vo vagóne, čo takmer spôsobilo detektívom kolaps. Pán rada bol v tomto diely omnoho viac naštvaný, než inokedy. Opäť, výborné zahraté postavy, humor a zločin, ktorý sa kľudne mohol stať. ()

Reklama

Reklama