Reklama

Reklama

Robocop

(seriál)
Kanada, 1994, 16 h 7 min (Minutáž: 42–85 min)

Předloha:

John Arcudi (komiks)

Hrají:

Richard Eden, Yvette Nipar, Blu Mankuma, Andrea Roth, Sarah Campbell, Cliff De Young, John Rubinstein, Ron Lea, Roger E. Mosley, Gwynyth Walsh (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Televízny seriál, vychádzajúci z pôvodného filmu RoboCop (1987). Jeho hlavným hrdinom je policajný dôstojník Alex J. Murphy, ktorý sa po smrteľnom zranení vracia do služby ako kyborg. Robocop je vždy pripravený bojovať proti zločinu, no jeho najväčším trápením sa stávajú jeho vlastné spomienky na časy, keď bol ešte človekom.
Seriál je primárne určený pre mladú generáciu a z tohto dôvodu neobsahuje násilné scény, ktoré sú prirodzenou súčasťou filmového spracovania. V dobe svojho uvedenia nebol úspešný, a preto sa z neho nakrútila iba jedna séria v rozsahu 22 epizód. (Incantator)

(více)

Recenze (48)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Zdrcující pokus vyždímat z legendy osmdesátých let nějaký ten dolar na příjmech z reklamy, jde přece jen o TV seriál, že? ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Hroznej shit. Pamatuju si, že jsem se na to jako malej hodně těšil s vědomím, že se jedná o "pravého" Robocopa. O to větší bylo moje překvapení, když jsem zjistil, že to tak není a i v těch dětských letech jsem poznal, že je něco špatně. ()

BoPo odpad!

všechny recenze uživatele

Z TV obrazoviek na môj nedozrelý mozog vypustili vyklešteného Robocopa a ja som ho bohužiaľ sledoval. Nie žral, len sledoval, no i tak hanba. Ak by som mal stroj času, tak by som mojej mladšej verzii povedal dačo milé a vrúcne. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Lacné a naivné, ale Robocop bol pre mňa v mladosti obrovský pojem, a dá sa povedať, že pri tomto hodnotení úraduje aj nostalgia, ale spomienky na úžasne strávený večer pred satelitnou televíziou sú veľké. ()

Jigy 

všechny recenze uživatele

Jako malý kluk jsem tento seriál velmi sledoval. Z dnešního pohledu to je děsný plevel, ale já si z něj pamatuju jen to dobré. Bavil mě, měl jsem ho rád a to ve mě zůstalo. Takže vzhledem na vzpomínku na dětství musím dát dvě. ()

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle mužorobot na mě nepůsobí. Je to hybrid. A celá sága o něm je děsná . Co všechno se nenatočí ,aby měli lidi zábavu. Jenže pro mě to bylo spíš utrpení vidět několik kousků. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

V porovnaní s posledným filmovým pokračovaním to vlastne nie je až taká katastrofa.... Rozmyšlam, ako to, že to nikdy nedostal do ksichtu... ()

Reklama

Reklama