Reklama

Reklama

TekWar

(seriál)
  • Slovensko Vojna o Tek
Kanada / USA, 1994, 18x42 min

Hudba:

Fred Mollin

Hrají:

Greg Evigan, William Shatner, Torri Higginson, Natalie Radford, Maria del Mar, Maurice Dean Wint, Lexa Doig, Eugene Clark, Nicole de Boer, Ron Lea (více)
(další profese)

Recenze (3)

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Klasická seriálová délka tomu prospěla, takže oproti filmům o třídu lepší. Zápletky jsou absolutní klišé, které najdeme snad v každém průměrém seriálu. Na druhou stranu je děj tak jednoduchý, že ho pochopí snad i dítě. High-tech kulisy budoucnosti a trochu nádech cyberpunku tam je, ale žádná sláva to není. Celkově solidní průměr, který bych si uměl představit i teď, třeba na Prima Cool. Horší než "To je vražda, nachcala" nebo "Odpadlík" to fakt není a u nás se to ještě nevysílalo, takže proč tomu nedát šanci. 3* ()

Durgas 

všechny recenze uživatele

Dávno pradávno tomu, čo som tento seriál ešte ako dieťa pozerával. Dnes by to už bol isto podpriemer, no nostalgia je nostalgia. ()

juLLio 

všechny recenze uživatele

Na tento seriál nemôžem zabudnúť... Bol uvedený kedysi dááávno pravdepodobne na STV, ale iba raz. Dnes už by určite nebol ničím zvláštny, scenár pomerne jednoduchý, triky tiež ...ale ľudia, ktorí hrali Tek War na PC, by si ho určite radi pozreli :-] ()

Reklama

Reklama