Reklama

Reklama

Detektivové z Hollywoodu

  • USA Hollywood Homicide (více)
Trailer

VOD (1)

V hudebním klubu jsou zastřeleni členové raperské skupiny H2OKlick. Případ vyšetřuje postarší a zkušený detektiv Joe Gavilan a jeho mladý parťák K. C. Calden. Gavilan si bokem snaží polepšit realitním makléřstvím. Calden touží po kariéře herce a vyučuje tantrickou jógu. Zmíní se Gavilanovi, že jeho otec, také policista, byl kdysi zabit za podivných okolností při jedné z policejních akcí. Při vyšetřování v klubu policie najde stopy dvou střelců. Na místě také zůstala ležet diamantová náušnice. Gavilan s Caldenem zjistí, že o rapery se staralo vydavatelství Antoinea Sartaina. Sartain, který byl před časem ve vězení, si platí policisty v čele s Leroyem Wasleyem, aby ho chránili. Wasleyho podporuje Bennie Macko z vnitřního oddělení policie. Gavilan ho při vyšetřování jiného případu zesměšnil. Macko má důvod po něm jít. Gavilan také chodí s Ruby, jeho bývalou přítelkyní. Macko Gavilana obviní ze slučování fondů a z toho, že má nesrovnalosti v příjmech a výdajích. Calden najde v pitevně ohořelá těla dvou mužů. Jednomu z nich chybí náušnice. Pochopí, že vrazi jsou mrtví. Gavilan se doví, že při masakru z klubu utekl mladík, který si říká K-Ro. Skládal pro skupinu hudbu. Když navštíví Sartaina, ptá se po něm. Sartain, který již předtím nechal zabít oba dva vrahy z klubu, chce na Wasleyim, aby to s K-Ro vyřídil. Detektivové zjistí, že K-Ro se jmenuje ve skutečnosti Oliver R. a jeho matka byla známá zpěvačka. Oliver jim však utíká, ale nakonec ho dostihnou. Oliver tvrdí, že nic neprovedl. Jeho matka řekne detektivům, že rapeři byli u Sartainova vydavatelství, potom se chtěli osamostatnit, ale Sartain si nechával všechny peníze. Skupina ho chtěla žalovat a ukončit s ním smlouvu. Když se Gavilan s Caldenem vyptávají na Sartaina ve vězení, dozvědí se, že za ním chodil pravidelně Wasley, kterého podezřívali, že spolupracoval s drogovými dealery... (TV Prima)

(více)

Recenze (181)

golfista 

všechny recenze uživatele

Takových pokusů stvořit dvojici policistů, která bude dostatečně charismatická, chytrá, tvrdá a vtipná už tady bylo.... Tenhle pokus se i přes vložených 75 milionů moc nevydařil. I když - na pár místech se docela slušně pobavíte :) A Lena Olin je dost dobrá (já mám holt pro tenhle ročník slabost :) ... Ale celkově slabota, tak 50%. .... Náhodou jsem se účstnil pro mě druhé projekce a musím být o hodně přísnější - podruhé se to vidět nedá ! ...... ()

Lima 

všechny recenze uživatele

"Nevadí, že příběh stojí za prd. Dáme tam nějaký dvě hvězdy - starší, prověřenou a mladou vycházející. Třeba to vyjde." Nevyšlo :o) Jeden z nejhorších Fordových komerčních propadáků je plný scén, které na diváka pomrkávají: "Podívejte, jaká je to hrozná bžunda, tak se smějte.", ale výsledkem je upocená a impotentní snaha o humor. V konečném důsledku hrozná nuda a ta jedna jediná automobilová honička to nezachrání. A když odečtu tučný Fordův honorář, ptám se sám sebe NA CO padlo těch rozpočtových 80 milionů? My God! ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Film plný protikladů, který se v žánru buddy movies ztratí podobným způsobem, jako třeba Showtime, kterého mi mně osobně Detektivové z Hollywoodu hodně připomínají. Film má celkem atraktivní zvolené prostředí, nicméně ho využívá pomálu. Úvodní dvojici to šlape a rozhodně se do svých rolí hodí, ale chybí jím ostřejší hlášky i lepší situace. Po první půlhodince jsem si zoufal (úvod je nechtěně komický), ale pak najednou karta začala pomalu obracet a závěrečných třicet minut je tou správnou smrští hlášek a akce, jakou si žánr žádá. Bohužel, příliš pozdě. Škoda, že to není o 20 minut kratší a nemá to vyváženější tempo, takhle viditelně spálená šance. 2 a 1/2* ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Komedie, která (skoro) celou dobu jede na půl plynu (a vypadá to, že snad záměrně?), aby se nakonec vzpamatovala závěrečným pronásledováním, mě zaujala tak napůl, v podstatě tak, jak jsem to čekal. Ford a Hartnett jsou sympadvojka a dá se to i s dabingem ;-) ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Načisto zmätený film s nefungujúcim humorom. Možno preto, že Ford ani Hartnett sa do úloh "žoviálneho detektíva, ktorý si privyrába ako realitný agent" a "detektíva, ktorý robí kurzy jogy kvôli baleniu kočiek a chce sa stať hercom", vôbec, ale vôbec nehodia. Zhruba hodinu a štvrť je to čisté utrpenie. Potom Ford zničoho nič vypáli hlášku, pri ktorej som dostal záchvat smiechu ("Pravidelne užívam ginko, takže si vždy spoľahlivo spomeniem, kde som si odložil viagru.") a zrazu začne celkom zábavná záverečná naháňačka, v ktorej Ford predvedie omnoho viac "stuntov" než Hartnett. Snáď mal toľko pary aj v druhej polovici roka 2007, keď behal po Havaji s klobúkom a bičom. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Čistější průměr už snad ani nemůže být. Tohle je úplně ve všech ohledech průměr od začátku až do konce, v každém aspektu a v každém momentu. Herci? Průměr. Charisma postav? Průměr. Scénář? (pod)Průměr. Vše ostatní? Průměr... Co na tomhle filmu stálo tak nehorázné peníze netuším. Vypadá to jako průměrný pilot k průměrnému detektivně-komediálnímu seriálu. Naprosto čistých, průměrných 50 procent. Prostě průměr, chápete? ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Tentokrát si Indiana Jones sundá svůj klobouk, oblékne kvádro, krásnou partnerku vymění za mladého kolegu, neherce, nedetektiva a učitele jógy, kteří se snaží vyřešit několikanásobnou vraždu po hollywoodském stylu. Akční komedie která zpříjemní nedělní vstávání :o) ()

tron 

všechny recenze uživatele

Nenáročná a nedomyslená buddy movie, pôsobiaca dojmom, že sa dosť brutálne strihalo, pretáčalo a dotáčalo a výsledok je nemastný neslaný, ale všetci boli radi, že to ako-tak dorazili do konca a mohli ísť na pivo. Scenár priemerný, akcie málo, vtipných scén ako šafranu (dvojité vypočúvanie) a réžia nenápaditá. Jedinými ťahákmi Sheldonovej uťahanej snímky sú atraktívne prostredie Hollywoodu a zaujímavo skombinovaný pár: šarmantne nešarmantný vlk samotár Ford a meditačný zajačik Hartnett. Obávam sa, že toto nespasia ani slušné podporné roličky (schválne, spoznáte Loua Diamonda Phillipsa?). ()

movie 

všechny recenze uživatele

Zatímhle že stojí Ron Shelton? Většina jeho ostatních scénářů byla níž než na tv úrovni, takže tohle mě docela překvapilo. Vtipy nejsou žádný řachandy, ale ani žádná podpásovka při kterých bych se musel stydět a Ford a Harnett mají oba i dohromady skvělý charisma ... Ale i tak dávám spíš 3 a 1/2, musím na to mrknout ještě jednou ... Někdy ... ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Průměrný akční film, ve kterém neuvidíte nic nového. Obsazení Harrisona Forda nebyla špatná volna, ale Josh Hartnett se na roli vůbec nehodí (škoda). Určitě film měl dobrý potenciál uspět, ale bohužel je tu málo hlášek, hlavní hrdinové nejsou nějací velký drsňáci a ani záporné postavy nejsou zrovna dvakrát charismatické. ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Příliš velká snaha o humor, bohužel marná snaha, nefunguje to. Jako obyčejná kriminálka by to snad bylo i lepší. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Strávil jsem tady víc času na hajzlu než ty ve službě." Když má polda hodně zkušeností, tak během vyšetřování vraždy stihne klidně prodávat domy i vyměňovat si tělesné tekutiny s manželkou šéfa inspekce. A když má druhý vyšetřovatel plnou vířivku nadržených jogínek, tak z toho asi vyleze hrozná kravina. Vylezla, ale mě to bavilo. Zejména scéna výslechu obou vyšetřovatelů mě pobavila tak, jak jsem si přál. A kdyby mě Joe a KC vzali do party, tak s nimi klidně půjdu vyšetřovat. Ale jestli se na mě vykašlou, tak si vezmu Gingko, abych si vzpomněl, kam jsem si dal Viagru. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Nenechte se odradit zdejšími bláboly, je to dobrá komedie. Takže za 3. Dva sympaťáci, kteří chtějí být policajty asi jako já, dobrý hlášky, vtipný scény a nechybí ani trocha akce. Samotný příběh nenadchne, ale předchoží klady to zcela jistě vyváží. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Když si vezmu Gingko, vzpomenu si, kam jsem si dal Viagru..“ To už jsi na tom tak špatně Harrisone, že bereš takové role? Proč si raději nejdeš honit… třeba androidy!? Mizerná komedie a bídná krimi, která mohla zaujmout leda tak dámy, kdyby zcela nahý jogín Hartnett zaujal na polovinu stopáže pozici Lotosový květ (pestík lotosu by byl po celou dobu pochopitelně dobře viditelný). Ale bohužel, ani tohle nebyli hollywoodští čmuchalové schopni nabídnout.. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Detektivové z Hollywoodu nejsou úplně přesně to, co byste od dobrého filmu v kině očekávali, ale přece jen to pár světlých momentů mělo. Harrison Ford a Josh Hartnett spolu jako tým vycházeli a k sobě se prostě hodili. Klasická komedie pro večer po náročném dni. ()

Lynn 

všechny recenze uživatele

Harrison Ford stárne a je to vidět, (ne)herectví Joshe Hartnetta vedle takové herecké hvězdy přesto docela vynikne (myšleno v negativním slova smyslu). Na komedii je tu málo vydařených vtipů, většina "cool" hlášek po sobě spíš zanechá pachuť trapnosti, na krimi je tu příliš průhledná zápletka, na akční film minimum akce. Vidět jednou a dost... ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Jedna z akcnych komedii o dvoch policajtoch, ktorim ten humor takmer vobec nefungoval, aj ked sa o to snazili. Pre porovnanie z filmami ako SMRTONOSNE ZBRANE (1987 - 1998) alebo BAD BOYS (1995, 2003) je tento film len slabym podpriemernym odvarom, ktory sa mozno prave na tieto typy filmov pokusal nadviazat. Mozno sa tu najde par scen, na ktorych som sa pousmial, ale bolo ich malo. Asi som mal sam dost velke ocakavania, ked reziserom tohto filmu je samotny scenarista BAD BOYS 2 Ron Shelton. Skoda, lebo taketo filmy mam rad... 17.12.2008 ____ Harrison Ford - (Joe Gavilan) +++ Josh Hartnett - (K.C. Calden) +++ Lena Olin - (Ruby) +++ Bruce Greenwood - (Bennie Macko) +++ Isaiah Washington - (Antoine Sartain) +++ Lolita Davidovich - (Cleo Ricard) +++ Lou Diamond Phillips - (Wanda) +++ Robert Wagner - (sám seba) +++ Hudba: Alex Wuman +++ ()

Reklama

Reklama