Reklama

Reklama

Zpívat může každý

(pořad)
všechny plakáty
Soutěžní / Hudební
Česko, 2019, 70 min

Obsahy(1)

Nová soutěžní šou pro všechny, kdo rádi zpívají a chtějí si zasoutěžit o deset tisíc korun a další ceny. (TV Barrandov)

Recenze (5)

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tento pořad si koleduje o titul bizár desetiletí. Jedná se o hodně chudší reinkarnaci pořadů Caruso show a Do-re-mi, které by vedle tohoto vypadaly jak světová megashow. Místo sympaticky hyperaktivního Otakara Brouska mladšího či princovskou aurou obdařeného Pavla Trávníčka, popř. naivní blodnýnky Sabiny, vás zde do děje uvede moderátor, který je sice velký sympaťák, ale dokáži si představit, že by se ve své kůži cítil lépe na nějakém dětském dni, kde by pro děti uváděl soutěž ve skákání v pytli. Ovšem, to není v oněch levných kulisách evokujících začátky televizního vysílání to nejhorší. Fascinující je, že se do role hlavního porotce nepodařilo sehnat větší hvězdu nežli fakíra, jehož nejslavnějším počinem je účinkování ve videoklipu Maxim Turbulenc a který sám o sobě prohlásil, že zpívá jen v sebeobraně. A jako další host vystupoval klávesista z revivalu Michala Davida, což měl výrazně napsáno i na stojánku, aby nikomu neušlo, jakou hvězdnou kapelu by si člověk neměl nechat ujít. Nejraději bych ocenil onu naivní bezelstnost, s jakou byl tento pořad přiveden na obrazovky, jenže čemu jinému už bych pak měl v kategorii té nezpackanější k smrti nudící amatérské domácí besídky dát odpad? ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Skládat televizní program může každý. Pěvecké onanie lidu z ulice typu DO-RE-MI nebo Caruso show byly svým způsobem bizárem už před dvaceti lety…..ovšem vytáhnout podobný formát v roce 2019 (asi je potřeba zmínit, že nejde o parodii, ale o seriózně míněný program…to by totiž na první dobrou málokoho trklo), na to musíte žít hodně na planetě Hopsahejsa. Vždycky když si říkáte, že už vás Jaromír Soukup Jaromíra Soukupa nemá čím připravit, tak z kapsy Jaromíra Soukupa vytáhne další trumf Jaromíra Soukupa. ()

Reklama

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Já prostě miluji tyto pěvecké soutěže. Člověk nikdy neví, jestli se tu nemůže zrodit nový Karel Gott, mimo jiné. Stejně tak se mi líbilo i DO-RE-MI, Caruso show a Zpívá celá rodina. Zde se mimochodem poprvé objevila Bára Basiková. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

DO-RE-MI je dodnes něco nepřekonatelného, ale tohle se tomu aspoň podobá. O antitalentované zpěváky bez soudnosti tu není nouze, mihne se tu i někdo, kdo tak špatný není, no prostě je to jako DO-RE-MI, akorát tu chybí Trávniček se Sabinkou a jejich moderátorské schopnosti, díky kterým je DO-RE-MI, tím, co je. Tady nikdo Jožina z bažin nezazpívá a ani se nebudou nandávat želvy a ani Sabinka by k tomu nepřim*dala s tanečními kremacemi, ale třeba se tu v budoucnu objeví nějaká důchodkyně z kostela, duo bez soudnosti zpívající o těžkém životě a vyměšování ježka nebo best of čtveřice z Rande v čele s ochrankou Honzou a Mistrní světla z Chrudmi (tohle pochopí jen zasvěcení ještěři), ale i tak, je to taková ta dobrá špatná show, která dneska vlastně chybí a všude jsou jen ty špatné. 3* Btw, ale ty výhry co tam mají... "Druhé místo získává kufřík plný sladkostí, který do hry věnovala společnost MANNER..." ()

Zajímavosti (1)

  • V pořadu se objevil herec Pavel Dorotka a zazpíval píseň „Slavíci z Madridu“. (lalabo)

Reklama

Reklama