Reklama

Reklama

Poltergeist

(seriál)
  • Kanada Poltergeist: The Legacy (více)
všechny plakáty
Kanada / USA, (1996–1999), 64 h 28 min (Minutáž: 42–86 min)

Hrají:

Derek de Lint, Martin Cummins, Robbi Chong, Helen Shaver, Kristin Lehman, Nicole de Boer, Roman Podhora, Frank Grillo, Zelda Rubinstein, Dominic Keating (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(87)

Obsahy(1)

Pokud na Zemi existuje zlo, musí existovat i dobro, aby síly byly v rovnováze. Když ďábel, duchové, démoni a jiné síly zla provozují své rejdy, nastupují členové The Legacy, kteří byli předurčeni k boji proti silám temnot. V jejich čele stojí Darek. V pilotním filmu: Darek, jako malý chlapec, byl u smrti svého otce, když se snažil shromáždit a skrýt na bezpečné místo sedm truhel, v nichž jsou uvězněni démoni. Pokud tito démoni budou osvobozeni, otevřou brány pekla a na Zemi nastane hrůzovláda. Jako dospělý muž Darek pokračuje v otcově úkolu. Když je nalezena poslední truhlice, zdá se, že úkol je splněn. Jenže členové spolku, kteří hlídají klíče od truhlic, jsou postaveni proti záludnému nepříteli - démonu, který umí najít slabinu v myslích svých protivníků a využít ji pro získání klíčů a vypuštění démonů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Stegr k tomuto seriálu (1)

Poltergeist (1996) 

60% - Dívali jsme se na tenhle seriál se sestřenkou, když jsme byli mladší a dost jsme se báli! :) Jak by tomu bylo nyní vážně nemůžu odhadnout, ale byl bych rád, kdyby se Poltergeist ještě někde objevil a já se mohl podívat, co mě to v dětství tak děsilo a bavilo zároveň... ()

Reklama

Reklama