Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Černohumorný portrét sousedského společenství vsazený do proslulé newyorské imigrantské Lower East Side. Městu vládne zločin, a tak se skupina mužů středního věku a nižší střední třídy rozhodne vzít spravedlnost do svých rukou. Tím se rozehrává skrumáž rodinných, generačních, sociálních a rasových problémů. (Letní filmová škola)

Recenze (2)

Fox85 

všechny recenze uživatele

Partička opravdu krásných postaviček se rozhodne bránit zákon ve své čtvrti, ale připomíná to spíše malé kluky hrající si na četníky a zloděje. ()

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Čím byli hasiči v Hoří má panenko, jsou "policisté" v Zákonu a nepořádku. Ve filmu je cítit česká ruka, která se primárně promítá do jednání postav, které jsou směšné i tragické. ()

Související novinky

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

13.12.2022

Svět filmové hudby přišel o jeden ze svých významných hlasů, ve věku pětaosmdesáti let totiž v neděli v New Jersey zemřel americký hudební skladatel Angelo Badalamenti. Informaci o úmrtí zveřejnili… (více)

Zemřel scenárista a režisér Ivan Passer

Zemřel scenárista a režisér Ivan Passer

11.01.2020

Ve věku 86 let zemřel významný filmový scenárista a režisér Ivan Passer. Přítel a blízký spolupracovník Miloše Formana spolupracoval na scénářích k filmům Lásky jedné plavovlásky nebo Hoří, má… (více)

Reklama

Reklama