Reklama

Reklama

Alien: Ore

všechny plakáty

Obsahy(1)

V dolech soukromé těžební kolonie tvrdě pracující Lorraine se snaží zajistit lepší život pro svoji rodinu. Před nástupem její směny dojde za záhadných okolností k úmrtí kolegy. To ale ještě netuší, že bude muset svést souboj o vlastní přežití i o osud své rodiny žijící na povrchu. Proto se rozhoduje, zda uteče a poruší nařízení vedení, anebo se postaví strachu a popere se o bezpečí svojí rodiny. (Geralt z Rivie)

(více)

Recenze (24)

tron 

všechny recenze uživatele

Fúha. predchádzajúce tri alien-ktraťase vynikali jemne povedané nedostatočným rozpočtom, takže ma prekvapilo, akých orgií som sa dočkal. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ najráznejší a najpôsobivejší kraťas tejto 40th Anniversary série, ktorý svojím prostredím skôr pripomína všemožné filmy, ktoré kopírovali originál, ale zase v sci-fi kulisách by to pôsobilo málo originálne. Paradoxne. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

To byla ale chujovina. Proč jim rovnou nepomohl s těžbou? Namísto toho bubákování? No? Makat se mu nechce zmetkovi, co? A ta hl. postava...to byl chlap, nebo ženská? Asi zase nějaká nebinární či bipolární bytost s 67.pohlavím. P.s. tady se asi někdo díval na Hory mají Oči, haha.:) ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Zas taková pecka jak se píše, to není. Ve skutečnosti je závěrečná scéna spíš směšná. Specimen se mi líbil mnohem víc. Navíc mi vadí, jak všichni filmaři urychlují transformaci Aliena z vajíčka na dospělce. Toto je sice kraťas, tak se to dá přejít, ale i tak...jde to líp, chytřeji. Jde navázat na jedničku, která byla čirý sci-fi horor téměř bez chyb. 67% ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Chjo, už mě nebaví, že do všech alieních projektů vždy po vzoru Ripleyové nastrčí ženskou (tady navíc solidně škaredou). Docela dobře si to pohrálo se skrytou hrozbou a pak se monstrum zjevilo. Škoda, že to skončí v tom nejlepším, zrovna když mají začít pořádný jatka. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý kraťas se povedl na jedničku. Po předchozím kraťasu, který nestál za moc, tu máme podle mě, zatím nejlepší díl. Atmosféra skvělá. I hudba byla v některých částech nápomocná. Konečně jsme se dočkaly Aliena! Vizuálně vypadal velice dobře. Zasloužené 5*! ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Atmosféra na jedničku, stísněnost na jedničku, odkaz na silné ženské postavy na jedničku, závěr na jedničku. K úplné dokonalosti mi chyběla jen scéna vetřelce ve výtahu :-) ()

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Vetřelec bez vetřelce.Filmová pohádka bez napětí,kde není nic vidět a veškeré scény mimo kameru,takže na co se dívat???,Na vyjevené obličeje před obrazovkou?.Velmi nepodařený short. ()

Reklama

Reklama