Reklama

Reklama

Alien: Harvest

všechny plakáty

Obsahy(1)

Čtyři přeživší členové posádky poškozeného vesmírného kontejneru, který je v kolizním kurzu s kometou, mají jen několik minut na to, aby se dostali do záchranného modulu. Zatímco vetřelec má v plánu hodovat na jejich tělech, tak posádka se může spoléhat jen na detektor pohybu. (Geralt z Rivie)

Recenze (33)

tron 

všechny recenze uživatele

Ako fanúšik alien-univerza musím dať s prižmúrenými očami 80%. Drsné, prekvapivo (vzhľadom na predchádzajúce, dosť amatérske kraťase) filmové a konečne sa nič nenaznačuje, ale sa ide priamo k jadru veci. Plus temný koniec. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Pokud se někdo mermomocí chce vrátit do světa Vetřelce, tak tento krátký film ke 40 letému výročí je ten nejkravější. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

V podstatě jen taková neškodná, roztomilá hovadinka, stejně jako všechny předchozí výroční kraťasy - tahle si každopádně zaslouží pohladit za příkladně infernální finále. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

No konečně.. Sice to jaksi nemá moc hlavu a patu, ale konečně se vedle super alienovské atmosféry ukázal na scéně v plné parádě i Alien.. V rámci alienovských kraťasů za 4 ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Ze všech těch antologických kraťasů a šortek, zdaleka nejlepší i s povinnou černoškou (byť poněkud vybledlou) a rovnou těhulí. Všichni chlapi jsou určeni jen na porážku a ženské to jako vždy, musí zachrániti. Waw, jak prudce, originélní. Haha. Připomělo to zlaté časy alá Pitch Black a Dead Space. Mno, mohlo to býti delší. Takto nevím, jak se tam ten Cizinec dostal. Včetně Objímače Tváře. A kindrvajco, vypadalo ňák podivně. Ovšem pointa...jede! ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Další z kraťasů, který se spokojuje pouze s opakováním toho, jak dopadá setkání s Aljou. Nic nového, žádná zajímavá varianta, rozšíření, neotřelý pohled...nic. Scénáristicky je to na úrovni: a teď vám popíšu bouřku...prší. Navíc ta snaha narvat do těch 9 minut úplně všechno...ano technicky to bylo pěkně udělané, ale čekal jsem víc, než "čerstvé maso ve starém mlýnku na maso". A popravdě...všechny ty "nečekané" scény, byly flusancem do ksichtu inteligentního diváka. Asi i díky Scottovi a jeho snížení laťky na minimum(Covenant), teď lidem stačí opravdu málo. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Wow, jeden z těch lepších alieních kraťasů. Máme tu všechno kvalitní, co k tomu patří - pořádně zákeřného xenomorfa vraždícího různejma způsobama, skvělou ponurou hudbu a i ty facehuggery a androidy. Sice opět tady v hlavních rolích převážně ženy (po vzoru Ripleyové), ale ne nějak přehnaně. S tímhle prostě spokojenost. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

No paráda tak se mi to líbí. Pátý a zároveň předposlední kraťas se povedl ještě líp než jeho předchůdce. Děj se vrátil zpátky do vesmíru, děkuji! Protože tam je místo pro Aliena. Se střihem si tvůrci pohráli velice dobře. Atmosféra od začátku do konce velice intenzivní, ani na chvíli vám nedá vydechnout. Hudba zatím nejlepší ze série. Vizuálně skvělý. Dokonce přibyla i ta brutalita. Silný 5*. ()

korok 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejlepší ze všech kraťasů. Nejakčnější, nejbrutálnější a odehrává se ve vesmíru, nechybí záběry prolétávajících kosmických lodí - což je jedna z věcí, která dělá vetřelce vetřelcem. ()

Reklama

Reklama