Reklama

Reklama

Alien: Harvest

všechny plakáty

Obsahy(1)

Čtyři přeživší členové posádky poškozeného vesmírného kontejneru, který je v kolizním kurzu s kometou, mají jen několik minut na to, aby se dostali do záchranného modulu. Zatímco vetřelec má v plánu hodovat na jejich tělech, tak posádka se může spoléhat jen na detektor pohybu. (Geralt z Rivie)

Recenze (33)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Hodně muziky za málo peněz. Střih je sice šílený, ale za parádní temný závěr a atmosféru to rád prominu. Harvest je jen další důkaz, že potenciál má tenhle vesmír skoro nevyčerpatelný. ()

celticek 

všechny recenze uživatele

Závěr správně temný, to uznávám. Ale střih se mi teda nelíbil, člověk neví, jestli se to hlavní postavě zdá nebo ne. Ale fajn. ()

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Příjemný kraťas. Pobavil, neurazil, rychle uplynul a navíc vypadal dost dobře. Tak dobře, že některé celovečerní vysokorozpočtové filmy vypadají hůř. Pohoda. 66 % ()

Spielbergo 

všechny recenze uživatele

Ve výčtu herců kupodivu schází představitelka hlavní role, krásná polská herečka Agnes Albright. Jinak pěkný oldschoolový Alien-feeling, vše správně temné až do konce. Jen mi přišlo trošku vtipná a nerealistická ta "bojová" scéna. Jinak silný nadprůměr a rozhodně lepší než Prometheus a spol. ()

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele

jedná se o snímek se zdařilou atmosférou, napětím, slušnými výkony herců a na rozdíl od předešlých kraťasů se tento může pochlubit i trikovou částí. A také já se připojuji s chválou temnosti závěru. Ovšem filmík místy působí trochu zmatečně. A skutečnost, že ani prostředím nám nebylo představeno nic nového pod sluncem, zde na mě působí hůře, než u ostatních dílů. ()

tXtX 

všechny recenze uživatele

Tak toto celkom vyšlo.. Konečne sme aj niečo videli a svetu div sa, nepôsobilo to vôbec amatérsky, práve naopak. V porovnaní s ostatnými kraťasmi, ktoré sa mi vôbec nepáčili je toto naozaj vydarených desať minúť z Alien univerza. ()

Reklama

Reklama