Reklama

Reklama

Alien: Alone

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Sci-Fi
USA, 2019, 12 min

Režie:

Noah Miller

Scénář:

Noah Miller
(další profese)

Obsahy(1)

Androidní žena Hope je poslední členkou posádky opuštěné nákladní lodi Otranto, která několik let pluje vesmírem, a po celou dobu bojuje s problémy udržet loď při životě. Když jednou najde ukrytý náklad, ke kterému neměla nikdy přístup, neznámý organismus ji fascinuje natolik, že se rozhodne sebrat poslední zbytky sil, zprovoznit loď a najít lidi. (Geralt z Rivie)

(více)

Recenze (24)

tron 

všechny recenze uživatele

Fajn (i s prispením kultovej hudby zlovestné a nepríjemné), ale vzhľadom na zápletku prevládla wtf pocit z kuriózneho deja. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Takže v tomto prípade, to bude to najhoršie na koniec. Snaží sa to pripomenúť atmosféru alienovského univerza, ale veľmi chabým spôsobom. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Ten motiv má velký potenciál a v rukou zkušeného filmaře by se to dalo rozpracovat klidně i do středometrážního, psychologicko-existenciálního hororu pro náročnější alienisty.. Tady to ale zůstalo tak nějak na půl cesty.. Chybí tomu peníze a řemeslo pevně v rukou.. Z těchhle výročních kraťasů je to -za mě- jeden z těch spíše povedených.. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Chjo, už mě nebaví, že do všech alieních projektů vždy po vzoru Ripleyové nastrčí ženskou. Navíc ten osamocenej androidí děj se mi nelíbil a zpracování taky chabé. To z toho dělá docela ubohost. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Závěrečný kraťas je zároveň ten nejhorší. Vůbec jsem nechápal o co tam šlo, nebo o co se tvůrci snažily. Nuda a nuda. V tomhle dílu se jen kecá. Vlastně je to takový klidný, i hudba byla strašně v pohodě, jako by nešlo o horor. Ten závěr WTF? No kdybych to měl shrnout, tak kraťasy byly zajímavé, některé slabší a některé velice působivé, tak že by si režiséři těch dílů zasloužily i více. K 40. výročí Aliena dobré. Ale teď už by to chtělo pokračování toho Covenantu, chci vidět to napojení na prvního Aliena! :-D ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Ten feeling je parádní. Proč sakra nejde natočit novodobý film z vetřelčího univerza tímhle stylem? Hudba, atmosféra, retro.. Vše na jedničku. O scénáři a příběhu mluvit raději nebudu, to je trochu wtf. ()

celticek 

všechny recenze uživatele

Natočit kraťas je určitě jednodušší než celovečerní film. Dobrá hudba, taková klasika. Všechny vesmírné lodě se dost povedly, asi to v dnešní době není vůbec problém. Konec i celá zápletka je hodně originální, ale proč ne. Už mě unavuje to samé pořád dokola. Celkově je to ale asi druhý nejslabší díl. ()

Clark_Kent 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle osamocenej kousek, mě zas tak velkou radost neudělal. Je to celkem slabé, když android zradí člověka a nacpe mu do huby aliena. Fakt geniální, nebo spíš slabě doznívající. ()

Reklama

Reklama