Reklama

Reklama

Tábor Sleepaway 2

(neoficiální název)
  • USA Sleepaway Camp II: Unhappy Campers (více)

Obsahy(1)

Vražedkyně Angela změnila své stanoviště a přesunula se do jiného Campu. Nyní je vychovatelkou, což nevěstí nic dobrého. Zabíjení si vychutnává různými metodami. A posílá tak do pekel skupiny mladých dívek. (darek kartac)

Recenze (61)

colapso 

všechny recenze uživatele

Aha chápu,jednička byla pouze příprava na druhou jízdu s Angelou,tak v tom případě ano,protože je to výborná dvojka:-) ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Jednička závěrem šokovala, ale jinak to byl takový průměr a hlavně mi vadilo, že většina hlavních hrdinů nebyli ti tradiční teen 16-19, ale fakt děti okolo 12-13. Tenhle díl mě ale skutečně mile překvapil. Hodně koz, humoru, spousta vražd, v podstatě od začátku až do konce, celý vyhlazený kemp. Angela mě bavila, byla vtipně pošahaná. Například jí v jedné scéně nefungovala motorová pila, tak oběť ušetřila, aby jí zabila o den později. Jindy si zase jedna černoška začala hrát na detektiva a vyžvanila Angele všechny nesrovnalosti, no a ta tam v chatce dobré 2-3 minuty hledala nástroj, kterým by oběť zbavila života. Nakonec našla strunu od kytary :D. No a takovejhle fórů tam bylo plno. Rukavice Freddyho Kruegera, Jason v masce jednoho kluka, Angela převlečená za Leatherface. Taky mi přišlo strašně vtipné (to myslím v dobrém), jak asi v polovině filmu ubylo tak 10-12 lidí, vlastně jedna dívčí chatka pro 8 holek zůstala až na hlavní hrdinku prázdná a nikomu to vlastně nebylo divné. Angela vždycky: "Já je poslala domů". No tvl, prostě bez chyby. Tak dobrou noc táborníci! ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Americká hororová komedie ( moc jsem se ale nezasmál ) o Andželíně, která je vedoucí tábora a likviduje táborníky, kteří nedodržují disciplínu, řád, souloží nebo jen furt ukazují prsa ( v tomto je vítězkou Valerie Hartman, která má malý fail ve filmu, když při souloži s adolescentním skautíkem v 45. minutě je vidět, že má na sobě kalhotky, které si pak jako obléká ) Pro mne taková milá perlička ikdyž horory nevyhledávám. ()

Aurus 

všechny recenze uživatele

7/10 Je to horší než první díl ale stále se jedná o dobrý horor na který se zase někdy kouknu. A taky musím pochválit to že vrah je vrah z prvního dílu a to je velký plus. Příběh je velmi dobrý, postavy jsou sympatické, hudba je dobrá, atmosféru tento film docela fajn, napětí je zde párkrát za film, lokace jsou zájímavé a kamera filmu je fakt super. Kdo neviděl tak doporučuji. ()

Junys 

všechny recenze uživatele

Angela se přesunula do jiného campu a může to začít. Dostala jsem krámy. Ty jsi měla přece minulý týden. Jo dostala jsem je znovu, máme to v rodině. - Jelikož slashery od roku 2000 až po teď mám ne většinu ale fůru zhlédnutých a nemůžu se dohledat k dalším tak jsem si řekl že se začnu dívat na 80s slashery. SC2 je dosti podobný jako první díl. Tím pádem hodnotím stejně. ()

foundation 

všechny recenze uživatele

Druhý diel pokračuje v nastolenom trende a možno ho ešte dokonca prekonáva. Ako? Viac vrážd ktorý sú ešte komediálnejšie , viac ,,brilantných,, hereckých výkonov, viac ,,prekrásných,, a veľmi ,,zmysluplných,, dialógov. No ak jeden vie čo od toho čakať nie je to nič iné ako úplne jednoducho zhltnuteľný shasler. Nie moment. Je to komédia. :D ()

JimiH 

všechny recenze uživatele

V úvodu sledujeme partu táborníků vyprávět si klasické smyšlené báchorky u ohně a dojde řeč i na to, co se odehrálo před pěti lety v nedalekém táboře. Děj druhého dílu by mohl svou výstavbou rovněž sloužit jako podobná historka.  Angela vraždí vynalézavě a s chutí vše sarkasticky komentuje. Rovněž konec nutí diváka povzdechnout si, že to už vypravěč přehání. Díky skvělé Pamele Springsteen vám to ale zas tolik vadit nebude, i když místo chytrého podtextu jedničky nabídne spíše podprahovou radost z toho jak jeden protiva za druhým umírají. ()

Alexandre 

všechny recenze uživatele

Až při sledování Unhappy Campers jsem si uvědomil, jak byla jednička skvělá. Tohle je docela velký pokles oproti zábavnému prvnímu dílu. Scénář je slabota, postavy nesympatické, veškerý pokus o vyvolání napětí končí špatně a vraždy nejsou dvakrát vynalézavé a efektivní (možná snad jen v posledních minutách filmu). Takže vyzdvihnout by se daly snad jen Angeliny hlášky, které mě opravdu pobavily a to prostředí, pro podobné kempy mám slabost. Nuda, ale pokud se to nebere příliš vážně, tak se na to dá pořád koukat. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Hodnocení je v rámci série, nikoli ve srovnání se slavnějšími filmy žánru. Musím říct, že po prvním filmu jsem se na pokračování dívat nechtěl. Pustil jsem si jen trailery a jak jsem byl překvapený, že jde o úplně jiný film. Spíš je to komedie a jednotlivé vraždy jsou humorné přibližně jako u Kennyho že South parku. Angela je zde úplně jiný charakter a všechno je tu tak nějak ujetý. ()

Knor 

všechny recenze uživatele

No tak to už bylo mnohem lepší než první díl. Pořád se morduje všemi možnými způsoby a prostředky, díkybohu se film sám sebe nebere vážně, Angela likviduje bez milosti všechny a dokonce si hraje na své vrahounské kolegy ze sérií Pátek Třináctého apod. Takže spokojenost, je to komedie se spousty mrtvol. ()

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Pěkná, celkem zábavná, správně naivní, vyvražďovací komedie, bez zvláštního příběhu. Na rozdíl od jedničky v tomhle případě se jedná pouze o vražďení a nic jiného. Ovšem zamrzí, že ačkoliv vraždy jsou páchány celkem originálně, tak nejsou moc vidět. Což je škoda. 65 % ()

J.Mayen 

všechny recenze uživatele

A je to opět tu, vraždící transexuál Angela opět v akci a skupina táborníků s plnou chutí jako vždy osouložit koholiv a za jakéhokoliv počasí (i když ty výrostky brát trochu s rezervou, většina z nich je vyspělejší a také i starší než samotní instruktoři :-)) ), je hezké vidět akci také z té druhé strany, ze strany vraha,kdy scénář moc nemlží, příprava vražd a také toho,koho má Angela tentokrát v merku. Na vraždy je příjemné se dívat, ač nejsou tak dokonalé, na svou dobu příjemné podívání, Angelin humor perfektně zasazen a nesnaží se v žádném případě film zesměšnit. Angela je magor a jako takovou je jí třeba brát. Skvělý, myslím, že lepší než jednička. ()

honzic 

všechny recenze uživatele

Klasický slasher, kde vraždí dopředu známá vražedkyně, což je trochu škoda. Na druhou stranu člověk ví, že mrtvých nebude málo a že vraždy budou různé. Hodnocení: 60 % ()

Harakiri13 

všechny recenze uživatele

Angela je zpět! Od prvního dílu uteklo několik let a původní tábor Arawak byl uzavřen po událostech z prvního dílu. Angela teď jako vedoucí dbá na to, aby měla v táboře jen samé slušné táborníky a ti kteří porušují pravidla dostanou od Angely dostatečně za vyučenou. Můžete se také těšit na více vražd než v minulém díle. 8/10 ()

Pan.Antonin 

všechny recenze uživatele

Druhý snímek s vražedkyní Angelou se vzdal jakýchkoliv uměleckých ambicí, třeba obličej vraha nám ukáže hned při první vraždě, a snaží se diváka bavit. Přidalo se po komediální stránce, Angela hláškuje a vraždí o sto šest. Pravděpodobně bude mít mezi slasher zabijáky jeden z největších body countů, ale pouze odhaduji. Tvůrci ukáží pestrou plejádu, jak někoho zabít (některé vraždy jsou obzvlášť kruté), žádné strašení a napětí však od filmu neočekávejte. ()

Kletus 

všechny recenze uživatele

Jedno se Angele vytknout nemůže, vždy najde nějaký originální způsob jak někoho odpravit na onen svět, ale všechno mezi vraždami je jen ubohá vata. Nedává ani prostor sžít se s postavami a už se kosí. Dále co filmu nahrává je fakt, že se tu objevila zřejmě nejoriginálnější vražda v dějinách hororu (kadibouda).Jen je škoda, že se tu vůbec nemluví co Angela dělala v průběhu těch let co byla ve cvokárně (je jasný co asi dělala ale film nám mohl trochu nastínit důvod proč je to ještě větší svině/zmrd než dřív). Ale po opětovném shlédnutí se dá mnoho chyb přehlednout a za sexy tábornice a originální mordy dávám 4*. ()

Miroslav.Zac 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce brutálnější a krvavější, bohužel ale méně strašidelnější a více vtipné (což bych normálně snesl, ale tady mi to moc nesedělo). ()

Anstoss 

všechny recenze uživatele

Angela Baker je jako masoví vrah naprosto ojedinělá a patří k hvězdám mezi slashry. Je neuvěřitelné jaké myšlenkové chody vás čekají v podání této slečny. Je přece tak jednoduché zatočit s neposlušnými Teenagery. Zapněte televizi, přehrávač a „bodycount“ může začít. Jest-li je tento druh hororu váš vkus, tak si určitě náramně pobavíte. 8/10 ()

BigJohn02 

všechny recenze uživatele

Hloupoučké jako první díl, hubená Angela jako vražedkyně působí komicky - úplně ji vidím, jak táhne mrtvolu chlapa přes les do srubu... Ale za kozy hvězdička navíc! ()

Reklama

Reklama