Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(3) / Epizody(22)

V návaznosti na záhadná úmrtí na luxusní lodi plující ze Španělska do Brazílie ve čtyřicátých letech odhalují dvě sestry děsivá rodinná tajemství. (Netflix)

Recenze (8)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Hodnoceno po první sérii. Kombinace Titanicu, Smrti na Nilu a Panství Dowtownu v hezkých kulisách ale se špatnými herci, překombinovanou zápletkou a množstvím postav jak na Orloji. Chvilku jsem tomu dával naději ale vydrželo mi to tak 3 díly. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

1. série - 60 % Španělská telenovela s nádechem krimi příběhu, který překvapivě funguje. Téma obří lodi a prázdného moře, kde se může stát cokoliv, je zajímavé. Zpracování je slušné, herecké výkony úsměvné a finální zápletka asi v pohodě. Sérka má pouze 8 epizod, takže to krásně utíká a celkem často se zamotává. 2. série - 40 % Celkem zajímavý obrat příběhu, který ale už postrádá to kouzlo první řady. Spousta nelogických zvratů vytvořena pouze pro efekt. Motivace hlavního "záporáka" zvláštní a finální epizoda spíše k smíchu. Přesto pořád krásná loď, prostředí, španělština a občas úsměvné herecké výkony. 3. série - 40 % Stačí si uvědomit, že to je španělský seriál, který spíše spadá do kategorie telenovely, tak se vlastně ani nemůžeme na nic zlobit. ()

ER 

všechny recenze uživatele

Kriminální"telenovela", která to válcuje dějově,aby si divák moc nevšímal toho moře nedokonalostí. Ale jako oddychovka pro podvečerní podívanou to funguje. ()

anicca 

všechny recenze uživatele

High seas nie je telenovela. Odvíja sa síce systémom "day by day" ale to preto, lebo sa celý dej odohráva na mori. Náhodou dej je napínavý, dobre prepletený a stále sa niečo deje. Kulisy sú veľmi pekné a ľudia parádne dobovo upravení. Sú tu dosť priepastné rozdiely v hereckých výkonoch...Od slabých-fakt ako z lacnej telenovely až po naozaj kvalitných hercov. Pri tomto seriály nestratíte čas ak ste fanúšikmi detektívok typu Agatha Christie, Otec Brown, či Murdoch. ()

kanhwa 

všechny recenze uživatele

Mam rada krimi, ale tomuto som rozhodne neprisla na chut. Stupidne dialogy a este horsie herecke vykony. Az na zopar vynimiek. 1. Seriu som pretepela, na polracovanie uz nemam nervy. Pre mna totalna strata casu… ()

roabe 

všechny recenze uživatele

Škoda uspěchaného a nelogického závěru 3. série, přesto příběhy napínavé, se sympatickými herci, v pěkném dobovém prostředí a kvalitními kostýmy. A velmi osvěžující díky absenci mouřenínů a mandlooček. Doporučeno pro milovníky stylu Hercule Poirot :) ()

SoulAsAGem 

všechny recenze uživatele

Velká očekávání jsem neměla, nechala jsem se spíš zlákat na blištivé Art Decó a hezké kostýmy. Situace nelogické až směšné, to samé se dá říct na herecké výkony. ()

Reklama

Reklama