Reklama

Reklama

Mařenka a Jeníček v lese hrůzy

  • USA Gretel & Hansel
Trailer 2

VOD (1)

Kdesi daleko v zemi pohádek vede mladá dívka svého malého bratra do temného lesa. Zoufale shání jídlo i dřevo. Narazí ovšem na děsivé ztělesnění zla. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (182)

David.Darco 

všechny recenze uživatele

Oz Perkins je vážne podivín. Dlho som mal z Janíčka a Marienky zmiešané pocity. Ohromil ma vizuál, páčil sa mi interpretačný posun a svet mágie. Na druhej strane toho deja je tam veľmi málo, chýba (pretože tam takmer nie je) tomu dynamika a paradoxne aj kúzlo. Výsledkom je krátky, ale zdĺhavý film pre veľmi malé percento zvedavých divákov. ()

Hoyt 

všechny recenze uživatele

Zde jsem byl po traileru a zjištění, že to natáčí režisér February, které mě neskutečně překvapilo dosti natěšený. Bohužel ale musím zatím dát jen silnější 3*. Začátek navnadil a vizuál po celou dobu neskutečně vymazlený do nejmenšího detailu. Atmosféra okolních lesů na mě přímo dýchala. Celkově to ale ve výsledku nic moc neřekně a i když je délka přijatelná, chybí nějaká zajímavější scéna, střídání lokací nebo více postav. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $5miliónovTržby USA $15,347,654Tržby Celosvetovo $21,282,967Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Skôr vizuálne podmanivé než nejako zvlášť dejovo pútavé, taký dosť komorne podaný horor, ktorý to ale nejak zbytočne neprestrelí a zbytočne netlačí na pílu. Necháva diváka nasávať tú ponúknutú ponurú patinu. /60%/ ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Celkem slušně natočená Hororová pohádka o Jeníčkovi a Mařence, čekal jsem to o dost horší. Místy to ale dost nudilo, takže to nebude bavit ani starší děti. Líbila se mi hudba, ta byla fakt výborná. Oz Perkins má na kontě Horor February, který byl rozhodně lepší a možná dám časem ještě tohle, abych to měl komplet. Na první zhlédnutí je Gretel & Hansel fájn, napodruhé bych u toho už asi usnul. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Z krátké pohádky o tom, jak fakani zabloudí v lese, ožerou ježibabě chajdu, bába je chce za to sežrat, ale nakonec ti malí zmrdi sežerou ji, se klasickou cestou moc uvařit nedá. A tak nyní odporná transgender Mařenka a mongoloidní Jeníček pohrdnou perníkem, protože se cestou už sjeli muscimolem z muchomůrek, načež následuje sice poměrně atmosférické, avšak veskrze otravné osmdesátiminutové haluškovité artistické vykrmování v břidlicové funkcionalistické Tugenchaloupce s narkofilosofickým přesahem a nepřekvapivým koncem. Už by taky, kurva, jednou mohlo zvítězit dobro a ta ubohá stařenka se pořádně nacpat dokřupava propečenýma frackama. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama