Reklama

Reklama

Tak snad abyste šli s Tomem Robinsonem

(seriál)
  • USA I Think You Should Leave with Tim Robinson
Trailer
USA, (2019–2023), 5 h 3 min (Minutáž: 15–19 min)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(18)

Obsahy(1)

V tomto neobvyklém komediálním seriálu se spoustou skečů a legračních hostů je všechno tak trochu nenormální. (Netflix)

Recenze (8)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Kdyby byl Tim Robinson nepříjemný komik, bylo by to dobré. Jenže on je jen nepříjemný. Autoři tohoto seriálu jako by skeče vyráběli podle šablon, které si s větším či menším úspěchem vyzkoušeli v první epizodě, bez zájmu cokoliv změnit či snad zlepšit. Ano, občas to mělo vtipné chvilky (skalpující gorila, sci-fi dickensovský vánoční příběh, muž oblečený jako hot dog), ale těch horších až špatných scének, které vždy spěly k předpokládané pointě a nedokázaly mě tedy překvapit, urazit nebo nedejbože pobavit, těch byla bohužel většina. Tomuto humoru říkám "americký" a je ho plno třeba v Saturday Night Live. Pokud ale SNL fandíte, myslím, že tady si přijdete na své. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Lepší než podobná skečová novinka Lunatics z dílny Netflixu. Je to svěžejší tím, že to sází na pokaždé nové scény a ne opakované vtipy. Ale od prvního dílu, kam se asi nasázely nejlepší skeče, to jde dolů strašným způsobem. Trapné, ubohé, fakt ne rovnající se SNL. ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Já nevím, už je jsem to zkusil po třetí a stále se do toho nemůžu dostat. Mám rád komiky, kteří pracují trapnohumorem a anti-humorem (Tim a Eric, Eric André, Chris Lilly, Nathan Fielder) , ale tenhle pořad Tima Robbinsona mi stále nesedne. Tohle není nepříjemná komedie, tohle je jen nepříjemné. Prostě situace do kterých by jste se nechtěli dostat jako, že vám šéf na party vypráví o kvalitě jeho prdů nebo manželka manželovi vypráví o malé velikosti jeho penisu. Nejsou tu vtipy, jen trapnost a často se vůbec nedostaneme k pointě a skeč vyšumí. Chápu, že pro určitou skupinu lidí to bude originální komedie (protože to prostě ani nemá základní strukturu vtipu) za mě, ale Tim hraje na prosté teenagerovské nechutnosti. A zatímco Tim Heidecker a Eric Werheim měli stylizaci regionální televize vyšperkovanou do puntíku, I think you should leave působí jen strašně amatérsky po vizuální a technické stránce. Pořad, který mi přijde, že se dokáže vymluvit na "to že je to trapný a amatérský je úmysl". ()

Oralfabet 

všechny recenze uživatele

Občas geniální, občas otravné, konzistentně obdivuhodně stupidní. Pokud máte ve svých skečích rádi pointy, držte se dál. Pokud máte ve svých skečích rádi nepříjemnou atmosféru, nesnesitelné postavy nebo hodně nepředvídatelných zvratů a podivně specifických detailů, nejspíš si to zamilujete. MVP: Sam Richardson. "No sloppy steaks guys, please!" ()

MFA 

všechny recenze uživatele

Všechny palce nahoru. Brutální a originální americká sranda show. Humor skutečně za hranou, kvalitka. Všechny scénky jsem si oblíbil. Takovou sbírku extrémních looserů, ext. narušených a podobných charakterů by člověk těžko pohledal, a jsou k popukání. ()

Reklama

Reklama