Reklama

Reklama

Girls Guns and Blood

Trailer

VOD (1)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

koval45 

všechny recenze uživatele

Jo, ono by se snadno řeklo amatérskej odpad, takovýhle filmy se odsuzujou hrozně lehko. Ale když máte trochu nakoukáno, víte co od filmu s takovým názvem a obsazením přibližně čekat, tak byste se mohli bavit aspoň trochu. Já osobně bych uvítal víc akce, míň silikonu a taky kdyby vyprávění neskákalo po časový ose jak šílený. Takovej Andy Sidaris by to svýho času natočil ve větším a stylovější, ale tohle taky ujde. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Je to trochu stupidní. 10% dávám za dvě vtipné hlášky, které mě pobavili, 10% na polonahé a nahé slečny, které by ale nemuseli vůbec radši vůbec mluvit. Byla to taková genderově obrácená verze Plivu na váš hrob. Naštěstí zde hraje více než jedna pornohvězda. Příběh je stupidní , herecké výkony prkenné, ale postavy jsou celkem zábavné. Pokud nemáte dělat něco lepšího, tak na to koukněte. V závěru dojde i na úsměvnou scénu s chcaním pissinem jako pomsta. ()

Reklama

LoneLion odpad!

všechny recenze uživatele

Ajajaj, myslel jsem si, že už jsem toho viděl dost a tohle bych mohl i přes negativní hodnocení dát. Chyba to byla obrovská, protože nebýt těch koziček, vypnul bych to po pár minutách. Vydržel jsem to skoro půl hodiny. Ani úplní amatéři snad nedokážou udělat takovej "film". Fakt jsem chtěl, ale nedal jsem to, za mě ještě o tři stupně míň než odpad. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Okradené prostitutky, které se pak následně pomstí bandě zloduchů - takový jakože rape and revenge akorát bez toho rape. Formou jako amatérská blbina, která je přiznaně hloupá, aby byla zábavná. Pro specialisty tohoto žánru průměrná podívaná, která trochu něco málo zábavně zahláškuje. ()

Reklama

Reklama