Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta z penzionu je improvizační show před živým publikem s hvězdným obsazením! Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Michal Novotný jako zaměstnanci penzionu a Leoš Noha coby majitel zažívají neuvěřitelné situace přímo na jevišti pod dohledem režiséra Dana Dangla. Bavte se v nové show s Partou, kterou dobře znáte... Podnikání ve službách není nic jednoduchého. Přesvědčí se o tom Leoš Noha jako majitel penzionu. Protože si včas uvědomí, že tomuto druhu podnikání nerozumí, rozhodne se posílit personál o zkušeného provozního. Tímto krokem osvědčená posádka penzionu Michal Suchánek jako recepční, Richard Genzer jako kuchař a Igor Chmela jako číšník získávají posilu Michala Novotného, který by měl kurz penzionu nasměrovat k světlým zítřkům. Jestli to tak bude a jak to všechno dopadne poznáte v 8 dílech této improvizační show. (TV Prima)

(více)

Recenze (36)

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Smál jsem se, takže to účel splnilo. 😁 Chvílemi to ale bylo moc, a až trapné. Inu je to improvizace, a ta ne vždy vyjde na 100%! Uvidíme co bude dál. Hodnocení je za první díl. Dano Dangl tam mluví do statického mikrofonu, proč nemá přenosný?👎 Poznámka: Pravda je, že diváci se zde vůbec nezapojili do hry, za což může Dano, a je tedy problém hlavně u něj. 👎 Poznámka: PROSÍM VRAŤTE PARTIČKU!!! Hvězdiček 2** (OPRAVA na 2) ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Tenhle koncept mně baví. Zaprvé je to oživení toho, co bylo už několik let stále stejné (Geňa a Suchoš v každém díle v naprosto stejných úlohách) a zadruhé mají všichni mnohem větší příležitost ukázat, co v nich opravdu je (a Igor Chmela opět dokazuje, že je z celé Partičky nejlepší, akorát, že je tady ještě lepší). Tohle odsýpá a skutečně to vypadá jako pořádná improvizace, což se v klasické Partičce občas ztrácelo (a občas víc). Leoš Noha do party perfektně zapadl a to, jak si vychutnali Geňu v jeho dvojroli, bylo absolutně geniální! Samotné charaktery jsou nastavené taky docela dobře a fakt mně to baví, snad jen ten Dangl by do toho nemusel zasahovat tak často. 80%. ()

Reklama

Comida 

všechny recenze uživatele

Vcelku originální způsob jako kdyby se jednalo o telenovelu, jenž občas je celkem vtipná, ale občas, a to celkem dost trapná. Za to poslední může hlavně naprosto nepochopitelné trapné části s tanečky a zpíváním. Dialogový humor by celkem ušel a člověk se i nasměje. Dokonce jsem s oblíbil i některé postavy (nejen díky humoru Igora Chmely nejvíce asi polského faráře). Ale někdy se bojím aby mi při sledování nezakrněl mozek. 5/10. ()

titix 

všechny recenze uživatele

Tedy první díl u mě zabodoval. Jestli další budou držet tuhle laťku, tak jsem potenciální věrný divák. Leoš Noha super volba , bavila mě jeho milá neohrabanost vedle improvizačních matadorů jako Sucháneka a spol. bezesporu jsou. Dangl by mohl bát údernější, někdy to zadání bylo takové možná až moc vysvětlující. Jinak hodně dobré, jsem v napjatém očekávání dalších dílů. ()

dan4815 

všechny recenze uživatele

Z nějakého nepochopitelného důvodu se stalo to, že poměrně zábavná Partička zdegenerovala do tohoto pořadu. Partička sama o sobě přinášela vtip v improvizaci, penzion ale nepřináší, kromě nudy, vůbec nic nového a zajímavého. Formát je špatný, Dangl jim do toho pořád žvaní a i kdyby pro jednou držel hubu, tak by na tom tento počin nebyl o mnoho lépe. Ani nevím, kdy naposled jsem u něčeho tak rychle usnul a musel si to pořád pouštět od začátku. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama