Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta z penzionu je improvizační show před živým publikem s hvězdným obsazením! Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Michal Novotný jako zaměstnanci penzionu a Leoš Noha coby majitel zažívají neuvěřitelné situace přímo na jevišti pod dohledem režiséra Dana Dangla. Bavte se v nové show s Partou, kterou dobře znáte... Podnikání ve službách není nic jednoduchého. Přesvědčí se o tom Leoš Noha jako majitel penzionu. Protože si včas uvědomí, že tomuto druhu podnikání nerozumí, rozhodne se posílit personál o zkušeného provozního. Tímto krokem osvědčená posádka penzionu Michal Suchánek jako recepční, Richard Genzer jako kuchař a Igor Chmela jako číšník získávají posilu Michala Novotného, který by měl kurz penzionu nasměrovat k světlým zítřkům. Jestli to tak bude a jak to všechno dopadne poznáte v 8 dílech této improvizační show. (TV Prima)

(více)

Recenze (36)

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Smál jsem se, takže to účel splnilo. 😁 Chvílemi to ale bylo moc, a až trapné. Inu je to improvizace, a ta ne vždy vyjde na 100%! Uvidíme co bude dál. Hodnocení je za první díl. Dano Dangl tam mluví do statického mikrofonu, proč nemá přenosný?👎 Poznámka: Pravda je, že diváci se zde vůbec nezapojili do hry, za což může Dano, a je tedy problém hlavně u něj. 👎 Poznámka: PROSÍM VRAŤTE PARTIČKU!!! Hvězdiček 2** (OPRAVA na 2) ()

M_crha 

všechny recenze uživatele

SUPER! a ještě jednou super! Jeden příběh protkán improvizací, klobouk dolu skvělý nápad. Pro účinkující to musí být neuvěřitelná výzva a zároveň makačka, jsem zvědav kdo další se v "Penzionu" objeví. Herecky myslím, že všichni mají větší prostor a Chmela jako číšník ho bezezbytku využil. Genzerova dvojrole má také potenciál určitě zajímavější než jen převlékání z role do role, jsem zvědav co bude dál. Suchánek si jel to své co umí dobře a Novotný univerzální standard. Noha jako další člen se rozhodně neztratil a napjatě budu čekat co předvede. První díl je první díl, seznámení s prostředím atd.. jsem opravdu zvědav jak se vše vyvine zatím dávám 3 abych se neunáhlil :) ()

Reklama

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Partičku mám rád, ale změna prostředí na penzion ji neprospěla. Témata jsou omezena stále stejnými postavami (s výjimkou hostů), Dangl občas nemá cit a narušuje zajímavě se vyvíjející scénky svými režisérskými vstupy a některé "hry" z Partičky jsou dost nešikovně roubovány do scének a v tomto formátu přiliš nefungují. Je to koukatelné, ale salvy smíchu rozhodně nečekejte. ()

flyer.nick 

všechny recenze uživatele

Nápad mohl být fajn. Po letech společné improvizace mohli pánové z Partičky válet improvizační sitcom na výbornou. Bohužel to zabíjí samotný Dangl, který herce nenechá nic rozehrát, každých deset vteřin vstupuje do děje s poznámkou nebo násilným šroubováním her z Partičky. Pořad tak nemá kdy získat na tempu. Škoda. Kdyby šli novou cestou "pouhé" improvizace, kdy by Dangl jen nahazoval situace (asi jako bylo Zvoňte dvakrát) mohlo to být fajn. Takto je to zabité. ()

Comida 

všechny recenze uživatele

Vcelku originální způsob jako kdyby se jednalo o telenovelu, jenž občas je celkem vtipná, ale občas, a to celkem dost trapná. Za to poslední může hlavně naprosto nepochopitelné trapné části s tanečky a zpíváním. Dialogový humor by celkem ušel a člověk se i nasměje. Dokonce jsem s oblíbil i některé postavy (nejen díky humoru Igora Chmely nejvíce asi polského faráře). Ale někdy se bojím aby mi při sledování nezakrněl mozek. 5/10. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama