Reklama

Reklama

Pojď za tátou

  • Kanada Come to Daddy (více)
Trailer 1

Norvalův (Elijah Wood) život je, mírně řečeno, obtížný. Frustrovaný mladík žije se svou matkou a snaží se překonat závislost na alkoholu. Když Norval obdrží nečekaný dopis od odcizeného otce, který ho zve na návštěvu, sedne na autobus a odjede do otcova odlehlého domu na malebném pobřeží. Možná, že jejich opětovné shledání vyplní emocionální prázdnotu, kterou Norval cítí. Brzy si však na svém otci všimne něčeho zvláštního, nepříjemného pocitu vyvolaného nevhodnými poznámkami a nadměrnou konzumací alkoholu. Norval si záhy uvědomí, že jsou jeho naděje na sblížení s otcem zmařeny. Místo tepla rodinného krbu ho čeká děsivá noční můra. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (55)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to vypadá slibně. Kluk přijíždí po letech za svým otcem, který má k ideálnímu rodiči hodně daleko a vypadá to, že osamělá chata je ideálním prostředím pro vražedné hrátky. Navíc McHattie je pro podobnou roli ideální volbou a trefou je i Wood. Jenže pak přišel první zvrat, který má očekávání zhatil, ale i tak se z toho pořád dalo vytřískat slušné psycho. Zvrat číslo 2 přinesl další zklamání, ale jistý potenciál pořád zůstával. Jenže až na dva tři momenty se ho nepodařilo naplnit a asi tak po hodině můj už tak vlažný zájem úplně upadl. Věřím, že si to své fanoušky najde, ale já se k nim určitě počítat nebudu. 30% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

V zahraničí chválený černohumorný výlet, kde Elijah Wood jde navštívit svého otce, kterého nikdy neviděl, ale vše bude jinak než očekával. Film celkem zajímavě tvoří nečekané zvraty s příměsí černého humoru a dojde i na trochu násilí, takže úplně špatné to není, ale taky nic, z čeho bych vyloženě spadl na zadek, avšak takové bodnutí perem namočené v exkrementu, jsem ještě neviděl. Na jedno zhlédnutí to jde a jsem rád, že Elijah Wood se zasvětil hororu. 5,5/10. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Jasně že mě tato divočinka sakra bavila, nemám jí totiž naprosto co vytknout. Má skvělou, potemnělou atmosféru, několik opravdu vtipných, převážně černohumorných scének, zápletka je nepředvídatelná, plná působivých zvratů a překvapení, navíc obohacený o slušně vygradovaným závěr, kde dojde i k nějakému tomu efektnějšímu mordu, opomenout samozřejmě nemohu ani na velice funkční momenty napětí, které skutečně působící po celou dobu, a třešničkou na dortu je pak herecké obsazení, plné zatraceně výrazných a neotřelých ksichtů, plus jako fakt pecka bonus samozřejmě Elijah Wood, jenž zřejmě už pochopil, že do áčkové herecké ligy asi nikdy už patřit nebude, a tak se vydal cestou účinkováním v mimotrendových záležitostech a já mu zatím fakt upřímně fandím, jelikož jeho výběr postav a filmů je zatím vážně parádní, což právě v Come to Daddy dokazuje a jen tak mimochodem, ten kluk fakt nestárne, i s tím crazy knírkem bych mu pivo pořád neprodal :-). Mě každopádně ale tento snímek zkrátka vážně hodně bavil, je svižný, zábavný a já ho musím rozhodně doporučit, i když s vědomím, že ho docení skutečně jen divák, který se nebojí výstřednějších podívaných. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Při sledování tohoto filmu jsem si připadal jak na houpačce. Začátek poměrně nudný, asi po 40 minutách nastoupila tajemná část, která mě zaujala, poté se to změnilo v kravinu a následně v kulervoucí řežbu, která to celé zachránila. Sice nevím, co přesně si mám o Pojď za tátou myslet, ale díky finále poskočil v mých očích o řád a půl výše. Na sjednocení svých pocitů si budu muset tento thriller v budoucnu pustit ještě jednou. ()

Knor 

všechny recenze uživatele

Docela šílenost a velmi překvapivý Elijah Wood, kterýho mám právě kvůli takovým rolím stále raději. Tenhle film je dost zvláštní, cernohumorná ujetost, které by možná víc sedlo míň humoru. Zvraty byly fajn, herci taky, ale bohužel tu bylo spoustu nelogičností, děr v ději a konec je prostě divnej. Jednou se to dá zkouknout, ale vracet se k tomu určitě nebudu. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Dům, ve kterém se natáčelo, se nachází ve městečku Tofino na západním pobřeží ostrova Vancouver (Vancouver Island). (Trilobajt)

Související novinky

ČSFD skvadra zpět na Sitges Film Festivalu

ČSFD skvadra zpět na Sitges Film Festivalu

08.10.2019

Po úspěchu loňské filmové výpravy se čtyřčlenný ČSFD tým opět vydal na nejvýznamější festival pokleslých žánrů na světě. Hororoví fandové Filmmaniak, RUSSELL, Goldbeater a POMO (na spodní fotce zleva… (více)

Reklama

Reklama