Reklama

Reklama

Pojď za tátou

  • Kanada Come to Daddy (více)
Trailer 1

Norvalův (Elijah Wood) život je, mírně řečeno, obtížný. Frustrovaný mladík žije se svou matkou a snaží se překonat závislost na alkoholu. Když Norval obdrží nečekaný dopis od odcizeného otce, který ho zve na návštěvu, sedne na autobus a odjede do otcova odlehlého domu na malebném pobřeží. Možná, že jejich opětovné shledání vyplní emocionální prázdnotu, kterou Norval cítí. Brzy si však na svém otci všimne něčeho zvláštního, nepříjemného pocitu vyvolaného nevhodnými poznámkami a nadměrnou konzumací alkoholu. Norval si záhy uvědomí, že jsou jeho naděje na sblížení s otcem zmařeny. Místo tepla rodinného krbu ho čeká děsivá noční můra. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (55)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Come to Daddy je jeden z těch opravdu zapomenutelných filmů nebo naopak vás vůbec nemusí trápit, když ho neuvidíte. Zpočátku se to tvářilo vcelku mysteriózně a zajímalo mě, co se bude dít, ale jakmile začal hlavní twist, můj zájem silně opadl. Nepotkáte tu vlastně absolutně nic nového nebo překvapivého. Jediné co tu stojí za zmínku byly docela slušné gore vraždy. Jinak nemastné, neslané. Někdo už by mohl Frodovi dát roli, co bude stát za řeč. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Keď vidím Kanada, bojím sa. V spojení s Novým Zélandom to ale nemohlo priniesť nič poriadne. Prvú hodinu tomu aj tak skutočne je. Potom príde nečakaný zvrat a v rýchlom slede to ide až do konca. Nechutnosť za nechutnosťou až do opäť sentimentálneho záveru. Dobrý námet, na Bčko to bohato stačilo. 2 z 5 ()

Reklama

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Bohužiaľ nie... toto skutočne nemôžem nijako oceniť. Snaží sa to byť (a možno aj je..., neviem to posúdiť, veď som len buran) vysoko artové, progresívne, plné satiri a čierneho, inteligentného humoru, ale vo finále je to nudné ako katolícka omša. Možno raz som sa trochu viac pousmial a dvakrát sa potešil z nejakého toho hororového prvku a v podstate potešil aj herecký výkon E. Wooda, no inak je to skutočne strata času Aj pri pozeraní, a aj pri písaní komentáru... Radšej ruky preč... 35 %!! ()

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Z počátku hutné drama o shledání otce a syna po zhruba třiceti letech, stojící na premise, že z onoho otce se za ta léta stal nenávistný opilecký magor, z jehož srubu v divočině není moc kam utéct, se po zásadním zvratu asi v polovině příběhu přehoupne do jiného žánru, který s předchozím děním prakticky nesouvisí a navíc je poněkud bizarně rozkročen mezi napínavým thrillerem a ujetou černou komedií. Na papíře to mohlo vypadat zajímavě a zábavně, realizováno je to však neuspokojivě – nohy tomu podráží řada režijních i scenáristických přehmatů a zoufale necharismatický hlavní hrdina. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to vypadá slibně. Kluk přijíždí po letech za svým otcem, který má k ideálnímu rodiči hodně daleko a vypadá to, že osamělá chata je ideálním prostředím pro vražedné hrátky. Navíc McHattie je pro podobnou roli ideální volbou a trefou je i Wood. Jenže pak přišel první zvrat, který má očekávání zhatil, ale i tak se z toho pořád dalo vytřískat slušné psycho. Zvrat číslo 2 přinesl další zklamání, ale jistý potenciál pořád zůstával. Jenže až na dva tři momenty se ho nepodařilo naplnit a asi tak po hodině můj už tak vlažný zájem úplně upadl. Věřím, že si to své fanoušky najde, ale já se k nim určitě počítat nebudu. 30% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Dům, ve kterém se natáčelo, se nachází ve městečku Tofino na západním pobřeží ostrova Vancouver (Vancouver Island). (Trilobajt)

Související novinky

ČSFD skvadra zpět na Sitges Film Festivalu

ČSFD skvadra zpět na Sitges Film Festivalu

08.10.2019

Po úspěchu loňské filmové výpravy se čtyřčlenný ČSFD tým opět vydal na nejvýznamější festival pokleslých žánrů na světě. Hororoví fandové Filmmaniak, RUSSELL, Goldbeater a POMO (na spodní fotce zleva… (více)

Reklama

Reklama