Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(15)

Univerzitní studentka z New Yorku si přivydělává jako domina a přesvědčí svého nejlepšího kamaráda ze střední, který je gay, aby jí dělal asistenta. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Na Bonding jsem narazil úplnou náhodou, když jsem listoval Netflixem. Jako každý spořádaný občan jsem přišel pro trošku erotiky a zůstal kvůli skvělým postavám a humoru. Předpokládám, že Netflix se k seriálu už nevrátí a mě vlastně konec vyhovuje jaký tomu tvůrci dali. Ústřední postavy jsou nadmíru sympatické a opravdu jsem si je zamiloval. Jednoduchý příběh taky podporuje fakt, že některé epizody nemají ani dvacet minut. Přesto dokáží ve svém čase pobavit a nakouknout trošku pod pokličku světa, který je pokrytcům zapovězen. Výborná jednohubka, fakt jsem se bavil. (80 %) ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Po letech dělání všeho a zároveň ničeho pořádně, se zdá, že si Netflix našel svý niche - boření sexuálních tabu. Po Sex Education další bomba. A Zoe Levin mi koneckonců herectvim dost připomínala Emmu Mackey, stejně jako Tiff sdílí nějaký znaky s Maeve. Druhá série bohužel o dost níž, klesá do netflixovýho podprůměru. ()

Reklama

petrsv 

všechny recenze uživatele

Mohlo by se to charakterizovat různými slovy, ale nejspíš postačí jen jediné - je to prostě americký. Natočit seriál z oblasti sexu tak, aby tam vlastně žádný sex nebyl či nedejbože byla vidět odhalená část nějakého těla, to už chce chvíli namáhat hlavu, uznávám. Bodíky tedy za herecké výkony a občasnou legraci. Určitě by nebylo špatný natočit seriál z tohoto prostředí, ale musel by se toho ujmout někdo jiný a mělo by to být víc komedie a méně drama. Update po 2. sérii - ještě více vztahové, začíná to připomínat telenovelu. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začíná to nenápadně, ovšem po několika dílech se Bonding rozjede do sympatické dramatické linky, kterou bych od seriálu podobného ražení nečekal. Samozřejmě, že si tuto minisérii většina lidí pustí kvůli zvrhlostem, jež tvůrci naznačili v traileru. A taky se nějakého toho strkání prstu do zadku dočkáme, ovšem popravdě má ale novinka Rightora Doylea atmosférou blíže k End of the F*cking world nebo Sex Education, dokonce bych i věřil, že se příběh odehrává v Londýně - na výpravu se tu ovšem příliš nehraje, tak budu věřit škarohlídům, jež purytánskou Ameriku obviňují ze svázanosti (haha) i ve snímku (krásná hodina padesát) tohoto ražení. I já se musím shodovat s většinovým názorem, že druhá řada citelně zaostává za tou výbornou první a pro mě osobně to dost zachraňovaly poslední dva díly, které se nejvíc blížily atmosféře, díky které jsem si tak užil před dvěma lety tuto nenápadnou novinku. Velká škoda a docela se bojím třetí řady, o které jsem doufal, že nebude, nicméně silný cliffhanger (dá se však chápat jako otevřené zakončení) dává tušit, že pokud byl Netflix s čísly spokojen, tak to ještě jednou zkusí...70% PS : Brendan Scannell s pokrývkou hlavy mi strašně připomíná Tophera Grace. PPS : Zoe Levin je prostě bohyně! ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série se v podstatě jen živí na tématu, které pravděpodobně přitáhne dostatek milleniálů na to, aby se z něj stal hajp na Netflixu. Začátek vypadal docela slibně. Hlavní herečka mi přijde sice docela toporná, ale ten její kamarád to tam tak nějak drží a on je asi důvod, kvůli kterému mě to celé baví. Jednotlivé díly jsou sice moc krátké na to, aby rozvíjely nějaký obsáhlejší děj, takže spíš jen sledujeme takové epizodické příhody a někdy se i ležérně zasměju. Podle mě ale tenhle seriál moc budoucnost nemá, takže uvidíme, kam se vrtne dál. Zatím velmi průměrná seriálová jednohubka. 2. série, přesně jak jsem předpokládala čelí velice tvrdému pádu a vlastně nenabízí absolutně nic záživného, takže vlastně buďme rádi, že jsou ty díly tak krátké a dá se to sfouknout za chvilku. Tahle řada je především o sledování vztahů dvou hlavních protagonistů, jejich strastí v lásce a v hledání životního smyslu. Ani jedna epizoda mi nepřišla ničím výjimečná, humor je na bodě mrazu, postavy mi jsou ukradené. Škoda, že to skončilo smutným závěrem, ale já bych to takhle důstojně nechala ukončené a myslím, že třetí série už by neměla smysl. ()

Galerie (50)

Reklama

Reklama