Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Recenze (6)

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začíná to nenápadně, ovšem po několika dílech se Bonding rozjede do sympatické dramatické linky, kterou bych od seriálu podobného ražení nečekal. Samozřejmě, že si tuto minisérii většina lidí pustí kvůli zvrhlostem, jež tvůrci naznačili v traileru. A taky se nějakého toho strkání prstu do zadku dočkáme, ovšem popravdě má ale novinka Rightora Doylea atmosférou blíže k End of the F*cking world nebo Sex Education, dokonce bych i věřil, že se příběh odehrává v Londýně - na výpravu se tu ovšem příliš nehraje, tak budu věřit škarohlídům, jež purytánskou Ameriku obviňují ze svázanosti (haha) i ve snímku (krásná hodina padesát) tohoto ražení. PS : Brendan Scannell s pokrývkou hlavy mi strašně připomíná Tophera Grace. PPS : Zoe Levin je prostě bohyně! ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série se v podstatě jen živí na tématu, které pravděpodobně přitáhne dostatek milleniálů na to, aby se z něj stal hajp na Netflixu. Začátek vypadal docela slibně. Hlavní herečka mi přijde sice docela toporná, ale ten její kamarád to tam tak nějak drží a on je asi důvod, kvůli kterému mě to celé baví. Jednotlivé díly jsou sice moc krátké na to, aby rozvíjely nějaký obsáhlejší děj, takže spíš jen sledujeme takové epizodické příhody a někdy se i ležérně zasměju. Podle mě ale tenhle seriál moc budoucnost nemá, takže uvidíme, kam se vrtne dál. Zatím velmi průměrná seriálová jednohubka. ()

HERGImanCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bonding je hodně specifickým seriálem. Někomu to bude připadat praštěné, někomu bizarní. Ve výsledku je ale první řada perfektním využitím zvoleného tématu. Je to primárně komedie a tak to musíte brát. Zatímco ale takových Padesát odstínů šedi je v podstatě pouze vlhkou představou autorky předlohy, zde v podstatě vše vychází z často paradoxně poměrně reálných situací. Příběh je tu poměrně jednoduchý, dokonale tak ale pasuje k malému počtu epizod navíc s krátkou stopáží. Obě ústřední postavy si tu projdou svou cestou a předposlední epizoda je v podstatě perfektním uzavřením. Jedinou vadou na kráse je asi závěrečný díl, který je poměrně zbytečný a jehož funkce má být snad jen lákáním na pokračování. Jinak jsem si ale první řadu Bonding užil jako v poslední době málo co. Rozhodně mohu doporučit každému, kdo hledá něco s touto tématikou, ale ve výsledku i těm, kteří by chtěli v odlehčené variantě nakouknout pod pokličku těchto netradičních praktik. ()

zodiak217 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá séria bola výborná. Bolo to niečo nové, provokatívne. Divák spoznával nové postavy ako sa z naivných bežných ľudí stávajú dominy a dominovia v temných zákutiach života. Naviac koniec prvej série bol dramatický, neočakávaný a malo to gradaciu. Bolo to aj trapno - vtipné, ale na hrane, takže človek mal pred ďalšou sériou naozaj očakávania. ()

Reklama

Reklama