Reklama

Reklama

BONDING - Série 1 (2019) (série)


Staří přátelé, nová jména (S01E01)

(epizoda)
  • USA Old Friends, New Names

VOD (1)

Obsahy(1)

Jako číšník se Pete uživí horko těžko, a tak přijímá nabídku pracovat pro kamarádku Tiff alias Madam May v jejím sexuálním doupěti. (Netflix)

Recenze (4)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako pilot na pobavenie stačilo, prekvapila výborne zvolená hudba. Keďže je to z produkcie Netflixu je vysoký predpoklad že okrem bieleho homosexuála budú aj všetci zákazníci dominy menom Mya biely, pretože je to z produkcie rasistov z Netflixu. V komentároch k celému seriálu som postrehol jeden, ktorý celý seriál vystihol. Dlhšie epizódy by boli vyslovene trápne. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Byl jsem zvědavý, jestli jsme se dožili éřy zajímavého seriálu, který bude prozkoumávat životy postav kolem BDSM, bude trochu sexy a poučný, aniž by BDSM lidi a jejich záliby nesměšňoval a úroveň humoru plynula spíše z absurdních situací (něco podobného se celkem podařilo v seriálu Now Apocalypse ohledně otázky svobodnějšího sexu mileniálů). Nedožili. První díl mě umučil postavou klišovitě zženštilého gaye, který jde na brigádu, aniž by se vůbec předem obtěžoval zjistit o co jde a když to zjistí, umí akorát kazit kšefty chudák zaměstnavatelkyně dominy (která se taky má zřejmě co dovzdělávat, ale přesto je jí dáno vydělávat si v salónu). Zatím trapné. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama