Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(15)

Univerzitní studentka z New Yorku si přivydělává jako domina a přesvědčí svého nejlepšího kamaráda ze střední, který je gay, aby jí dělal asistenta. (Netflix)

Recenze uživatele dubinak k tomuto seriálu (3)

BONDING (2019) 

1. série se v podstatě jen živí na tématu, které pravděpodobně přitáhne dostatek milleniálů na to, aby se z něj stal hajp na Netflixu. Začátek vypadal docela slibně. Hlavní herečka mi přijde sice docela toporná, ale ten její kamarád to tam tak nějak drží a on je asi důvod, kvůli kterému mě to celé baví. Jednotlivé díly jsou sice moc krátké na to, aby rozvíjely nějaký obsáhlejší děj, takže spíš jen sledujeme takové epizodické příhody a někdy se i ležérně zasměju. Podle mě ale tenhle seriál moc budoucnost nemá, takže uvidíme, kam se vrtne dál. Zatím velmi průměrná seriálová jednohubka. 2. série, přesně jak jsem předpokládala čelí velice tvrdému pádu a vlastně nenabízí absolutně nic záživného, takže vlastně buďme rádi, že jsou ty díly tak krátké a dá se to sfouknout za chvilku. Tahle řada je především o sledování vztahů dvou hlavních protagonistů, jejich strastí v lásce a v hledání životního smyslu. Ani jedna epizoda mi nepřišla ničím výjimečná, humor je na bodě mrazu, postavy mi jsou ukradené. Škoda, že to skončilo smutným závěrem, ale já bych to takhle důstojně nechala ukončené a myslím, že třetí série už by neměla smysl. ()

Série 1 (2019) (S01) 

1. série se v podstatě jen živí na tématu, které pravděpodobně přitáhne dostatek milleniálů na to, aby se z něj stal hajp na Netflixu. Začátek vypadal docela slibně. Hlavní herečka mi přijde sice docela toporná, ale ten její kamarád to tam tak nějak drží a on je asi důvod, kvůli kterému mě to celé baví. Jednotlivé díly jsou sice moc krátké na to, aby rozvíjely nějaký obsáhlejší děj, takže spíš jen sledujeme takové epizodické příhody a někdy se i ležérně zasměju. Podle mě ale tenhle seriál moc budoucnost nemá, takže uvidíme, kam se vrtne dál. Zatím velmi průměrná seriálová jednohubka. ()

Série 2 (2021) (S02) 

2. série, přesně jak jsem předpokládala čelí velice tvrdému pádu a vlastně nenabízí absolutně nic záživného, takže vlastně buďme rádi, že jsou ty díly tak krátké a dá se to sfouknout za chvilku. Tahle řada je především o sledování vztahů dvou hlavních protagonistů, jejich strastí v lásce a v hledání životního smyslu. Ani jedna epizoda mi nepřišla ničím výjimečná, humor je na bodě mrazu, postavy mi jsou ukradené. Škoda, že to skončilo smutným závěrem, ale já bych to takhle důstojně nechala ukončené a myslím, že třetí série už by neměla smysl. ()

Reklama

Reklama