Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(15)

Univerzitní studentka z New Yorku si přivydělává jako domina a přesvědčí svého nejlepšího kamaráda ze střední, který je gay, aby jí dělal asistenta. (Netflix)

Recenze (53)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vůbec si neumím představit, že bych přišel k domině a v té místnosti by jí hlídal teplej chlap a ještě ke všemu takovej smeták jako tady hlavní hrdina. To jsem byl docela v šoku, že to klienti akceptovali, jinak postavy napsaný dobře, šlo to udělat určitě vtipněji, ale nakonec mám dojem, že tam prioritně nešlo o humor, ale o to přiznat si kdo jsem a jak se s tím ve společnosti vyrovnat. Čili tuctové téma. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

7/10. Svérázná jednohubka, která klame tělem a umí velmi solidně vystavět osobnější příběh postav a peprnější zápletku. Možná to není TAK uvolněné, jak bych si přál (sexuální zpestření tu klouže po povrchu) ale pořád to funguje v rámci krátké minisérie, jenž stihne uspokojivě odvyprávět vše, co má na srdci. To, že to občas nedává smysl a je to lehká limonáda? Ale no tak! ()

novoten 

všechny recenze uživatele

1. série - 80% - Tam, kde by s delší minutáží nebo větším počtem epizod přišel nevyhnutelný útěk do nimrání se v roztodivných klientských praktikách, tam má Bonding čas adekvátně říznout charakterům do povah, rozházet je na pole vztahů, kariér, cílů a mindráků a ještě občas trefně, občas nechutně a občas klidně i příjemně mimózně diváka rozesmát. Jednohubky od Netflixu jsou sázka do nepředvídatelně loterie témat i kvality, tentokrát jde ale o trefu téměř do čistého středu. 2. série - 40% - Snad za to může téměř dvouletá pauza, ale tohle není ten seriál, který jsem doporučoval jako nečekanou trefu. Ústřední školící linka je křeč, která ani nedává smysl, ze sympaťáka Douga je trouba a Pete je místo dějového tahouna podivnou kombinací narcise a degradované postavičky s pár pokusy o vtip. Na to, kolik jsem si od pokračování sliboval, jsem ho v důsledku dosledoval téměř na sílu. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začíná to nenápadně, ovšem po několika dílech se Bonding rozjede do sympatické dramatické linky, kterou bych od seriálu podobného ražení nečekal. Samozřejmě, že si tuto minisérii většina lidí pustí kvůli zvrhlostem, jež tvůrci naznačili v traileru. A taky se nějakého toho strkání prstu do zadku dočkáme, ovšem popravdě má ale novinka Rightora Doylea atmosférou blíže k End of the F*cking world nebo Sex Education, dokonce bych i věřil, že se příběh odehrává v Londýně - na výpravu se tu ovšem příliš nehraje, tak budu věřit škarohlídům, jež purytánskou Ameriku obviňují ze svázanosti (haha) i ve snímku (krásná hodina padesát) tohoto ražení. I já se musím shodovat s většinovým názorem, že druhá řada citelně zaostává za tou výbornou první a pro mě osobně to dost zachraňovaly poslední dva díly, které se nejvíc blížily atmosféře, díky které jsem si tak užil před dvěma lety tuto nenápadnou novinku. Velká škoda a docela se bojím třetí řady, o které jsem doufal, že nebude, nicméně silný cliffhanger (dá se však chápat jako otevřené zakončení) dává tušit, že pokud byl Netflix s čísly spokojen, tak to ještě jednou zkusí...70% PS : Brendan Scannell s pokrývkou hlavy mi strašně připomíná Tophera Grace. PPS : Zoe Levin je prostě bohyně! ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Zdálo se mi, že jsem po čtvrthodinách sledoval jeden lehce nadprůměrný televizní film nebo pilotní film seriálu, ale rozhodně ne, že jsem se díval na celý seriál. Přitom hlavní hrdinové byli dobří, námět originální a mělo to často příjemný komediální švih. Akorát nějaký pořádný příběh mi scházel. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Praktiky v rámci Tiffinej a Peteovej práce ma žiadnym spôsobom nepohoršili, ale na druhej strane ani veľmi nerozosmiali (česť výnimkám). Za krátku chvíľu som začal mať nepríjemný pocit, že Bonding okrem mnohých dialógov o sexe a samotného predstavenia jednotlivých praktík nebude mať čo ponúknuť.V tretej a štvrtej časti sa ale začne seriál snažiť prepájať jednotlivé postavy a vytvárať medzi nimi hlbšie vzťahy. V tejto rovine ale pôsobí skutočne odfláknuto a urýchlene. Každá jedna časť má totiž približne iba 15 minút a prvá séria obsahuje 7 epizód. Svojím spôsobom sa tu teda viac-menej nerozprávame o seriáli, ale o jednoduchej celovečernej komédii s originálnym námetom a priemerným spracovaním. 5/10 ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Byly tam věci, které mě pobavily (třeba spolubydlící, který tak dlouho žadoní o prst v zadku, až ho dostane), ale jako celek to vlastně žádný zázrak nebyl. Ono to možná souvisí s tím, že mi ty dvě postavy přišly příliš nereálné a asi i nesympatické, takže jsem se s nimi nijak zvlášť nesžil. Boření tabu samo o sobě na dobrej seriál nestačí. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Po letech dělání všeho a zároveň ničeho pořádně, se zdá, že si Netflix našel svý niche - boření sexuálních tabu. Po Sex Education další bomba. A Zoe Levin mi koneckonců herectvim dost připomínala Emmu Mackey, stejně jako Tiff sdílí nějaký znaky s Maeve. Druhá série bohužel o dost níž, klesá do netflixovýho podprůměru. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál, který mě prvními díly rychle navnadil a pak zklamal. Nebýt krátké stopáže, asi bych i přestal sledovat, ale takhle mě nestihl až tak nudit. Je to fresh a rozhodně zajímavé, na poli komedie prakticky neobjevený žánr, což hlavně táhnou skvělé duo v hlavních rolí (za mě tedy převážně Brendan Scannell, který se osvědčil už podruhé od Heathers). Fajn vtipná jednohubka, jejíž zápletka se však brzy omrzí. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Začíná to jako strašně vtipná komedie s absurdním nápadem a spoustou věcí, co se dají vymyslet, ale po druhém díle už je to čistě vztahové drama, které se o komedii moc neopře a o původní nápad taky ne. Paradoxně mi to ale až tak moc nevadilo, postavy jsem si oblíbil a vlastně jsem se i tak bavil, ale kdyby se to drželo svého původního motivu, byl bych spokojenější. Zoe Levin je výborná a přirozeně krásná, takže se na seriál dobře dívá, a 15minutové díly jsou dalším pozitivem, proč do toho jít. Určitě většinu nenadchne, ale vyloženě ani nezklame. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Na Bonding jsem narazil úplnou náhodou, když jsem listoval Netflixem. Jako každý spořádaný občan jsem přišel pro trošku erotiky a zůstal kvůli skvělým postavám a humoru. Předpokládám, že Netflix se k seriálu už nevrátí a mě vlastně konec vyhovuje jaký tomu tvůrci dali. Ústřední postavy jsou nadmíru sympatické a opravdu jsem si je zamiloval. Jednoduchý příběh taky podporuje fakt, že některé epizody nemají ani dvacet minut. Přesto dokáží ve svém čase pobavit a nakouknout trošku pod pokličku světa, který je pokrytcům zapovězen. Výborná jednohubka, fakt jsem se bavil. (80 %) ()

Hismael 

všechny recenze uživatele

Bonding je jeden z dalších progresivních seriálů na Netflixu, který si sice vybral jak název napovídá konkrétní téma, ale postupem času začne odbočovat mezi komunitu gayů a splní tak představy LGBT+ diváků. Skrytá sklepení odkrývají neobvyklé sexuální úchylky, pro které v jiných seriálech asi nebylo už místo a tak si zde další jedinci, kteří preferují určitý fetiš, můžou najít svého zástupce. Je to taková jiná kratší verze napodobující seriál Sexuální výchova s horším příběhem, která rozšiřuje vysněné představy nejen o liberálním neheterosexualních světě.  Zároveň je vidět snaha, aby seriál nebyl brán jen jako podivný úkaz erotických bizarností a tak občas přechází do vážných zamyšlených úvah o lidských vztazích a životě. Určité situace už můžou působit absurdně, ale všechny seriály podobného typu mají společný cíl, aby ve jménu tolerance už nic nebylo tabu. Starší bigotní diváky se snaží nabourat, ty mladší připravit na budoucnost a vnímání toho co je "normální" se zase posunulo o něco dál. Celkově toho ale příliš nenabízí, děj není především ve 2. sérii nějak extra zábavný a přirovnáním k počítačové hře, jde o průměrný datadisk. ()

Laxik 

všechny recenze uživatele

Docela prča s docela fajn hlavními hrdiny. Pojetí 7 x cca 11–20 minut je navíc ideální, protože delší stopáž bych asi nevydržel. Takhle jsem to ale schramstnul jako fajn jednohubku. ()

petrsv 

všechny recenze uživatele

Mohlo by se to charakterizovat různými slovy, ale nejspíš postačí jen jediné - je to prostě americký. Natočit seriál z oblasti sexu tak, aby tam vlastně žádný sex nebyl či nedejbože byla vidět odhalená část nějakého těla, to už chce chvíli namáhat hlavu, uznávám. Bodíky tedy za herecké výkony a občasnou legraci. Určitě by nebylo špatný natočit seriál z tohoto prostředí, ale musel by se toho ujmout někdo jiný a mělo by to být víc komedie a méně drama. Update po 2. sérii - ještě více vztahové, začíná to připomínat telenovelu. ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Někde u třetí epizody jsem to chtěl zapíchnout, ale nakonec jsem to dokoukal. Kdybych šel ven, udělal bych asi líp. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako na hojdačke. Niektoré epizódy boli ozaj vydarené, niektoré nestáli vôbec za nič. Predposledná epizóda bola asi zo všetkých najlepšia, ale inak sľubný úvod sa od tretej do spomínanej predposlednej epizódy niekam vytratil. Samostatnou kapitolou je nepochybne skvelá hudba, za tú by si seriál zaslúžil absolutórium. Herecké výkony boli biedne, Netflix sa samozrejme držal svojich rasistických zásad a biela bondýnka ktorá navšteuje spolu s Tiff školu je úplne blbá, všetci úchylaci sú muži bielej farby pleti a homosexuáli sú úplným vzorom dokonalosti. Na to sme si už na Netflixe zvykli, aj keď zvyknúť si na xenofóbiu a predsudky sa asi nedá. Herecké výkony boli sotva priemerné, ale celkovo sa jednalo o celkom dobrú jednohubku z relatívne málo známeho prostredia. ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Nasúkala som sa do latexovej kombinézy, natiahla čižmy s 15 centimetrovými ihlami a nasadila ostnatý obojok. Zo skrine som vybrala deväťchvostú mačku, sadu vibrátorov rôznej veľkosti a nejaké lano, aby som si precvičila viazanie uzlov. Sadnem do mučiarne pred telku a na základe tagov netrpezlivo čakám, kedy začne nejaký ten šťavnatý sex, sadizmus, BDSM a fetišizmus. A ono je to hlavne o tom priateľstve a gayoch, ako tam ešte uvádzajú. ()

Reklama

Reklama