Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(15)

Univerzitní studentka z New Yorku si přivydělává jako domina a přesvědčí svého nejlepšího kamaráda ze střední, který je gay, aby jí dělal asistenta. (Netflix)

Recenze (53)

Chen 

všechny recenze uživatele

Vtipné, místy možná trochu moc vizuálně odvážné, ale jinak zábavné a svižné. Taková ta fajn podívaná, kdy si nechcete pouštět nic, co trvá 40 minut, ale ještě se vám nechce spát. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série se v podstatě jen živí na tématu, které pravděpodobně přitáhne dostatek milleniálů na to, aby se z něj stal hajp na Netflixu. Začátek vypadal docela slibně. Hlavní herečka mi přijde sice docela toporná, ale ten její kamarád to tam tak nějak drží a on je asi důvod, kvůli kterému mě to celé baví. Jednotlivé díly jsou sice moc krátké na to, aby rozvíjely nějaký obsáhlejší děj, takže spíš jen sledujeme takové epizodické příhody a někdy se i ležérně zasměju. Podle mě ale tenhle seriál moc budoucnost nemá, takže uvidíme, kam se vrtne dál. Zatím velmi průměrná seriálová jednohubka. 2. série, přesně jak jsem předpokládala čelí velice tvrdému pádu a vlastně nenabízí absolutně nic záživného, takže vlastně buďme rádi, že jsou ty díly tak krátké a dá se to sfouknout za chvilku. Tahle řada je především o sledování vztahů dvou hlavních protagonistů, jejich strastí v lásce a v hledání životního smyslu. Ani jedna epizoda mi nepřišla ničím výjimečná, humor je na bodě mrazu, postavy mi jsou ukradené. Škoda, že to skončilo smutným závěrem, ale já bych to takhle důstojně nechala ukončené a myslím, že třetí série už by neměla smysl. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Relatívne krátke epizódy to celé zachraňujú. Začiatok fajn, potom sa vytratil humor. Teraz ale treba netflixu odpustiť to lgbt. Lebo herci hrali presvedčivo a neboli otravní. Ale aj tak, dosť slabučký seriál. Od ktorého človek možno čakal o trochu viac. 2* ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Kara z RBS a Duke z Heathers se dali na dráhu sexuálních služeb. Seriál je vtipný, lechtivý a moc příjemný. Krátké epizody rychle utíkají. Celé mě to moc potěšilo, za mě spokojenost. 70% ()

kollis 

všechny recenze uživatele

Ačkoli by téma mohlo svádět k lascivnosti, je Bonding překvapivě spíše decentní a vtipný průvodce po skrytých a nezvyklých tužbách Newyorčanů tak, jak je Rightor Doyle zčásti autobiograficky napsal a zrežíroval. Postupně oba hlavní hrdinové (skvělí Levin a Scannell) odkrývají více ze své minulosti a střídají se tlumené intimní momenty s extravagantními přáními zákazníků, které hrdinům paradoxně pomáhají najít odvahu či sebevědomí. ()

xmatysekx 

všechny recenze uživatele

Jako seriál, který si pustíte k obědu, čemuž ta stopáž nasvědčuje, to moc nefunguje a že by to nějak extra rozvířilo vody anomálních způsobů sexuálního uspokojení a s nimi spojená společenská tavu, to se vlastně také říct nedá. Nejhlouběji se to dostane na úroveň líbání dvou homosexuálních mužů a močení na chlápka v obleku. Nevím, na koho Netflix cílí ale mám pocit, že mládež už tohle téma dneska nijak nepohorší a starší generace se na to v téhle formě nepodívají. Osobní příběhy a motivace jednotlivých postav se nijak nevysvětlí. Nicméně, je to velmi krátká série, kterou shlédnete za odpoledne, ne-li rychleji a místy i pobaví. ()

janculeeh 

všechny recenze uživatele

Dejve, tohle je pecka. Konečně něco jako sitcom, který není tak stupidní jako většina sitcomů. A navíc v tak peprnou tématikou! ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Parádní kousek, úžasně nekorektní seriál, jak píše Sinner ... Zhltl jsem to hned na jeden zátah a počítal jsem s tím. Noblesně nadlehčené, lehce cinklé, moderně pojaté a ještě navíc o lidské sexualitě. Co více si přát. Snad jsem čekal jen více rozvinuté ty příběhy, ale možná to tak schválně má být. Kdo máte v sobě nadhled, jistě se podívejte ... 9999 ()

Bohnice05 

všechny recenze uživatele

Vůbec nerozumím tomu, proč je tohle seriál a proč je rozdělen na takto krátké díly. Tento formát je dle mého úplně zbytečný a k příběhu se nehodí. ()

Daiker 

všechny recenze uživatele

Miluju ty malé originál série od Netflixu.... Tady to téma jde mimo mě, ale pobavilo a šokovalo..... Tedy 1. série, 2. série už nepřináší nic nového a je to jen odvar.... Šok z tématu se u druhé série už tak nějak vytratil..... Nic pro puritány a další omezené jedince, ikdyž ti se na to podívají jako první 😂 ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Tento seriál mi veľmi vyhovoval vďaka dĺžke jednotlivých dielov. Jednak ubiehal veľmi rýchlo, ale na druhej strane som chcel vidieť viac, a to najmä po dopozeraní posledného dielu. Opäť niečo trochu iné, trochu odvážne, aj zábavné a najmä vďaka dĺžke ani nestihne nudiť. 2. séria: Je to opäť sympatický a úsmevný seriál s trochu šteklivou témou. Staré postavy sú stále super, nové ma moc neoslovili, ale ani mi nejako nevadili. Škoda, že seriál v tejto sérii rieši viac vzťahy a je trochu viac dramatický namiesto toho aby bol hravý zábavný ako v prvej sérii. Ale stále fajn. ()

DeathRock 

všechny recenze uživatele

Nuda, trapnost a zase nuda. Nevím kdo psal scénář, ale jeho styl humoru je opravdu plochá. S tématem by šlo udělat určitě víc. Scénárista se sice zaměřil na sebevyjádření hlavních postav a jejich rozpolcenosti v životě, ale podání a servírování divákovi naráží spíš na trapnost a prázdnotu. ()

Felisr 

všechny recenze uživatele

Zhltnuto za den. A to jsem si myslela, že po nedávném Sex Education (mimochodem též skvělém) mě hned tak něco nepřekvapí. Rozhodně jsem pro pokračování, a to klidně rovnou v půlhodinových dílech! Plný počet nedám jen za příliš submisivně působícího Cartera. Jinak určitě pobavilo. ()

Víteček 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po Sex Education další seriál, který se tváří v prvních více komediálněji a více o sexu než nakonec opravdu je. V podstatě velmi přímé, ale v rámci stopáže to asi jinak nešlo. Celkem zklamání, doufal jsem v něco odvážnějšího. ()

Sinner. 

všechny recenze uživatele

Úžasně nekorektní seriál, který jsem si náramně užil. Ústřední dvojici si ihned zamilujete a já musel dát okamžitě všech sedm dílů naráz. První série příjemně kombinuje humor i drama a já gratuluji Netflixu, jaký originální počin se mu povedl. Special mě zklamal, z Bonding jsem téměř nadšený. ()

Brainstorm 

všechny recenze uživatele

Ne, že by mě lákalo toto téma. Pár komentářů mě ale přesvědčilo o tom, že bych měl tento seriál alespoň zkusit. Navíc jde o komedii, takže jsem dal předsudky stranou. Nakonec jsem to viděl celé a párkrát jsem se fakt pořádně nasmál. Jde o něco nového, originálního a v televizi mi to nevadilo. ()

MadyDollar 

všechny recenze uživatele

První série paráda, hodně jsem se nasmál, troška toho dramatu taky neuškodila, celkově to byl takovej fajn lehčí seriál. Druhá série padla o nespočet příček níž, bez vtipu, bez myšlenky, bez nápadu... Zkrátka naprosto o ničem. Tak doporučuju zkouknout první a ruce pryč od toho. ()

Reklama

Reklama