Reklama

Reklama

Zveřejněná akta X

(seriál)
  • USA Mission Declassified

Obsahy(1)

2. Pátrání po D. B. Cooperovi: Christof vyskočí z letadla a pustí se do vzácných spisů FBI, když prověřuje nová vodítka ve snaze odhalit skutečnou identitu únosce D. B. Coopera.
3. Únos Lindberghova syna: Christof vyšetřuje případ únosu Lindberghova syna, který odstartoval úspěšnou novinářskou kariéru jeho dědy. V Německu vystopuje nečekané nové souvislosti.
4. Nevyřešená loupež v Bostonu: Christof se zaměří na největší loupež uměleckých předmětů v Muzeu Isabelly Stewartové Gardnerové. Souvisela snad s organizovaným zločinem?
5. Sekerník z New Orleansu: Christof se pokusí odhalit Sekerníka z New Orleans, děsivého vraha, který má na svědomí jeden z nejhorších nevyřešených masakrů v americké historii.
6. Odhalení amerických UFO tajemství: Christof míří do Velké Británie a Kanady, aby vypátral pravdu ohledně pozorování UFO. Odhalí však ještě větší příběh za tajemstvími, které ukrývá vláda.
7. Vražda Černé Dahlie: Investigativní žurnalista Christof Putzel vyrazí na Filipíny za podezřelým v případu vraždy Černé Dahlie a odhalí další šokující vraždu.
9. Skrytá tajemství Butche Cassidyho: Christof cestuje do bolivijské vysočiny a pohoří Utahu, aby objevil nová vodítka týkající se osudu psanců Butche Cassidyho a Sundance Kida. (Travel Channel)

(více)

Reklama

Reklama