Reklama

Reklama

CO / KDYBY

(seriál)
Trailer 1
USA, 2019, 8 h 18 min (Minutáž: 45–57 min)

Tvůrci:

Mike Kelley

Hudba:

Fil Eisler

Hrají:

Renée Zellweger, Dave Annable, Blake Jenner, Jane Levy, Keith Powers, Samantha Marie Ware, Louis Herthum, Saamer Usmani, Daniella Pineda, Gabriel Mann (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Idealistická vědkyně se zoufale snaží sehnat peníze pro svůj startup, a tak s manželem kývnou na velmi zvláštní nabídku tajemné investorky. (Netflix)

Diskuze

ColorkaX

ColorkaX (hodnocení, recenze)

Dobrý seriál i když někomu se může zdát utahanější . Mě především bavila ta psychologická stránka a charaktery jednotlivých osob. A Renée Zellweger tu bych ani nepoznala vypadá úplně jinak . Ještě ve filmu Dítě Bridget Jones, který byl v roce 2016 tam vypadala úplně v pohodě přirozeně. Ale teď vypadá úplně jako někdo jinej . Chápu, že všichni stárneme to zastavit nelze, bohužel. Ale taková změna za 3 roky to není přirozené. za 3 roky takhle přirozeně nezestárnete. Ta změna je hodně výrazná. Ale k lepšímu to bohužel není . Je vidět , že hodně zhubla a to úplně zbytečně.Asi má nějaký lifting obličeji či co, protože výraz ve tváři má taky trochu jiný. Ale místo toho aby vypadala mladší tak spíš naopak vypadá straší. Prostě všeho moc škodí. Také člověk není zvyklí, ji vidět v takového roli mrchy , protože jsem ji viděla jen v komediální rovině. Ale zase to zahrála vcelku dost dobře.Aspoň se taky ukázala v něčem jiném než jen v komedii.

Reklama

Reklama