Reklama

Reklama

CO / KDYBY

(seriál)
Trailer 2
USA, 2019, 8 h 18 min (Minutáž: 45–57 min)

Tvůrci:

Mike Kelley

Hudba:

Fil Eisler

Hrají:

Renée Zellweger, Dave Annable, Blake Jenner, Jane Levy, Keith Powers, Samantha Marie Ware, Louis Herthum, Saamer Usmani, Daniella Pineda, Gabriel Mann (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Idealistická vědkyně se zoufale snaží sehnat peníze pro svůj startup, a tak s manželem kývnou na velmi zvláštní nabídku tajemné investorky. (Netflix)

Recenze (27)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

První díl jako návnada dobrá a co se musí tvůrcům přiznat, že do kytek to frčelo rytmicky tra la la la, jak po skluzavce. Zvláštní vidět Renée Zellweger, totiž herečku s jistým kreditem, v paskvilu se spoutou otravných vedlejších haluzí a tunou nesmyslů urážejících měňavku. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Poloviční délka by slušela víc. První díly navnadí, poslední už se jen táhnou, nehledě na to, že vedlejší příběhy některých postav jako by sem ani nezapadaly. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál o tom, že všetko sa deje z nejakého dôvodu. Len neviem z akého dôvodu zo seba Zellweger urobila plastikami úplne inú osobu, že sa na seba podoba menej než Bruce Jenner po zmene pohlavia v 58 rokoch. Námet je akoby okopírovaný z Neslušného návrhu v opačnom garde, ale ono sa to vyvíja trochu inak. Okopírovaná je tiež hudba prebratá z Vikingov. Jane Levy silne pripomína Emmu Stone v trochu krajšej podobe, ale oveľa slabším herectvom. Pilot navnadí (okrem teplej scény s Backstreet boys), mal som za to, že určite stojí za to pozerať ďalej. Od druhej časti nastupujú explicitnejšie buzerantské scény a pozvracal som sa. Takže odpad! ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Seriál, který je bohužel jedno velké "mohlo být, ale není." Špatná pilotní epizoda, která absolutně odradí většinu diváků, což se však rychle napravuje v dalších povedenějších dílech. Renée Zellweger to naprosto táhne a je škoda, že nemá v seriálu až tolik prostoru, protože nebýt jejich scén už dál nekoukám. Zbytek obsazení se jí není schopen rovnat. Tak trochu vyšumělá verze osmdesátkových thrillerů a jedna velká škoda, která se hodí na easy binge. (S1 - ★★★☆☆) ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Diivákům docela ukrytý a povedený seriál, který na to jde rovnou od prvního dílu a tasí na nás ve druhé polovině série jeden zvrat za druhým. Zatímco první půlka seriálu postupně odhalovala, co se bude dít další díly, ve druhé se pěkně šláplo na plyn a vyvinul se to ve skvělý, povedený, hodně promyšlený a šílený seriál, který jsem fakt nečekal. Velkým plusem jsou sympatické a zábavné postavy, s tím že hlavní dějová linie si zabírá 70% seriálu a zbylé dvě vedlejší, ale rozhodně ne méně zajímavé, si berou zbytek. Čím míň toho divák ví, když do seriálu jde, tím líp - navíc děj by se hodně těžko popisoval. Má to tempo, spád, zvraty, psychologické propracování postav a vztahů a originalitu, protože tohle tady zatím nebylo a druhou sérii bych bral hned. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Lisa se snaží zoufale najít podporu pro svůj upadající zdravotnický start-up a když už se zdá, že je všechno v háji, objeví se investorka Anne Montgomery, která je ochotná projekt zafinancovat, ale pouze za noc strávenou s Lisiným manželem. Že jí nejde jen o pár příjemných chvilek je celkem jasné. Lisa musí záhy řešit nejen osobní problémy, které z uzavřeného kontraktu vyplývají. ale i bytí a nebytí ve vlastní firmě, která se stává objektem finančních intrik. Strašně překombinované. Záporačka tu působí jako génius, který předvídá ne pět tahů, ale padesát. To působí místy fraškovitě. Kor když za nitky tahá ukňouraná Renée Zellweger, které daná poloha vůbec nesedla. A příliš nefunguje anii Lisina proměna z idealistky v chladnokrevnou hráčku. Nicméně i přesto, že hlavní linka dost často působí nepřesvědčivě, daří se jí držet pozornost, protože člověk je zvědavý, jak to celé dopadne a hlavně jakou má Anne motivaci. Dvě vedlejší linie fungují napůl. Ta první s doktorkou snažící se vyvázat z mileneckého vztahu, je fajn. Ta druhá je tu snad jen proto, že si jí prosadila LGBT klika. Kouknout se na to dá a rozuzlení když už nic, alespoň překvapí, ale snížením počtu epizod a zjednodušením děje se z toho dalo vytěžit víc. 55% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

seriál,který je věrný svému jménu.Moc rád by totiž byl nejspíš něčím čím byly osmdesátkové (a trochu devadesátkové) thrillery,ale je v něm tolik co by kdyby,že jím je pouze z určité části.Ze tří příběhových linií byla pro mě nejzajímavější to "doktorská".Hlavní linie sice taky nebyla úplně špatná.ale měl jsem velký problém věřit Renée Zellweger,že je až taková brilantní evil myslitelka,která zvládne myslet několik (desítek) tahů napřed.Naopak "gay" linie naprosto zbytečná.Kdyby tahle série vznikla před 25 lety,byl by to velký hit.Dnes je to jen jednohubka,která neurazí,ale ani nenadchne a rychle vyšumí...60% ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľné množstvo drístov. Doteraz neviem, o aký utopický liek sa jednalo - iba že mal vyliečiť všetky detičky z rakoviny. Ehmmm. Prečo nie aj dospelých? Furt iba trpiace detičky so šatkou na hlave. Aké klišé! A vraj účinnosť v 100% prípadov. Nijaký liek nikdy nemal účinnosť 100%. Nech ma niekto opraví, ak sa mýlim. Všetky telá sú si podobné, ale pritom je každé iné. Príbeh mdlý, všetci mužskí herci slizáci, jedna hviezda za skvelú Renée, aj keď jej postava ma nesmierne unavovala tými "múdrosťami sveta" recitovanými ako pod LSD. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Scénář, postavy, herecké výkony, ... příběh, myšlenka, .... Pecka. Neskutečná pecka! Od prvního dílo to nádherně graduje a drží diváka v napětí do posledních minut. René neskutečná, J. Levy skvělá. Za mě si mohli odpustit tu gay dějovou linku, která byla naprosto zbytečná a upřímně do očí bijící, že šlo jen o akademické body. Skrze to ode mě * dolů ... nechápu... ()

Chilly00 

všechny recenze uživatele

Pokud bych What if brala jako parodii tak možná ok. Ale na to je to ještě málo přitažené za vlasy. Tak že tedy věřím, že to parodie být nemá. Jako thriller to je překombinované, křečovité, neoriginální. René zbytečně teatrální a celkově neuvěřitelná. Tohle opravdu ne. Jako kulisa při žehlení budiž. Jako něco, co má smysl sledovat - ani náhodou. Scénaristé zde zabloudili do slepé uličky. ()

hwnd 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilot docela navnadil na zajímavý thriller, kdy drsná manipulátorka Anna začne manipulovat život vědkyně-idealistky Lisy, přičemž celou dobu bude sledovat vlastní cíle. A ač obvykle koukám na trochu jiné žánry, tak mi to nedalo a zkouknul jsem to celé takřka najednou. Jenže úroveň pilotu si to drží tak ještě maximálně díl. A následuje sestup. Paralelně se tu rozvíjejí další dvě dějové linky, které s tou hlavní nemají vůbec nic společného. Tedy kromě příbuzenských a kamarádských vztahů. A čím větší prostor ty linky dostávaly, tím víc mě štvaly. Tak ať si udělaj seriál o tom, jaký maj doma gayové problémy a napíšou to do anotace seriálu. Já se na to nebudu dívat a všechno bude v pořádku. Jestli jsem se pustil do thrilleru o něčem, tak nechápu, proč minimálně 3 čisté díly z těch deseti zabírá tohle. O druhé lince na téma stalkující magor platí to samé, minisérie by tomu slušela víc. Čili seriál mohl být maximálně poloviční a děje v hlavní lince by se to absolutně netklo. Ono upřímně i hlavní linka občas obsahovala nějakou tu vatu. Dal bych 3 díly a mohla to být jízda. Obsazení hlavní linky bylo fajn. Teda Renée je zplastikovaná až běda (nebo tak byla záměrně maskovaná, až si ani holka nebyla podobná), ale tu vypočítavou mrchu hrála velice slušně. Lisa je sice vědkyně a šéf-laborantka, ale v seriálu nevidíme ani dveře do té laboratoře, o výzkumu se max semtam mluví a až se nechce věřit, že se do toho všeho povedl nějaký ten veleobjev. Úplný konec se dal očekávat, co kdyby to mělo mít pokračování. Sledování hlavní linky mě docela bavilo, ale těch záporů kolem je prostě moc. Snad jediný klad tam byl, že seriál ukazuje, že i heteráci mají spolu občas sex, ikdyž evidentně není tak boží, zábavný a dobrodružný jako v jiných komunitách. ()

peeteno78 

všechny recenze uživatele

Wow! Renée Zellweger je skvělá. Dokáže se do každé postavy tak dokonale převtělit, že nemůžu uvěřit tomu, že tato jedna herečka hrála Judy Garland, Bridget Jones i Anne Montgomery. Je prostě dokonalá. Bez ní by ten seriál byl úplně o ničem, ale s ní jsem byl celou dobu napnutý a jako připoutaný k židli. Možná bych i uvítal nějaké pokračování... ()

Ironhead 

všechny recenze uživatele

Tohle mělo daleko větší potenciál než z toho nakonec autoři vytěžili. Skvělé monety tu občas střídají naprosto WTF části, jako z jiného seriálu. Vedlejší linky nevlastního homosexuálního bratra a hlavně ta nemocniční, jsou naprosto mimo hlavní děj a jen zdržují a klidně mohly být z úplně jiného seriálu. Neustále na mě působily dojmem, že jsou tam jen proto, aby autoři splnili předepsané kvóty na počet postav jiné rasy a jiného sexuálního vyznání. Protože opravdu, kdyby tam ty vedlejší postavy a jejich "příběhy" nebyly, nejen že by se vůbec nic nestalo, dokonce by to dynamice vyprávění velice prospělo. ()

Figuska 

všechny recenze uživatele

Do půlky to bylo skvělé a napínavé, ovšem pak to začala být všehochuť žhářů, psychopatů, zabijáků, pedofilů, gay romantiky a zhrzených dcer. A to vše podbarvené hudbou z Vikingů. No, podtrženo sečteno je to tak na 3*, ale pěkně se na to koukalo. ()

Catchless 

všechny recenze uživatele

Výbroný seriál, napínavé, tajomné, s dobrým obsadením. Nechá človek zamyslieť sa nad sebou a nad tým ako by konal sám v podobných situáciach. ()

Reklama

Reklama