Reklama

Reklama

CO / KDYBY

(seriál)
Trailer 1
USA, 2019, 8 h 18 min (Minutáž: 45–57 min)

Tvůrci:

Mike Kelley

Hudba:

Fil Eisler

Hrají:

Renée Zellweger, Dave Annable, Blake Jenner, Jane Levy, Keith Powers, Samantha Marie Ware, Louis Herthum, Saamer Usmani, Daniella Pineda, Gabriel Mann (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Idealistická vědkyně se zoufale snaží sehnat peníze pro svůj startup, a tak s manželem kývnou na velmi zvláštní nabídku tajemné investorky. (Netflix)

Recenze uživatele Arsenal83 k tomuto seriálu (2)

CO / KDYBY (2019) odpad!

Seriál o tom, že všetko sa deje z nejakého dôvodu. Len neviem z akého dôvodu zo seba Zellweger urobila plastikami úplne inú osobu, že sa na seba podoba menej než Bruce Jenner po zmene pohlavia v 58 rokoch. Námet je akoby okopírovaný z Neslušného návrhu v opačnom garde, ale ono sa to vyvíja trochu inak. Okopírovaná je tiež hudba prebratá z Vikingov. Jane Levy silne pripomína Emmu Stone v trochu krajšej podobe, ale oveľa slabším herectvom. Pilot navnadí (okrem teplej scény s Backstreet boys), mal som za to, že určite stojí za to pozerať ďalej. Od druhej časti nastupujú explicitnejšie buzerantské scény a pozvracal som sa. Takže odpad! ()

Pilotní díl (2019) (E01) 

Seriál o tom, že všetko sa deje z nejakého dôvodu. Len neviem z akého dôvodu zo seba Zellweger urobila plastikami úplne inú osobu, že sa na seba podoba menej než Bruce Jenner po zmene pohlavia v 58 rokoch. Námet je akoby okopírovaný z Neslušného návrhu v opačnom garde, ale ono sa to vyvíja trochu inak. Okopírovaná je tiež hudba prebratá z Vikingov. Jane Levy silne pripomína Emmu Stone v trochu krajšej podobe, ale oveľa slabším herectvom. Pilot navnadí (okrem teplej scény s Backstreet boys), určite stojí za to pozerať ďalej. ()

Reklama

Reklama