Reklama

Reklama

CO / KDYBY

(seriál)
Trailer 1
USA, 2019, 8 h 18 min (Minutáž: 45–57 min)

Tvůrci:

Mike Kelley

Hudba:

Fil Eisler

Hrají:

Renée Zellweger, Dave Annable, Blake Jenner, Jane Levy, Keith Powers, Samantha Marie Ware, Louis Herthum, Saamer Usmani, Daniella Pineda, Gabriel Mann (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Idealistická vědkyně se zoufale snaží sehnat peníze pro svůj startup, a tak s manželem kývnou na velmi zvláštní nabídku tajemné investorky. (Netflix)

Recenze uživatele Morholt k tomuto seriálu (1)

CO / KDYBY (2019) 

Lisa se snaží zoufale najít podporu pro svůj upadající zdravotnický start-up a když už se zdá, že je všechno v háji, objeví se investorka Anne Montgomery, která je ochotná projekt zafinancovat, ale pouze za noc strávenou s Lisiným manželem. Že jí nejde jen o pár příjemných chvilek je celkem jasné. Lisa musí záhy řešit nejen osobní problémy, které z uzavřeného kontraktu vyplývají. ale i bytí a nebytí ve vlastní firmě, která se stává objektem finančních intrik. Strašně překombinované. Záporačka tu působí jako génius, který předvídá ne pět tahů, ale padesát. To působí místy fraškovitě. Kor když za nitky tahá ukňouraná Renée Zellweger, které daná poloha vůbec nesedla. A příliš nefunguje anii Lisina proměna z idealistky v chladnokrevnou hráčku. Nicméně i přesto, že hlavní linka dost často působí nepřesvědčivě, daří se jí držet pozornost, protože člověk je zvědavý, jak to celé dopadne a hlavně jakou má Anne motivaci. Dvě vedlejší linie fungují napůl. Ta první s doktorkou snažící se vyvázat z mileneckého vztahu, je fajn. Ta druhá je tu snad jen proto, že si jí prosadila LGBT klika. Kouknout se na to dá a rozuzlení když už nic, alespoň překvapí, ale snížením počtu epizod a zjednodušením děje se z toho dalo vytěžit víc. 55% ()

Reklama

Reklama