Kevin McMullinScénář:
Kevin McMullinKamera:
Andrew EllmakerHrají:
Jaeden Martell, Shea Whigham, Kristine Froseth, Alex Neustaedter, Keean Johnson, James Paxton, Daniel Zolghadri, Camila Perez, Mike Hodge, Teddy ColucaVidea (1)
Slabotka.40%. ()
Skvělý film, banda zlodějíčků a do toho jeden sparty který je už od počátku prostě svině. Příběh je skvělý a konec celkem který čekáte ale to nevadí protože tyhle typy filmu mám rád, skvěle prostředí. ()
Skvělý debut! Velmi podařené americké drama o dospívání se soft krimi zápletkou, ale hlavně se skvělými herci, především těmi dětskými. Zajímavý scénář, je vidět, že Kevin McMullin věděl, o čem chce točit, jím zobrazovaný svět teenagerů byl uvěřitelný. Mám rád tenhle typ filmů, malých, komorních, ale přesto poutavých...ze kterých na vás dýchne nostalgie po 80. letech, ale i nejistota dospívání, této přelomové a nejednoznačné fáze života... ()
Teenagerský příběh o přátelství, chamtivosti, zradě i lásce. Civilně a uvěřitelně natočené a fantasticky zahrané. Výborný debut. 80% ()
Příběh ze života o 3 (4) zlodějiccich. Skvělé herecké výkony, z těch borců něco bude. ()
- Film se natáčel v Point Pleasant Beach (New Jersey, USA). (fanda124)