Reklama

Reklama

The Brightest Star in the Night Sky

(seriál)
  • Čína Ye kong zhong zui shan liang de xing (více)

Epizody(44)

Obsahy(1)

Yang Zhen Zhen si vždy přála být zpěvačkou. Bohužel nedostatek talentu jí v tomto snu zabránil pokračovat. A tak místo, aby sama zpívala, stala se tou, která jiným zpěvákům pomáhá v plnění jejich snů – stala se asistentkou a později i manažerkou. Jejím prvním svěřencem se nestal nikdo menší než Zheng Bo Xu, jeden z předních idolů. (Lex.San)

(více)

Recenze (3)

jarah 

všechny recenze uživatele

Jazdu svetom zábavného priemyslu som si celkom užila, hoci s niekoľkými výhradami. V prvom rade, štyridsaťštyri dielov je na môj vkus príliš. Vedľajšie dejové linky sú zbytočne naťahované a málokedy obohacujú hlavný dej. Chápem, že divácku obec treba pobaviť, a keď už štáb rozložil vercajg, tak sa oplatí poriadne ho opotrebovať. V tomto prípade je to na škodu. Ako u viacerých čínskych seriálov, aj tu sa nedá nevšimnúť nekvalitná zvuková stopa a strih, mnoho pasáží prešlo rukami postprodukcie a bolo to až príliš okaté. Zitao Huang ma po hereckej stránke milo prekvapil. Jeho prirodzené vystupovanie, podľa mňa, zachránilo väčšinu epizód a vydržala som seriál sledovať do konca hlavne vďaka nemu a príjemnému hudobnému podmazu. Párkrát som to už chcela vzdať. Dôvodom bolo neprirodzené vystupovanie Janice Wu. Jej večne oduté pery, gúľanie očami, prejav sedemročnej rozmaznanej škôlkarky a nie dvadsaťsedemročnej dospelej ženy, ma dokázal riadne znechutiť. Tak neviem, či ide o úbohé herecké zručnosti alebo o réžijný lapsus. Herecky ma zaujal Emotion Cheung, trocha si naňho posvietim. Celkový dojem je OK, také slabšie štyri. ()

Lex.San 

všechny recenze uživatele

The Brightest Star in the Sky je pohodovou a nenáročnou romantikou z prostředí hudební průmyslu. Příběhem se prolíná velké množství klišé, které si ale své diváky určitě najdou. (Pro mě to rozhodně platilo.) Nevím, zda je to náhoda či úmysl, ale je to již podruhé, co jsem se s Janice Wu potkal, a je to podruhé, co mi celý seriál překvapivě zpříjemnila a posunula jej trochu někam jinam, mimo klasické škatulky. V některých částech táhla seriál sama a mužské kolegy nechávala za sebou. Ono celkově ženské charaktery měly toho více co nabídnout a zatímco se jejich protějšky v tom plácaly, ony jednaly.*** Příběh byl celkem vyvážený a jeho gradace byla přiměřená. A i když mě hlavní linie příběhu bavila, některé vedlejší linky byly bohužel dost nudné a neoslovily mě (prezidentská manželská dvojice a jejich neshody, „milostný“ trojúhelník s více prezidentkou společnosti, výlety do cizích zemí apod).*** Seriál byl po hudební stránce nadprůměrný. Hudba zde dobře dokreslila celé prostředí i atmosféru a i když akční závěr mi přišel zbytečný a nehodící se k celkovému vyznění seriálu, The Brightest Star in the Sky si ty 3* zaslouží. (7/10) ()

Reklama

angelbooks 

všechny recenze uživatele

Na to, že má tak slabé hodnocení to byla moc pěkná dorama. O:) Nejlepší bylo, když si začal uvědomovat, že ji má rád a ona se k němu chovala stále stejně, jak si nepřipouštěla své pocity. Díky tomu pak vznikaly hrozně vtipné scénky. :D  Co mi naopak vadilo byla její kamaráda. Ano, taky bych se v této situaci necítila dobře, ale... to je jediné mínus, které bych na ní vytkla. Ona za to přeci nemohla.  Co se týče recenze na samotnou doramu, tak se jedná o vržení do zábavného, ale zároveň krutého světa průmyslu, kde si i TOP idol musí vydobít své místo. Tento příběh hráče chytí a nepustí, a to ani na konci. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama