Reklama

Reklama

VOD (1)

Státní úřad pro boj s nezaměstnaností dá práci několika podivínům. Úkoly jim ale zadává šéf, kterému se lepí smůla na paty, a pořádný zmatek na sebe nenechá dlouho čekat. (Netflix)

Recenze (3)

dopitak 

všechny recenze uživatele

5. Carry On Regardless (1961)___ Celá skvadra padesátkových britských komiků opět pohromadě i v letech šedesátých. A znovu s kolísající kvalitou, danou scénářem, dialogy a načasováním gagů. Místy přesah do grotesky, který patrně měl zachránit vtipnost. Pokud některé z herců nesnášíte, asi se celé sérii raději vyhněte. V malé roličce starého nadrženého herce Jerry Desmonde! ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Séria "Carry On" sa rozbehla v plnom prúde, ale tento príbeh navzdory dobrému námetu dieru do sveta príliš neurobil. Známa partia pracuje pre pracovnú agentúru The Helping Hands a výsledok netreba prezrádzať, každý si to vie predstaviť... Tretia recenzia. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Typicky britsky filmovy produkt zo 60. rokov. Pravom zabudnute dielo, dnes uz je humor vycpely. Humor je vec vazna, a myslim, ze tvorcovia si to neuvedomuju. Tri spunty len za to, ze tu nebol Bogarde : 62 % ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama