Reklama

Reklama

Beckett

  • Itálie Beckett (více)
Trailer

VOD (1)

Po tragické dopravní nehodě v Řecku se americký turista Beckett ocitne uprostřed nebezpečného politického spiknutí. A aby si zachránil život, musí se dát na útěk. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

ER 

všechny recenze uživatele

Nebýt těch zádrhelů v ději, tak by šlo o lepší film. Některé scény jsou příliš okatě natočené (hlavně, když se snaží Becketta zabít) a snižují věrohodnost hlavní postavy ( jde o ajťáka, který se přetaví v muže, kterého nejde zabít). V ostatních "disciplínách" je na tom film solidně, jen tu konspirační linku jsem nějak nebaštil. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[55%] BECKETT je opravdu takový divný film, který je na oko docela dost levný a ničím extra nezaujme. Přesto mě to svým způsobem bavilo, především herecký výkon J. D. Washingtona a finální cca třetinu filmu. Ani nevím, kam bych to zařadil a s něčím srovnal. Určitě bych to nepřirovnával k Uprchlíkovi. Jedna scéna, kdy Washington skáče ze skály na strom, mi připomněla prvního Ramba. Úvod je takový seznamovací, nebavil mě, takže první třetina o ničem, ta druhá, to už nám tu BECKETT uniká – ale celé je to takové nezáživné. Ale ve finále už tu máme pár dobrých a napínavých sekvencí. Akci zde určitě není třeba čekat. Tempo je pomalé a má to strašnou hudbu od japonského skladatele, která by se snad hodila do 60.let, ale co už. Vedle hlavního herce mě další žádný nezaujal. Krásná Alicia Vikander je zde pouze v úvodu a Boyd Holbrook mi zde přišel nevýrazný, ale neurazil. Tentokrát se shoduji s hodnocením na CSFD. Znám horší filmy, ale jednou se to v pohodě dalo vidět. ()

Reklama

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Bucket přetékající zpěněným klišé, který neobsahuje snad ani jedinou scénu s nápadem. Zajímavostí je možná to, že scenárista Kevin A. Rice podle všeho nenávidí Becketta, a proto po něm pojmenoval nejen film, ale zejména hloupého hlavního hrdinu, aby bylo středoškolskému komplexu učiněno zadost. Avšak líbilo se mi, že řečtí herci očividně rychle pochopili, že se účastní natáčení čistého béčka a přizpůsobili tomu své herecké polohy, takže hodný lovec se o našeho hrdinu stará doslova s mateřskou něžností, zatímco "bad cop" neváhá projevovat svůj sadismus i ve vlaku plném cestujících. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Druhý celovečerný film italského režiséra F. C. Filomarina sa snaží umiestniť prvky americkej filmovej drámy, thrilleru a akcie do Európskeho, predovšetkým do Gréckeho, prostredia. S tým by ani nebol problém, pretože „experimenty“ dokážu prinášať aj zaujímavé a príjemné prekvapenie. V tomto prípade sa to však nestalo. Scenár je B-čkový a okrem nešťastnej tragickej udalosti, ktorá nepriamo vyvolá sériu následných naháňačiek, vás tu takmer nič nezasiahne – všetko je predvídateľné (na človeku, pracujúci na americkej ambasáde, je vidieť, že má niečo za ušami). Záver filmu skončí v momente, keď ešte čakáte ďalšie 2-3 scény, ktoré príbeh ukončia korektnejšie. V prípade Johna Davida Washingtona sa nejedná o „one-man show“, ale spíš o rutinnú záležitosť. Vo filme, nielen vďaka hereckej obsadenosti a prostrediu, bolo viac možností. Tie však zostali nevyužité. Osobné hodnotenie: 66% (**) ()

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Cením ten old school nádych, či už atmosféra, obraz alebo zvuk ale mimo to je ten film celkom predvídateľná nuda navyše s dosť nevyužitým koncom. Cely film a drží dosť pri zemi, väčšina akcie je v náznakoch a ako celok to pôsobí ako staromilská detektívka, čo vôbec nie je na škodu ale dosť tomu chyba minimálne pri konci väčší drive, viac to vyhrotiť. Neviem, jednoducho mi to prišlo ako dosť premrhaný potenciál, čo je škoda lebo takéto filmy sa už skoro vôbec netočia a nemá mu kto ani konkurovať. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Řecku ve městech Athény a Trikala. Dalším filmovacím místem byl region Zagori – vesnice Tsepelovo a region Epirus – město Metsovo a Ioánnina. (SONY_)

Reklama

Reklama