Reklama

Reklama

Beckett

  • Itálie Beckett (více)
Trailer

VOD (1)

Po tragické dopravní nehodě v Řecku se americký turista Beckett ocitne uprostřed nebezpečného politického spiknutí. A aby si zachránil život, musí se dát na útěk. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Beckett je krásný příklad prohry ve všech směrech. Washingtona mám od Ballers hodně rád, ale ten kluk kdekoliv, kde se potom objevil, hraje jako pako. Scénář je zoufalej, plný děr jak ementál, Alicia Vikander je ve filmu asi 5 minut (proboha proč do toho šla?) a podobnost s Uprchlíkem byla tak možná cítit z traileru, ale film je mu, hlavně kvalitou, na hony vzdálený. Politickým thrillerem bych to taky nenazval, protože to je prostě pitomý až na půdu. A vrcholem celýho filmu je skok na auto ala Temný rytíř...jenže bez Temnýho rytíře. Nedělat u toho pracovní věci, minimálně jednou bych usnul. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

SPOILER ALERT: No musím uznať že po tých dosť útočných recenziách som od toho nečakal veľa a dostal som dosť. Áno nie je to žiadny Bourne ale príbeh to má, je síce predvídateľný ale má jeden pre mňa celkom nečakaný zvrat. Čakal som, že chlapca uniesli politický oponenti a nie partia mafošov ktorým premiér dlžil keš. Washington fajn, síce to ako sa v poslednom akte prepne do fightera je trošku zvláštne ale okrem tej debilnej scény skoku na auto sa to dá akceptovať a na druhú stranu aj aj by som o život bojoval takže netreba sa až tak diviť. Vikander je tu na to aby nalákala ľudí ale rýchlo umrie. Tož je politika netflixu nalákať na známe tváre ale rýchlo ich odpraviť alebo ukázať až v poslednom akte aj to málo ako v prípade Holbrooka. Proste sa šetrí ale to nevadí pretože napriek tomu spokojnosť. 4* ()

Reklama

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Nálada funguje skoro suverénně. Nádech sedmdesátek je moc hezky znát, tempo navzdory komornosti nezaostává a thrillerová linka je přehledná a srozumitelná. Katastrofou je ale bohužel Washingtonovo necharisma. Utikajícího provinilce v hlavní roli hraje děsně unyle, místy (především při až Rituálovským náletu včel) až nemístně vtipně. A je to škoda. Beckett jinak totiž šlape podobnou formu jako Američan s Clooneym. Jen mu prostě, narozdíl od něj, zoufale schází tahoun. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[55%] BECKETT je opravdu takový divný film, který je na oko docela dost levný a ničím extra nezaujme. Přesto mě to svým způsobem bavilo, především herecký výkon J. D. Washingtona a finální cca třetinu filmu. Ani nevím, kam bych to zařadil a s něčím srovnal. Určitě bych to nepřirovnával k Uprchlíkovi. Jedna scéna, kdy Washington skáče ze skály na strom, mi připomněla prvního Ramba. Úvod je takový seznamovací, nebavil mě, takže první třetina o ničem, ta druhá, to už nám tu BECKETT uniká – ale celé je to takové nezáživné. Ale ve finále už tu máme pár dobrých a napínavých sekvencí. Akci zde určitě není třeba čekat. Tempo je pomalé a má to strašnou hudbu od japonského skladatele, která by se snad hodila do 60.let, ale co už. Vedle hlavního herce mě další žádný nezaujal. Krásná Alicia Vikander je zde pouze v úvodu a Boyd Holbrook mi zde přišel nevýrazný, ale neurazil. Tentokrát se shoduji s hodnocením na CSFD. Znám horší filmy, ale jednou se to v pohodě dalo vidět. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Né vždy se sejde špatný hodnocení z ČSFD, s výsledkem filmu po jeho projekci. Zde se mě to potvrdilo. Film mě solidně polapil a kolikrát jsem byl naplej jak strunka. Díky spárům pana Becketta, který mě držely v napětí, jsem minul nějaký hluchý pasáže a rozhodně bijáku napomohlo i to, že byl natočenej opravdu dost realisticky. No každýmu sedne něco jinýho, ovšem mě to fakt bavilo! 75% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Řecku ve městech Athény a Trikala. Dalším filmovacím místem byl region Zagori – vesnice Tsepelovo a region Epirus – město Metsovo a Ioánnina. (SONY_)

Reklama

Reklama