Reklama

Reklama

Beckett

  • Itálie Beckett (více)
Trailer

VOD (1)

Po tragické dopravní nehodě v Řecku se americký turista Beckett ocitne uprostřed nebezpečného politického spiknutí. A aby si zachránil život, musí se dát na útěk. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Beckett je sice poctivá filmařina jako ze staré školy, žádný efekty, naopak spousta záběrů a hra s obrazem, ale tam to všechno končí. J. D. Washington kvalit svýho otce nedosahuje (aspoň zatím), A. Vikander je tady naprosto zbytečná (nechápu, asi chtěli mít jen jméno na plakátu), příběh je ze začátku zajímavej (daří se držet paranoiu v divákovi, navíc s podporou soundtracku), ale časem se z toho stane pitomost, kde nestačí přivřít oko. Opravdovým vrcholem stupidity jinak vcelku realistickýho snímku je skok z garáží na auto, to se někdo asi úplně posral. Achjo a tak slibně to vypadalo. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Takový novodobý laciný Uprchlík po netflixovsku, který pochopitelně není tak zručně natočený, ale o žádnou hrůzu se kupodivu nejedná. Snímek zaujme především svou lokací, řecké prostředí není až tak filmařsky profláklé, takže v tomto ohledu mě čekalo milé překvapení. Příběh je vcelku zajímavý, bohužel má pomalejší rozjezd, po celou dobu působí tak trochu nezáživně, ke konci se už dočkáme nějakých akčnějších scén, které to trochu oživí. Tempo mohlo být mnohem svižnější, určitě se dala více vychytat i ta logická stránka, která občas těžce pokulhává. Atmosféra se místy velmi povedla, z herců je pochopitelně nejvíce vidět především John Washington, kterému jeho role vcelku sedla. Snímek Beckett ve všech ohledech působí jako nízkorozpočtové drama, které není až tak špatně natočené, nabízí však těžce průměrnou podívanou srovnatelnou s jakoukoliv jinou televizní produkcí. 5/10. ()

Reklama

alchac 

všechny recenze uživatele

Se mi zdá, že Denzl džejár našel zalíbení v účinkování ve zmatených, nelogických, průhledných pseudoartistických chujovinách se značně přepálenou stopáží, u nichž scénárista zneužíval LSD a kameraman rohypnol. Pokud se tedy stejně jako já necháte zlákat do Tenat tohoto dílka, pak na váš budou čekat např. následující strhující moment(k)y: kamera dlouze odspodu zabírá koruny stromů. Beckett strnule pozoruje toulavou kočku. Beckett čumí do blba. Kamera projíždí železničním tunelem. Plačící Beckett opět čumí do blba. Kamera dlouze odspodu zabírá korunu mostu. Tentokrát mírně slintající Beckett už zase čumí do blba. Takže pokud máte podobné typy filmů rádi jako já, tak vám ty dvě hodiny utečou stejně rychle a příjemně, jako Lautnerovi jeho proces. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Taková klasika. Nevinný civil na útěku přeed ozbrojenými a vycvičenými padouchy. Jenže ne každý je Uprchlík. V tomto případě je hlavní hrdina neschopný jeliman, který má v patách ještě neschopnější idioty. Navíc Řecko zřejmě není v amerických očích zajímavou destinací a tak obsazují ambasádu kretény. K tomu si přidejte příšerný projev mladého Washingtona, který prostě není dobrým hercem a neštěstí je na světě. Ani řecké destinace se nepodařilo využít. Ztráta času. 15% ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

SPOILER ALERT: No musím uznať že po tých dosť útočných recenziách som od toho nečakal veľa a dostal som dosť. Áno nie je to žiadny Bourne ale príbeh to má, je síce predvídateľný ale má jeden pre mňa celkom nečakaný zvrat. Čakal som, že chlapca uniesli politický oponenti a nie partia mafošov ktorým premiér dlžil keš. Washington fajn, síce to ako sa v poslednom akte prepne do fightera je trošku zvláštne ale okrem tej debilnej scény skoku na auto sa to dá akceptovať a na druhú stranu aj aj by som o život bojoval takže netreba sa až tak diviť. Vikander je tu na to aby nalákala ľudí ale rýchlo umrie. Tož je politika netflixu nalákať na známe tváre ale rýchlo ich odpraviť alebo ukázať až v poslednom akte aj to málo ako v prípade Holbrooka. Proste sa šetrí ale to nevadí pretože napriek tomu spokojnosť. 4* ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Řecku ve městech Athény a Trikala. Dalším filmovacím místem byl region Zagori – vesnice Tsepelovo a region Epirus – město Metsovo a Ioánnina. (SONY_)

Reklama

Reklama