Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Padouch Carl Petersen úspěšně maří britský projekt výroby nového supermoderního letadla s kódovým označením SST1. Má totiž „kupce", ochotného zaplatit nemalou částku osmi milionů liber, když letadlo nebude včas dokončeno. Do akce je povolán tajný agent Hugh Drummond, jenž se bude muset vypořádat s Petersenovou neviditelnou zbraní, speciálně vyvinutým infrazvukem se samozřejmou schopností zabíjet. Kromě toho čelí celé armádě nádherných robotek v minisukních... (dopitak)

(více)

Recenze (5)

koval45 

všechny recenze uživatele

Tak Hugh Drummond zase nahání padouchy, tentokrát na souši, po vodě i ve vzduchu a opět má v patách partu nebezpečných agentek. Nalákal mě pěkný plakát a správně bondovsky ujetá zápletka a dobře jsem se bavil. Není to tak dobré jako "Deadlier Than the Male" co jsem viděl nedávno, děj je celkově trochu zmatenější a třeba ta scéna s kursem vaření byla dost mimo, ale jinak je to pořád zábavná oddechovka. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Akční béčko, komplikované, s mnoha vedlejšími a zbytečnými motivy. Hlavní hrdina není tak sympatický jak je obvyklé, ale divákovo oko potěší jeho "protivnice", málo kdy se ve filmu sešlo tolik pěkných žen (jsou stoprocentně oblečené). A Robert Morley vás jako Miss Mary, šéf kuchařské školy, naučí rozklepávat vajíčka. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Ralph Thomasova odpoved na bondovky 60. rokov. nechyba tu tajny agent, povolenie zabijat mi jednoiznacne pripomina 007 .ku. Chybala mi este nejaka ta trojpismenkova organizacia, aspon teda CIA je dnes vo filmoch uz folklor, mohla byt Federalny Vysetrovaci Urad alebo KGB, nieco zo ZSSR. Fakt bych to ocenil ked uz odpoved na bondovky, tak tam mala byt trojpismenkova organizacia. A ze ich je ..... Slusny priemer, da sa pozerat i v roku 2020, ovsem Some Girls do je u mna este lepsi film ako ta bondovka z 1969 OHMSS : 65 % ()

Isard 

všechny recenze uživatele

Bulldog Drummond ve svém předchozím dobrodružství (Deadlier Than the Male) nastavil laťku náramně vysoko. Jenže toto pokračování ji nepřekonalo. To však neznamená, že se nemůžeme kochat ryzí sixties stylovostí a hravostí opřenou o (na poměry žánru) velkorysý rozpočet. Ve výsledku jde o celkem nadstandardní eurospy. ()

Reklama

Reklama